Big Brother laat de bewoners een safety challenge doen, er kan geld en immuniteit verdiend worden

Big Brother laat de bewoners een safety challenge doen, er kan geld en immuniteit verdiend worden

De bewoners worden naar de woonkamer geroepen, bewoners het is weer tijd voor een nieuwe safety challenge begint Big Brother. Er kan geld verdiend worden en er kan immuniteit verdiend worden. Diegene die spelen zijn Tobias, Hanne, Nouchine, Kristof en Julio. Grace, jij bent mijn little brother. Jij zal een belangrijke rol spelen in het spel. Kleed jullie om en kom naar de gameroom. Salar en Nawel, jullie blijven in het huis. Ik gun jullie wat “me time”. De bewoners gaan bij de gameroom staan maar Big Brother laat weten dat ze allemaal naar de woonkamer moeten komen. Little brother, kom naar de gameroom zegt hij daarna. Grace stapt de gameroom in en we kunnen even meekijken. Er hangt een tafel aan tafel en op de tafel ligt een geweer. Grace zegt wow heftig! Big Brother laat weten dat ze plaats moet nemen bij het kruisje op de grond. Grace kijkt rond en zegt wow die gaan draaien. Daarna zien we geen beeld meer van de gameroom. We zien de bewoners in de woonkamer in spanning wachten. Tobias wordt als eerste naar de gameroom geroepen. Tobias komt terug en laat weten dat het echt leuk is. Kristof mag als tweede, we horen hem nog ohhh roepen. De bewoners moeten dus één voor één het spel spelen, dit gaat nog even duren. Hoe het spel afloopt en wie er uiteindelijk immuniteit wint laten we weten in een nieuw nieuwsbericht.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.6]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Fieps at 17:05

  Viewers Week?! Grâce heeft zojuist beslist dat Tobias de immuniteit meer nodig had dan Julio en Julio mocht daardoor niet verder strijden voor de pin.

  Nawel werd ”t spel gegund door de kijkers, maar was omdat ze er als eerste uitlag meteen genomineerd.

  Tobias en Nouchine krijgen een tweede kans en Julio zijn kans wordt hem ontnomen door Little Brother Grâce.

  ’t wordt steeds meer en meer een klucht!

 2. Hubo at 17:16

  Dus weer 1 immuniteit blijft niet veel meer over voor nominatie nog maar 4 personen waar je kunt op stemmen.
  Nawel ia al genomineerd.

 3. Christien at 17:39

  En weer n niet eerlijk spel.na’tobias en kristoff had niemand meer n eerlijke kans. Klopt voor geen meter iedereen moet een eerlijke kans krijgen…bah bah bah

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *