Hinten voormalig Big Brother deelnemers op tweede seizoen?!

Hinten voormalig Big Brother deelnemers op tweede seizoen?!

Helaas zit Big Brother 2021 erop. Veel mensen missen het programma maar mogelijk komt er een vervolg, het huis wordt niet gesloopt. Jill, Liese, Zoey, Naomi, Julie, Nick en Michel keerden gisteren weer terug naar de plek waar het allemaal begon, het Big Brother huis! Waarom ze daar waren en wat ze gedaan hebben is onduidelijk. Op social media zien we verschillende foto’s voorbij komen. Zo zit Nick even in de sauna, doet Michel de scene na waarin hij betrapt werd, en wordt de dagboekkamer weer even bezocht. Ook zou er met de productie gesproken zijn als we Naomi mogen geloven in haar story. Een groepsfoto mag natuurlijk niet ontbreken en hier zien we een groot aantal deelnemers een peace teken maken of wellicht het cijfer twee. Het is maar net hoe je het bekijkt. Naomi zet het volgende bij de foto: “Wij zijn klaar voor seizoen 2, jullie?” Ook Nick ziet het wel zitten. Hij plaatst een iets andere groepsfoto met de tekst: “Wie is er klaar voor seizoen 2?” Uiteraard houden we verdere ontwikkelingen in de gaten.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Naomi T. (@naomitimmerman_)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nick Kraft (@nicklowriderzkraft)

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 3.6]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Leon at 08:30

  Goedemorgen!
  @ reactie op dit bericht, wij hopen dat er nieuwe bewoners komen, en niet deze van deze aflevering! Dat zal niet te goede komen van de kijkcijfers! Wat gewoon vreselijk jammer is dat het te veel ging over bontjes maken met elkaar!!
  Kijk maar even naar BB Australië, dat is spannender!!
  Mijn voorstel is nieuwe bewoners met een mix van jong naar wat ouder!!
  Groetjes Léon

  • Corry at 01:18

   Laat er een BIG Brother 2 komen maar laat ze dan verbieden om bondjes te smeden dus er mag niet over nominaties gesproken worden. Of laat de kijkers iedere keer beslissen. Wie er dan genomineerd wordt en wie er uiteindelijk naar huis gaat. Wat mij ook stoorde niemand had het zo genaamd over het nomineren maar vooral Nick en Michel namen hier het voortouw in vlak de rest ook niet uit. Naomi was zo genaamd onschuldig maar zeker niet eerlijk. Dit is van het begin af aan een spel geweest Nederland tegen België. Dit moet stoppen maak een spel met of Nederlanders en of bellen zou ook langer mogen duren net als Utopia. Er zou van mij ook wel weer een Utopia mogen komen.. Waarin mensen niks hebben en als moeten opbouwen. Maar laat mensen niet meer samen overleggen verbied dat dit ze anders uit het spel te zetten. Maak een leuk programma tussen de Bus en BIG dieet en Utopia en Big Brother. Wij zijn altijd trouwe fans van deze programma’s

   • Carine Respaillie at 09:39

    Waarom altijd Over de Nederlanders veel Belgen hebben ook respect voor de Nederlanders we zijn allemaal mensen maar al verschillend Ik heb ook niks tegen de Nederlandse mensen Ik vind ze juist leuk ?

  • Patries at 23:53

   Helemaal met jou eens! De Australische versie is veel leuker en spannender. Ook gave spellen en opdrachten. Echt de moeite waarom te volgen

 2. Peter at 13:34

  Goede zaak, in feite zou het experiment 365 dagen moeten duren en, a.u.b. niet op de Australische manier, dat is mij te druk, teveel bekende Australiërs en een veel te hoog “Gouden Kooi” gehalte (elkaar het huis uit treiteren).
  Bij mij stond BB NL 21 altijd in de avond aan, niet zo zeer voor het spel maar meer om de eenzaamheid uit de huiskamer te verdrijven, ben alleenstaand en 65 en dan ga je, met al die corona troep niet zo snel bij iemand op visite.

 3. Stephan at 21:53

  Naar mijn bescheiden mening zou ik het leuk vinden als alle deelnemers single zijn. Dat maakt het misschien iets spannender om naar te kijken.

 4. Cisca at 11:52

  Ik zou het leuk vinden dat het net zoals in één van de eerste uitzendingen was, dat ze de “rijkdom “moesten verdienen en dat als ze het niet “verdiend” hadden weer in de arme gedeelde kant kwamen. Dat was toen allemaal erg leuk. Nu zitten ze steeds goed. Lekkere bedden, douches en noem maar op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *