Zijn Nawel en Julio straks slachtoffer van een nominatiebondje?

Zijn Nawel en Julio straks slachtoffer van een nominatiebondje?

Een nieuwe dag is aangebroken en deze verloopt vooralsnog rustig. De bewoners vinden Big Brother ook rustig, Julio geeft aan dat het misschien stilte voor de storm is. Het groene team heeft daarom de sauna aangevraagd zodat ze daarvan kunnen genieten. Het gouden team besluit wat te sporten. We blikken even terug op een kort moment wat zich gisteren afspeelde. De groep is opgesplitst en er zijn nu twee teams, goud en groen. De bewoners zijn ook flink door elkaar gehusseld en praten over nominaties word nu wat moeilijker. De bewoners hebben regelmatig contact via het luikje in de scheidingswand die door het huis en tuin loopt. Dit gebeurde gisteren ook, zo spraken Dimitri en Peter kort met elkaar over een eventuele volgende nominatieronde. In dit gesprek gaf Dimitri aan dat de plannen gewijzigd zijn. We gaan nu voor Nawel en Julio. Peter uit het groene team is daar wat verbaasd over en vraagt naar de reden. Dimitri legt uit dat Tobias niet meer op Leroy wil stemmen. Peter laat weten dat hij het doorgeeft aan Vera en Kristof. Worden Nawel en Julio slachtoffer van een nominatiebondje door Tobias, Salar, Dimitri, Vera, Kristof en Peter?

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.3]
Er zijn 24 reacties op dit artikel
 1. Mathot Paul at 10:05

  Ik vind het eigenlijk Nieet meer zo goed vorig jaar was het beter die mensen van vorig jaar hadden meer te doen en die van nu die zitten op hotel te relaxen en dan op het einde van de rit krijgen ze nnog geld ook ik zou er ook graag willen zijn

 2. Els at 10:13

  Wel smerig dat Dimitri telkens met n ontbloot en bezeet lichaam op die bank of stoelkussens gaat zitten, überhaupt overbodig dat hij zo ontbloot rond blijft lopen

 3. Hans S at 10:37

  Ik vind niemand leuk in dat huis , vorig jaar had je Jill en die voegde wat toe dat was gewoon leuk om naar te kijken , ik heb van de week op Videoland dat stukje gezien van het verkeerd intoetsen van een nummer wat hilarisch was dat.
  Maar ook Nick was echt een komiek hoe hij even uit zijn hoofd een conference uit zijn mouw schud geweldig.

 4. Sjoerd at 12:54

  Ik vind Nouchine, Grace, Nawel, Julio, Leroy en Tobias echt leuke en interessante mensen. Voor de groep zou het goed zijn als of Salar of Kristof er uit gaat. De eerste heeft twee gezichten en is zo vals als maar zijn kan. De tweede wil constant de baas spelen, waardoor anderen zich niet kunnen ontplooien.

 5. MSS at 13:04

  Vind er op het moment niet veel aan om op de streams te kijken. In huis gebeurt er niet veel, uren logo in beeld, hangende mensen.
  Deze tweedeling vind ik niks.

 6. Marja at 13:08

  Ik vind zowieso dat BB de nominaties niet meer over mag laten aan de bewoners want dan krijg je weer hetzelfde als vorig jaar.
  Laat de kijkers nu eens beslissen van het begin tot het einde wie er uit gaat. Laat de kijkers nomineren en laat de kijkers daarna ook beslissen wie er uiteindelijk moet vertrekken.

 7. Marja at 13:13

  Waarom mogen we nog steeds niet zien welke spellen er gespeeld worden. Gaan we nu weer een paar uur alleen dat Oog zien?
  Daar betaal ik dus niet voor!!!!!!

  • Jongen at 07:54

   Nawel moet blijven ze zegt tenminste rechtuit wat ze voelt net als amy deed , het is zo saai nu amy eruit is en de groepen gesplitst zijn , big brother moet de bewoners nier laten nomineren !! Is toch geen leuke tv en de valse salar dimi en kristof kunnen iedereen eruit stemmen met vera die als een schaap achter hun aan mekkert en waarom hangen ze maar wat geef die eens opdrachten en niet alleen met een balletje , geef ook eens iets waar je bij moet nadenken

 8. Anita at 20:55

  Ik heb het steeds al gezegd, Nawel is een dramaqueen.
  Wil niks, kan niks, huilt om iedere scheet, kortom lekker thuis uithuilen.

 9. anoniem at 08:43

  Ja en Nouchinne mag er van mij ook uit . Ze praat alleen over haar dure wagen en dat ze een huis gekocht heeft met haar vriend . Maar de mensen die daar bij wonen moeten wel haar huis afbetalen . En dan nog stoefen oven haar zaak die ze opgestart heeft , dat ze eens 2 maar nadenkt omdat er mensen in het huis zitten die de centen echt wel kunnen gebruiken . Eruit met dat mens die altijd rond Salar hangt en dan maar zeggen dat ze gelukkig is met haar vriend ????????? dan hang je niet zo rond andere mannen hé .

 10. Jongen at 12:20

  Ik mis de gesprekken tussen amy en nawel en tussen nouchine en nawel , fijne diepe gesprekken echt over hun gevoelens , ventileren bij elkaar maar niet om te stoken , echt open vrouwen die eerlijk tegen elkaar zijn , wat mis ik dat bij de anderen , dat maakt het saai voor mij , de diepgang is weg , grace kan dat ook wel maar de rest ? Willen gewoon winnen en de anderen die niet in hun kliekje passen eruit wippen , jammer en big brother doet er weer niks aan net als vorig jaar

 11. mario at 20:44

  het zou mooi zijn hulio dat spel wint het absolute buitenbeentje , maar van binnen het grootste hart vriendelijke man met hart op juiste plaats en ondanks zijn tegenslagen een uiterst vriendelijke en aimabele man gebleven , hij is sowieso de underdog en vaak zijn dat uiteindelijk de grootste kanshebbers om te winnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *