Home » Big Brother liveshow: Chelsea moet Big Brother verlaten

Big Brother liveshow: Chelsea moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

De dag in het Big Brother huis is rustig verlopen. De genomineerden hebben hun koffers gehad en pakken deze in. Verder nemen een aantal bewoners een douche om zich klaar te maken voor de liveshow. Dit kost ze 1 Big Brother Coin. De liveshow is inmiddels begonnen. Wie moet het Big Brother huis verlaten? Wordt het Charlotte, Chelsea of Danny?

Tatyana opent de liveshow, er kwamen nieuwe bewoners bij Ilse, Jolien en Chiara. Michelangelo nomineerde Charlotte, Danny en Chelsea. Geraldine vertelt daarna dat Chayron een secret mission had waarmee hij Chiara het huis in liet komen. Als ze daarin slagen krijgen ze 5 coins. Er moet straks iemand naar huis en dat bepaal jij. Tatyana zegt dat de prijzenpot nog steeds op 100.000 euro staat. Maar voor hoelang? Daarna zien we de hoogtepunten van afgelopen week, zoals de start van Money week. Rob die een erfenis kreeg, een foto opdracht, een lege koelkast en Michelangelo die de power of nomination koopt. Maar natuurlijk ook de komst van Jolien, Ilse en Chiara. En hoe Michelangelo uiteindelijk de power of nomination won. Michelangelo mocht nomineren en de uiteindelijke uitslag kwam hard binnen bij de genomineerden.

Geraldine legt daarna contact met het huis. Ze vraagt aan Michelangelo hoe lastig het voor hem was. Het was niet makkelijk, je wilt dat iedereen blijft. Tatyana richt zich op de nieuwelingen. Jolien zegt dat het in het begin moeilijk was. Ik begin me steeds meer gerust te voelen. Geraldine feliciteert Chayron. Hij vertelt dat hij zijn gezin erg mist. Maar je hebt lieve medebewoners die je toch een goed gevoel geven. In de dagboekkamer was het niet makkelijk, toen ging ik visualiseren. Al met al een goede verjaardag gehad. Tatyana gaat naar Ali. Deze week kwamen er drie vrouwelijke bewoners binnen, hoe zit het met je libido? Moet ik daar echt op antwoorden zegt Ali. Het zijn schone dames. Ze mogen er zijn lacht hij. Het is goed vol te houden. Geraldine begint daarna over de knie van Rob, ze vraagt hoe het gaat. Het gaat de goede kant op antwoordt Rob, ik kon mijn knie niet buigen maar het gaat alweer beter. Daarna zien we nog eens de reactie van hoe de bewoners reageerde toen ze nominatie uitslag hoorde. De emoties liepen nogal hoog op. Michelangelo legt in de dagboekkamer uit hoe moeilijk hij het vond om zijn medebewoners te nomineren. Maar ook de uitleg die Michelangelo gaf aan onder andere Chelsea.

Tatyana zegt dat ze zo gaan onthullen wie een secret mission had. Geraldine zegt dat Chayron Michelangelo hem hierbij betrok. Big Brother vroeg in de dagboekkamer of iemand zou weten wie in het huis een secret mission zou hebben. Niemand heeft het geraden! Geraldine legt weer contact met het huis. Ze vraagt hoe de sfeer is. Ze zitten er gespannen bij. Tatyana vertelt daarna dat een bewoner een secret mission had. Hij of zij wint 5 coins. Wil de persoon die een secret mission had nu opstaan. Chayron staat op en Michelangelo ook. Tatyana feliciteert hem, je hebt 5 Big Brother coins gewonnen. Chayron had geen moeite om zijn mond te houden. Ik heb de juiste momenten gepakt om de dingen te doen. Ik mocht één iemand uitkiezen om mij te helpen. Ik heb het meeste alleen gedaan. Maar het laatste gedeelte wist ik dat het teveel risico zou zijn. Het is gelukt. Chayron wil 3 coins voor zichzelf houden en Michelangelo krijgt er 2. Daarna krijgen we een overzicht van hoeveel coins alle Big Brother bewoners momenteel hebben. Lindsey heeft de meeste coins namelijk 23, Chiara heeft er 3.

Daarna zien we nog wat hoogtepunten van afgelopen week in het Big Brother huis. Waaronder Jolien die het moeilijk heeft en een koude douche challenge. Geraldine legt daarna weer contact met het huis want het is tijd voor een tussenstand. Wie is de favorietste bewoner en dus veilig? Op het scherm komt de absolute favoriet op het beeld. De naam van Charlotte verschijnt in beeld. Ze mag sowieso blijven. Ik ben blij zegt ze, ik had het niet verwacht. Ik ben deze week vooral mijzelf geweest, ik doe mijn best en ik geniet er gewoon van. Het gaat dus tussen Chelsea en Danny. Danny had het niet verwacht, ik heb er geen woorden voor. Ook voor Chelsea is het een shock. Na de reclame is het tijd voor de uitslag en legt Geraldine contact met het huis. De kijker heeft de keuze gemaakt. Wie ga je het meeste missen? Chelsea antwoordt dat ze alles gaat missen, deze mensen. Ik ga zelfs de spanning missen en de grappen van Rob. Danny denkt dat hij Chayron gaat en de hele ervaring. Geraldine zegt dat het nu echt tijd is voor de uitslag. Op het scherm komt de naam van Danny te staan. Dat betekent dat Chelsea het Big Brother huis moet verlaten. Ze mag nog snel afscheid nemen, ze is emotioneel en huilt. Na het afscheid pakt ze haar jas en koffers en verlaat ze het huis definitief. Daarna krijgen we de hoogtepunten van Chelsea te zien.

Geraldine legt nog even contact en vraagt hoe de sfeer is. Klote antwoordt Rob, het is altijd moeilijk. Daarna komt Chelsea nog even de studio in. Ze is nog altijd emotioneel. Ik had nog graag langer willen blijven. Het was te kort maar wel heel mooi. Ik heb mooie mensen leren kennen, woorden schieten een beetje tekort. Ze denkt dat Charlotte de favoriet is maar ook Danny. Dat zijn beiden wel winnaars. Wat emotioneert je zo vraagt Geraldine. Chelsea antwoordt dat Big Brother een grote droom was. Ze was er al mee bezig voordat er een nieuw seizoen was. Ze is toch wel een beetje kwaad op Michelangelo. Ik had een goede band met hem en dan gooit hij je onder de bus. De reden die hij gaf, ik dacht jongen hoe weet je dat dan? Daarna gaat Chelsea naar haar familie. Chelsea heeft nog coins die ze aan iemand mag geven vertelt Tatyana. Dankjewel voor dit avontuur. Geraldine zegt dat ze weer door moeten, een nieuwe week staat  voor de deur: battle week. De bewoners moeten nog meer de strijd met elkaar aangaan. Geraldine voegt eraan toe dat er nog een grote verassing aankomt en dat er nog twee nieuwe bewoners het huis in komen…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.3]

Ook interessant:

9 Reacties

Gezina 21 januari 2023 - 20:24

Heel anders dan verwacht. Hoop dat de Italiaan zich deze week heel rot gaat voelen. Gelukkig is Danny er nog.

Beantwoord
Yvonne kerssens 21 januari 2023 - 20:37

Ik zag het al aan komen dat ze er uit ging !!

Beantwoord
Alex 22 januari 2023 - 01:07

Nog meer bewoners. Dan zal er meer dan één per week moeten vertrekken anders loopt het uit.

Beantwoord
Lydia lepee 22 januari 2023 - 07:22

Naast het target geschoten Michelangelo spijtig!

Beantwoord
john 22 januari 2023 - 08:32

Wat een gezelschap van oude bejaarden . Ze maakten zich druk omdat chelsea met korte broek aan het sporten was maar ze keken er wel naar en kikten ervan om te zien!!!!
Ze had het huis nog niet verlaten en warern haar al zwart aan het maken. Presteren doen ze niets in het huis en ze brengen beide ook geen animo. Wat een zielige vertoning voor Rob en Bart, zich lekker maken om tegen het kruis van chelsea te kijken en zich daarna onder elkaar over haar de vuile was buiten te hangen. Echt twee oude zakken die niets voor het huis opleveren als alleen maar roddel en laster

Beantwoord
john 22 januari 2023 - 08:40

Chelsea, was jong en vol met energie en ik ben er zeker van dat wij dat nu gaan missen in BB en een doodloop krijgen. Geen slecht woord voor Michelangelo die het trouwens erg goed doet wat ik niet verwacht had en geloof me, dat het erg moeilijk voor hem was met deze keuze. Deze jongen heeft een echt italiaans hart van goud. Overigens had Chelsea een verdomd goede stem en een super mooie uitstraling waarmee ze heel zeker meer kan bereiken als in BB. Ik houd haar in de gaten en wens haar nu heel veel sterkte en heel veel geluk op een betere weg met haar talentvolle stem.

Beantwoord
Yvonne kerssens 22 januari 2023 - 11:03

Zekker gaan we dat missen zoon jonge meid ik hoop dat er nog andere komen die net zo oud als zij zijn ?

Beantwoord
chris stevens 22 januari 2023 - 20:27

Mimi maakte een schitterende en gewaagde keuze. Charlotte ligt er nog niet uit, maar dat is voor een volgende keer als ze naast Michelangelo op de bank terecht komt…

Beantwoord
Rvnzal 23 januari 2023 - 14:45

Wat een fanclub van chelsea zeg. Wie had hij dan moeten nomineren? Rob? Je kunt maat beter je concurrenten nomineren toch? Rob valt vanzelf af. In elke editie heb je bondjes. Jullie doen net of hij een misdaad begaan heeft hahaha

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page