Jason is weer terug in het Big Brother huis maar is nog wel genomineerd

Jason is weer terug in het Big Brother huis maar is nog wel genomineerd

Jason moest enkele dagen geleden het Big Brother huis verlaten. Dit gebeurde na een nachtelijke nominatie. Uiteindelijk werd duidelijk dat Jason in een Big Brother controol room verbleef en daar moest spelen om weer het huis in te komen. Zojuist is Jason het Big Brother huis weer binnen gestapt.

De andere bewoners in het huis hebben al snel door dat Jason arriveert. Door een enkeling wordt hij hartelijk ontvangen. Jason gaat naar binnen en al snel doet hij zijn verhaal. Ik ben weer terug begint hij, ik heb drie hele moeilijke dagen gehad. Eigen ben je door twee derde van de groep weggestemd en daar ga je weer terug naar toe. Het was de bedoeling denk ik, in de ruimte waar ik zat dat ik er zelf mee wilde stoppen, ik heb af en toe beelden gezien. Ik heb wat missies mogen uitdelen. Ik heb een korte spraak memo van mijn broertje gehad. Ik heb twee keer nagedacht of dit voor mij nog wel de moeite was. Je bent toch weggestemd, ik wist weinig totdat ik eind van de middag een compilatie heb gehad met heel veel beelden. Dingen die over mij werden gezegd, over elkaar, uit de dagboekkamer toen jullie mij hebben genomineerd. Dus als je iets wilt uitleggen mag dat maar ik heb een hoop gezien. Ik wist vandaag dat ik terug mocht, dat was best moeilijk. Je komt ergens terug waarvan twee derde zei de groeten. Ik ben ook genomineerd, ik heb drie missies gekregen, die zijn niet allemaal gelukt. Dus die is gebleven. En wat mij betreft gaan we een zo leuk mogelijke tijd te gemoed en tegen die tijd zien we wel. Voordat dit gebeurde zat ik zelf al moeilijk, ik had heimwee en toen de stemming ook nog. Toen werd ik ergens heengebracht waar ik hoorde dat ik niet naar huis ging. Ik mocht twee keer per dag frisse lucht halen. Er werd ook gezegd als ik niet meer wilde mag ik stoppen. Misschien was daar op ingezet maar ik ga niet hier zeggen ik hou ermee op. En toen kwam de grootste schok de compilatie wat er allemaal gezegd is. Ik heb het wollen spel ook meegekregen. Ik weet nu het meest, ik weet niet of dat voordelig of nadelig is. Ik weet niet zo goed wat ik nu voel. Ik weet ongeveer alles wat er over mij is gezegd plus een aantal dingen over elkaar. Jason vertelt daarna over de missies die hij moest doen maar Big Brother onderbreekt hem, hij mag het niet vertellen. De groep klapt en Jason zegt zo zit het. We gaan weer verder… Daarna wordt er nog lang over gesproken. Jason is dus terug maar wel met een dubbel gevoel…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.5]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
  1. Jongen at 22:01

    Goedcdat hij terug is , sommigen anderen zijn zo saai , hangen op de bank ,zoals chiara , zit niks in qua energie en de hele tijd roddelen over charlotte , wat voegt zij zelf dan toe? En hoe vies ze mensen bekijkt , geen vriendelijk meisje , schijnheilig , lijkt alsof ze zich beter voelt dan anderen Jason brengt weer wat leven in de brouwerij

  2. Herma Heinhuis at 13:08

    leuk dat hij terug is. Jason weet heel goed hoe het spelletje moet worden gespeeld. En niet iemand die over vele bewoners roddelt. ik hoop dat hij alle informatie goed gebruikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *