Home » Kitty krijgt te horen dat haar vader overleden is en vertelt erover aan de groep

Kitty krijgt te horen dat haar vader overleden is en vertelt erover aan de groep

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is weer aangebroken, na het ontbijten gaat een groot deel van de groep sporten. Nieuwste bewoner Eveline heeft even een moeilijk momentje. Ze is wat emotioneel en Kitty praat er met haar over. Eveline heeft een beetje een “besef” momentje. En ze vind de groep af en toe wat druk. Kitty adviseert haar om wat tijd te nemen, je bent er pas 1.5 dag benadrukt ze. Later zien Nouchine, Nawel en Amy het ook, ze bieden haar ook troost. Verder worden er wat spelletjes gespeeld, geluncht en gekletst.

Kitty is in de dagboekkamer en zegt dan tegen iedereen dat ze in de woonkamer moeten komen. Als iedereen zit neemt Kitty haar verhaal. Ik ben net naar de dagboekkamer geroepen begint ze. En ik wist dat het erin zat maar mijn vader is vanmorgen overleden. Ik wist dat dat kon gebeuren en ik heb heel bewust afscheid van hem genomen. En ik wil ook dat jullie even goed luisteren zodat jullie mij niet veroordelen om mijn keuze. Mijn vader is al een tijd ziek, ik had gewild dat hij een half jaar geleden al overleden was. Omdat ik niet wilde dat hij mee zou maken wat hij nu dus meegemaakt heeft. Mijn vader heeft de laatste ander half jaar verschillende gezondheidsproblemen gehad. Hij heeft een heel laag hb gehalte. Ik zag al langer dat mijn vader mentaal achteruit ging, dat er een vorm van alzheimer of dementie was.  Dat hebben mijn ouders lang ontkent, wat ik begrijp. Er aan toe geven is lastig. Vorig jaar is mijn vader opgenomen in het ziekenhuis omdat hij een heel laag hb had en toen heeft hij zakken bloed gekregen, er is onderzoek geweest, en toen bleek dat hij een lekkende ader in zijn darm had. Dat is gefikst en toen is hij weer opgeknapt. Ik vond het lastig dat ik niet dichtbij ze woon, geen auto heb en voelde me nogal eens te kort schieten. Ik ben vorig jaar zomer vlak voor mijn hartinfarct 14 dagen bij mijn ouders geweest om ze alles uit handen te nemen. Ze wilde heel graag nog een keer op vakantie maar toen werd alzheimer geconstateerd en toen is dat niet doorgegaan. Toen ben ik naar mijn moeder gegaan om haar te helpen snikt Kitty. Ik kwam daar en het was zo’n ellende en heb er een week aan vast geplakt zodat ik er 14 dagen geweest. Mijn vader heeft eerder ook een delier gehad. Toen kwam de inschrijving voor dit en mijn vader werd half november opgenomen. En toen dacht ik van ohh, dit is een droom voor mij. Ik heb niet zo’n heel leuk leven achter de rug en dit was het eerste leuke voor mijzelf. Ik heb getwijfeld en mijn moeder zei dat ik door moest zetten. Dit betekend niet dat ik niet naar huis ga, dit heb ik allemaal van te voren besproken en doorgenomen. Ik heb voor ik hier heen kwam een tekst geschreven. Ik heb van Big Brother gehoord en dit mag ik eigenlijk niet vertellen, dat ik mag bellen als dit zou gebeuren. Dus dat ga ik zo sowieso doen. Door corona is het allemaal lastig en ik hoop dat ik de livestream van de begrafenis bij kan komen. Weet je, als een begrafenis erop zit gaat iedereen zijn leven verder en ik zit weer alleen thuis. Daarom heb ik dit met mijn moeder besproken, die staat 1000% achter mij. Dan springt het beeld op de tuin en krijgen we niets meer mee. Uiteindelijk is er weer beeld en Kitty zegt dat ze niet heel de tijd droevig gaan doen, dat is niet zoals mijn vader. Ik snap dat ik een bom gedropt heb… Kitty krijgt steun van haar mede bewoners maar het is een moeilijk tijd voor Kitty… Later word Kitty naar de gameroom geroepen zodat ze kan bellen. En waarschijnlijk krijgt ze nog de mogelijkheid om de livestream van de begrafenis te volgen, mocht ze nog in het Big Brother huis wonen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 34 Average: 4.3]

Ook interessant:

44 Reacties

Hans S 14 januari 2022 - 12:56

Gecondoleerd Kitty….

Beantwoord
Josiane 14 januari 2022 - 13:38

Gecondoleerd en sterkte gewenst voor jou en je familie.

Beantwoord
Dina 14 januari 2022 - 19:08

Gecondoleerd

Beantwoord
Jordy 14 januari 2022 - 22:48

Lieve Kitty gecondoleerd met je vader veel sterkte met jou en je familie

Beantwoord
Sylvia 14 januari 2022 - 15:33

Gecondoleerd en veel sterkte

Beantwoord
Renzal 14 januari 2022 - 17:04

Nou die kan gewoon haar vader begraven want morgenavond gaat ze naar huis. 100%

Beantwoord
Dina 14 januari 2022 - 12:57

Gecondoleerd Kitty en heel veel kracht en sterkte

Beantwoord
aukje nap. 14 januari 2022 - 14:19

Gecondoleerd kitten.heel veel sterkte en kracht de komende tijd.

Beantwoord
Carina 14 januari 2022 - 14:40

Heel veel sterkte en de kracht om door te gaan in big brother je ben een top wijf….en je kan het…

Beantwoord
Petra 14 januari 2022 - 16:26

Heel veel sterkte lieverd toen ik dit las liepen de tranen over mij wangen ik heb dit ook met mijn vader mee gemaakt had ook demensie is ook overleden nu is mijn moeder dementeren dus ik weet hoeveel verdriet je hebt kitty nogmaals heel veel sterkte !!

Beantwoord
Beppie 14 januari 2022 - 14:40

Kitty gecondoleerd heel veel sterkte ❗

Beantwoord
Els 14 januari 2022 - 13:00

Gecondoleerd Kitty en heel veer sterkte !

Beantwoord
roelf 14 januari 2022 - 13:04

heel veel sterkte kitty

Beantwoord
Lindz 14 januari 2022 - 14:37

Sterkte Kitty, je moet zeker blijven in het huis. Verstrooiing zal je goed doen . Thuis ben je alleen en hier heb je vrienden en kan je praten. Blijven he.

Beantwoord
Maja 14 januari 2022 - 19:21

Gecondoleerd kitty en ik hoop dat je mag blijven in big brother en dat ze meer respect naar jou tonen

Beantwoord
Ans 14 januari 2022 - 13:11

Heel veel sterkte!

Beantwoord
jan 14 januari 2022 - 13:12

gecondoleerd kitty sterkte

Beantwoord
Mirel 14 januari 2022 - 15:21

Cecondoleerd sterkte

Beantwoord
Roos 14 januari 2022 - 13:13

Gecondoleerd en veel sterkte en kracht gewenst om door te gaan.

Beantwoord
Lea 14 januari 2022 - 13:14

Gecondoleerd Kitty, Ik vindt je een sterke lieve vrouw en hoop dat jij mag blijven. Dat neemt niet weg dat ik Peter ook een topper vindt.

Beantwoord
Hela 14 januari 2022 - 14:26

Heel veel sterkte kitty, je bent een supergirl en dat wordt zwaar ondergewaatdeerd….kies voor jezelf zoals je ouders dit ook hebben gewild en herdenk hem in alle liefde en wat hij en jij voor m gedaan hebt…je vroeg niet veroordeeld te worden …maar helaas doen ze dat:=((….en ook door peter wat ik van hem noooit had verwacht…zet m op vrouwke je bent de best draaiende factor in t huis…laat ze jou maar eens verwennen of dat b.b je appart zet met peter en alle bagage van jou en peter mee genomen moet worden voor een week de 2 oudere in.luxe…kijken wat r gebeurd

Beantwoord
Lea 14 januari 2022 - 13:18

Lieve Kitty, gecondoleerd en veel sterkte.

Beantwoord
Cisca 14 januari 2022 - 13:19

Nu gaat iedereen op Peter stemmen zodat die naar huis moet. Maar ze kunnen beter Kitty naar huis sturen want ze heeft daar een moeder die wel wat steun kan gebruiken en Kitty heeft geen werk dus ze kan dan steun aan haar moeder bieden. Hoeft ze ook niet naar huis waar ze anders maar alleen zit zoals ze al zo vaak gezegd heeft. Ook heeft ze dan haar 4 zonen om haar te troosten en van familie krijg je toch de beste steun. Op zulke momenten is het het fijnste om bij je familie te zijn en zoals ze zo vaak vertelde ze heeft een niet zo leuk leven gehad en dat ze een slecht hart heeft is ook niet zo best ze kan door al dat verdriet en het zware leven wat ze achter de rug heeft zo weer een hartinfarct krijgen. Dat lijkt mij voor de andere bewoners ook niet een prettig idee. Dus Bib Brother of jullie tot zaterdag wachten weet ik niet maar die spanning er nog eens bovenop lijkt mij niet zo een goed idee. Jullie kunnen haar misschien beter naar haar moeder brengen zodat ze dit samen kunnen verwerken.

Beantwoord
Anne 14 januari 2022 - 14:41

Helemaal mee eens. Begrijp niet dat je in deze situatie in het huis wil blijven. Denk dat ze harder nodig is bij haar moeder. Las zojuist dat ze vorige jaar een hartinfarct heeft gehad en er een stent is geplaatst. Weet niet of dit waar is. Gezien al deze omstandigheden lijkt het me beter dat ze naar huis gaat. En alleen thuis zitten? Kan me niet voorstellen, zeker als er ieder moment een kleinkind kan worden geboren.

Beantwoord
Chelly 14 januari 2022 - 16:23

Gecondoleerd Kitty
Ben het eens met Cisca
Zaterdag Kitty naar huis sturen,ze is echt niet alleen.Dit is een spel,om het spel boven je vader te zetten vind ik al apart.Peter verdient het om erin te blijven.Kitty ziet BB als vakantie

Beantwoord
Albert 14 januari 2022 - 16:44

Fijn dat jij weet wat iemand anders nodig is en hoe de onderlinge verhoudingen zijn in hun familie.
Voorlopig kiest Kitty er zelf voor om te blijven!
En voorlopig is er ook nog niemand genomineerd..
Ik kan nog nergens op stemmen in ieder geval

Beantwoord
Gerdina 14 januari 2022 - 18:15

Heb je wel geluisterd? Kitty moet gewoon blijven zoals afgesproken was met haar familie voordat ze BB huis binnen ging. Kitty moet blijven. Peter is ook een topper maar ik gun het Kitty een beetje meer om te blijven.

Beantwoord
Johan 14 januari 2022 - 18:41

ik geef je gelijk Cisca en ik denk er ook zo over. ik zou als mijn vader al zo ziek was, er niet eens over denken om in het BB huis te gaan nee ik zou al graag bij hem zijn tot het laatste moment en zeker als steun voor je moeder. En inderdaad kan ze nu beter maar huis gaan voor steun voor de rest van het gezin. En Peter verdiend het om in het huis te blijven. Ik wens Kitty sterkte toe maar dan wel thuis bij familie en vrienden

Beantwoord
Ine 14 januari 2022 - 13:29

Ik snap helemaal haar besluit om toch deel te nemen aan haar BB-avontuur! Je moet in je leven ook eens voor jezelf kiezen! Herkenbaar dit dilemma..?

Beantwoord
Aggie2 14 januari 2022 - 13:34

Van harte gecondoleerd Kitty!!! Sterkte met dit grote verlies!!!!

Beantwoord
Marja 14 januari 2022 - 13:39

Gecondoleerd Kitty met het verlies van je vader.

Beantwoord
Marga 14 januari 2022 - 14:10

Gecondoleert met het verlies Kitty. Een ouder verliezen is altijd heftig.
Ik vind je een lieve vrouw met een goed hart en wens je heel veel sterkte!

Beantwoord
reina 14 januari 2022 - 14:17

gecondoleerd kitty en heel veel sterkte

Beantwoord
Irina 14 januari 2022 - 18:30

Gecondoleerd maar U plaats is nu bij U mama en kinderen. Ook als is er iets anders afgesproken. U plaats is nu bij je familie .

Beantwoord
Anneke 14 januari 2022 - 14:24

Heel veel sterkte ? gewenst ?je bent een kanjer ?

Beantwoord
Tinne 14 januari 2022 - 14:42

Heel veel sterke, maar je plaats is nu thuis bij je moeder, die heeft ook iemand nodig denk ik

Beantwoord
harrij driesen 14 januari 2022 - 14:53

geconduleert kittie ik weet wat hetdoet met je mijn moeder is voorigjaar oktober overleden

Beantwoord
Thea van Rooijen 14 januari 2022 - 15:31

Heel veel sterkte Kitty en je bent mijn variant en vind het erg als je er uit moet . En wat een keuken prinses ben jij.

Beantwoord
Sylvia 14 januari 2022 - 15:34

Gecondoleerd en veel sterkte

Beantwoord
Gerdina 14 januari 2022 - 18:16

Gecondoleerd Kitty en familie.

Beantwoord
DUTCHYxgx 14 januari 2022 - 20:49

Gecondoleerd en sterkte voor jou en je familie.

Beantwoord
yvonne 14 januari 2022 - 21:07

gecondeleerd kitty hou je sterk en blijf in het huis je ben lief voor de bewooners je bent onmisbaar ! !

Beantwoord
Jaap 15 januari 2022 - 06:50

Lieve Kitty
Heel veel sterkte gewenst ..Wij vinden je een kanjer een top wijf

Beantwoord
Corina 15 januari 2022 - 08:14

Kitty heel veel sterkte in deze moeilijke periode met het verlies van je vader? .je moet zeker je hart volgen en doen wat je had afgesproken anders krijg je daar ook weer spijt van,zo houd het nooit op altijd er iets achter zoeken ?.gemoet ook verder met jouw Leven .en leren meer genieten van jouw leven het kan zo gedaan zijn hoor en met je verleden van je ❤…..u medebewoners begrijpen nu wel je verdriet hoor maar toch blijft het elk voor zijn eigen strijden… kijk eens naar je zelf en niet altijd voor de andere springen die kunnen zelf ook hun handen uit de mouwen steken … we steunen u hier hoor buiten het huis…houvol??

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page