Thomas is jarig en Jerrel heeft een videoboodschap

Thomas is jarig en Jerrel heeft een videoboodschap

Afgelopen avond hebben we gezien dat Jerrel Big Brother moest verlaten. Hierna was er traditiegetrouw een klein feestje met wat lekkers. Thomas is vandaag jarig, hij wordt 24 jaar en afgelopen avond om 23:50 werd er dan ook luidkeels voor de jarige gezongen. Ze zijn wat te vroeg omdat de tijd op de oven 10 minuten vroeger staat.  Jill en Zoey hebben in de nacht een taart gebakken voor Thomas en versieren de woonkamer. Dit doen de dames met wc papier en opgeblazen condooms als ballonnen. Mike houdt zijn medebewoners gezelschap en probeert een zaadje te planten dat het verstandig zou zijn om Matt er uit te stemmen. Mike spreekt ook uit dat hij het raar vindt dat Michel steeds bij Julie in bed ligt, terwijl ze een vriend thuis heeft. Hij zegt ook dat hij denkt dat Matt tot over z’n oren verliefd is op Jill. Als het drietal gaat slapen en de dames even alleen zijn bespreken Zoey en Jill dat ze Mike niet volledig vertrouwen. Op de groene slaapkamer zijn ze blij dat Michel en Nick zijn gebleven. Mike heeft het plan om het bed van Jerrel in deze kamer over te nemen maar tegen de bewoners van de andere slaapkamer  zegt hij dat het hem een beetje opgedrongen is.

Om 9:00 uur worden de bewoners wakker gemaakt met een feestelijk liedje, “Happy Birthday”. Jill steekt de kaarsjes aan van de taart die ze in de nacht gebakken heeft welke jarige Thomas uit mag blazen. Rond 9:30 worden de bewoners naar de woonkamer geroepen voor een videoboodschap van Jerrel, het zogenaamde “testament van Jerrel”. Jerrel laat weten dat hij blij is om eruit te zijn. En hij hoopt dat de rust nu weerkeert in het Big Brother huis. Hij wenst dat iedereen een hele fijne tijd gaan hebben. Zoey, Jill en Thomas worden nog apart toegesproken. Vandaag zal Thomas waarschijnlijk ook nog een verjaardagscadeau krijgen welke de kijker mocht kiezen. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.1]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. T.moll at 09:12

  Zijn veel dingen waar weer over gesproken word.
  Begint dat nu al weer gedoe over het nomineren.
  Daar zouden ze iets aan moeten doen.
  Niet meer over de nominatie praten stem maar op je gevoel.
  Ze weten nu wel wat ze wel en niet kunnen.
  Dus mond dicht
  Ben benieuwd of de jarig Thomas kiest voor de knuffel dat denk ik wel.
  Leuk hoor

  • Bigbrotherfan at 12:43

   Thomas kan zelf niet kiezen, er moest gisteren na de Live uitzending gestemd worden door de kijkers, en die hebben bepaald wat hij krijgt

 2. Bigbrotherfan at 09:19

  Nou Jerrel, ik ben ook blij dat jij het huis uit bent hoor!! Haha, en wat betreft Mike, die is idd totaal niet te vertrouwen, die als volgende heel snel nomineren en volgende week eruit

 3. Corry at 11:26

  En nu maar binnen halen die vent in de K3 groep.
  Het is een verloren zaak zo voor Thomas ,Jill , Zoey en Matt.
  Zelfde concept als bij de andere 3 die zijn vertrokken, ik zou mijn conclusie trekken

 4. Ans at 13:28

  Helemaal mee eens!! Thomas, Kill, Zoey en Matt geen schijn van kans.
  Het is gewoon ook niet meer leuk om naar de andere groep te kijken. Een hoop gekonkel en geklets! Michel is gewoon super arrogant met zijn uitspraken! Als je je niet aan de “regels” van die groep houdt ben je afgeschreven.

 5. Peter at 14:03

  Thomas, als alles goed gaat lees je mijn felicitatie pas ergens in juni;)
  Ik zit ondertussen aan de Brabantse worstenbroodjes met een kop koffie
  Hoop dat m’n kaartje tussen de kieren van de schutting door is gekomen
  Gr. Peter

 6. Lizan at 16:32

  Ik vind ook dat het kijken steeds minder leuk word. Elke keer dat onderwerp nominatie. Gek van te worden. Moeten ze ook een boete op leggen wat uit de pot gaat. Bederft heel de sfeer in huis. Maar ook het kijkplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *