Ali spreekt de bewoners toe met een videoboodschap

Ali spreekt de bewoners toe met een videoboodschap

De bewoners komen bij elkaar in de woonkamer. Ali heeft gisteren het Big Brother huis verlaten en vandaag is het tijd voor de erfenis. Aan wie schenkt Ali zijn coin? Via een videoboodschap spreekt Ali de groep toe. Hoi lieve bewoners, hier ben ik dan. Wat kan ik zeggen? Ik ben uit het huis, een ding is zeker ik heb top personen leren kennen en dat zijn jullie allemaal. Bart, je bent een topper, bijter, hou het vol. Ik heb genoten jou te leren kennen. Lindsey, teddybeer van mij. Ik zie je graag, we zijn hechte vrienden geworden. We hebben leuke momenten gehad. Doe zo voort. Jolien, gekke meid. Je opmerkingen over mij ga ik niet vergeten. Jason, je bent een dappere jongen. Je hebt veel kwaliteiten maak daar ook gebruik van. Charlotte voel je niet schuldig, het is je vergeven. Ik zie je graag. Geniet nog van je dagen daar. Danny ik ben zo blij jou terug te zien in het huis. Ik was zeer gelukkig dat je terug kwam. Ik heb nog iets voor jou, deze coin geef ik aan jou. Maak er gebruik van. Amuseer jullie nog en ik zie jullie binnenkort in de finale en maak er het beste van! De bewoners klappen en merken op dat hij er goed uitziet. Echt een top vent.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 42 Average: 4.6]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *