Home » Jason is weer terug in het Big Brother huis maar is nog wel genomineerd

Jason is weer terug in het Big Brother huis maar is nog wel genomineerd

Door BigBrotherNederland

Jason moest enkele dagen geleden het Big Brother huis verlaten. Dit gebeurde na een nachtelijke nominatie. Uiteindelijk werd duidelijk dat Jason in een Big Brother controol room verbleef en daar moest spelen om weer het huis in te komen. Zojuist is Jason het Big Brother huis weer binnen gestapt.

De andere bewoners in het huis hebben al snel door dat Jason arriveert. Door een enkeling wordt hij hartelijk ontvangen. Jason gaat naar binnen en al snel doet hij zijn verhaal. Ik ben weer terug begint hij, ik heb drie hele moeilijke dagen gehad. Eigen ben je door twee derde van de groep weggestemd en daar ga je weer terug naar toe. Het was de bedoeling denk ik, in de ruimte waar ik zat dat ik er zelf mee wilde stoppen, ik heb af en toe beelden gezien. Ik heb wat missies mogen uitdelen. Ik heb een korte spraak memo van mijn broertje gehad. Ik heb twee keer nagedacht of dit voor mij nog wel de moeite was. Je bent toch weggestemd, ik wist weinig totdat ik eind van de middag een compilatie heb gehad met heel veel beelden. Dingen die over mij werden gezegd, over elkaar, uit de dagboekkamer toen jullie mij hebben genomineerd. Dus als je iets wilt uitleggen mag dat maar ik heb een hoop gezien. Ik wist vandaag dat ik terug mocht, dat was best moeilijk. Je komt ergens terug waarvan twee derde zei de groeten. Ik ben ook genomineerd, ik heb drie missies gekregen, die zijn niet allemaal gelukt. Dus die is gebleven. En wat mij betreft gaan we een zo leuk mogelijke tijd te gemoed en tegen die tijd zien we wel. Voordat dit gebeurde zat ik zelf al moeilijk, ik had heimwee en toen de stemming ook nog. Toen werd ik ergens heengebracht waar ik hoorde dat ik niet naar huis ging. Ik mocht twee keer per dag frisse lucht halen. Er werd ook gezegd als ik niet meer wilde mag ik stoppen. Misschien was daar op ingezet maar ik ga niet hier zeggen ik hou ermee op. En toen kwam de grootste schok de compilatie wat er allemaal gezegd is. Ik heb het wollen spel ook meegekregen. Ik weet nu het meest, ik weet niet of dat voordelig of nadelig is. Ik weet niet zo goed wat ik nu voel. Ik weet ongeveer alles wat er over mij is gezegd plus een aantal dingen over elkaar. Jason vertelt daarna over de missies die hij moest doen maar Big Brother onderbreekt hem, hij mag het niet vertellen. De groep klapt en Jason zegt zo zit het. We gaan weer verder… Daarna wordt er nog lang over gesproken. Jason is dus terug maar wel met een dubbel gevoel…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.5]

Ook interessant:

13 Reacties

Agnes schepers 31 januari 2023 - 19:48

Da vindt ik wel mooi da hij terug in het huis zit

Beantwoord
Lydia lepee 31 januari 2023 - 19:51

Hoera

Beantwoord
yvonne kerssens 31 januari 2023 - 20:42

wat ben ik blij,ik hoop echt dat hij er nog heel lang in blijft het liefst zie ik hem winnen en jullie ?

Beantwoord
Alex 31 januari 2023 - 20:52

Mijn stem heeft hij.

Beantwoord
kpdd 31 januari 2023 - 21:53

Wat een baas, die Jason!
Goed hoor.
Ik hoop hem nog lang te kunnen volgen in het BBhuis.

Beantwoord
Gerard 31 januari 2023 - 22:00

ROB doet het nu in ze broek….want hij weet dat Jason alles heb gezien en gehoord wat hij heeft verteld over hem.

Beantwoord
Jongen 31 januari 2023 - 22:01

Goedcdat hij terug is , sommigen anderen zijn zo saai , hangen op de bank ,zoals chiara , zit niks in qua energie en de hele tijd roddelen over charlotte , wat voegt zij zelf dan toe? En hoe vies ze mensen bekijkt , geen vriendelijk meisje , schijnheilig , lijkt alsof ze zich beter voelt dan anderen Jason brengt weer wat leven in de brouwerij

Beantwoord
Arlinda 1 februari 2023 - 04:28

Top gozer die Jason in mijn ogen ook een winnaar

Beantwoord
Chelly 1 februari 2023 - 05:34

Hij zit in een heel sterke positie
Weet wie hij wel of niet moet vertrouwen.

Beantwoord
Herma Heinhuis 1 februari 2023 - 13:08

leuk dat hij terug is. Jason weet heel goed hoe het spelletje moet worden gespeeld. En niet iemand die over vele bewoners roddelt. ik hoop dat hij alle informatie goed gebruikt

Beantwoord
Ine 1 februari 2023 - 13:34

Mijn idee ook!

Beantwoord
Agnes schepers 1 februari 2023 - 14:21

Is tot hier toe een grote winnaar

Beantwoord
leeke 2 februari 2023 - 12:10

Zet hem op Jason…

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page