Home » Big Brother gunt twee bewoners een moment met elkaar in de dagboekkamer

Big Brother gunt twee bewoners een moment met elkaar in de dagboekkamer

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept de bewoners van het groene team naar de woonkamer, en de bewoners van het gouden team naar de mini mall. Op de tv schermen word de huidige stand van de prijzenpot bekend gemaakt. De bewoners van beide teams reageren enthousiast en er volgt applaus. Big Brother zegt nog dat ze het allemaal goed gedaan hebben. Team goud, geniet van jullie BBQ! Verder verloopt het vrij rustig in het huis. Big Brother heeft Nawel en Nouchine samen in de dagboekkamer geroepen. Ondanks de break-up week mochten zij even samen zijn. Later vertelt Nawel dit aan het groene team. Big Brother zei ik ga je een momentje gunnen met iemand in het huis en toen kwam Nouchine. We mochten samen praten en knuffelen. Volgens Peter zaten ze daar best lang. De bewoners doen allemaal zo hun ding. Er word een spelletje gespeeld aan de groene kant, Tobias en Grace hebben een diepgaand gesprek met elkaar. Ze zijn van mening dat ze emotioneel gezien een connectie hebben. Verder word er gekookt en gaat de middag langzaamaan voorbij.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 3.9]

Ook interessant:

12 Reacties

rinus maat 25 januari 2022 - 16:06

waarom hun wel en dimiteri en vera niet

Beantwoord
Judy 26 januari 2022 - 09:38

Vindt het ook niet netjes iedereen of niemand een gesprek met de andere kant on eerlijk

Beantwoord
Rita 25 januari 2022 - 16:11

Ik vind dat het niet nodig was BB is dat break up sorry en als je het dan al die voor die twee er zijn er ook nog andere hè

Beantwoord
Van de Vondel Marina 25 januari 2022 - 16:33

Een schandaal is het ,miss NAWEL….
ER zijn andere die dit beter zouden kunnen gebruiken
BB Je verliest stilaan kijkers

Beantwoord
Anita 25 januari 2022 - 16:46

Ach gut….ze mochten even knuffelen…..
Het wordt wel heel erg aangemoedigd .
Je kunt elkaar ook gewoon erg graag mogen……………

Beantwoord
Sonja Geuens 25 januari 2022 - 17:31

Salar zal niet helpen bij de BBQ, zijn haar moest zomaar eens uit de plooi geraken.
Wie wil nu zo een man?

Beantwoord
roller coaster 25 januari 2022 - 19:58

misschien moet tobias eerst eens vragen wanneer grace haar haren eens onder de kraan stopt, er heeft al van alles ingehangen qua etensresten, maar er wordt geen shampoo-tje gebruikt, zelfs niet nu er een kapper in huis is…. misschien daar eens een zendercheck voor maken….

Beantwoord
Hans S 26 januari 2022 - 13:33

Dat had Eveline Grace in het begin ook al gevraagd maar dan gaat het model uit haar haar en is dan heel moeilijk in model te krijgen , maar je heb een punt het gaat gewoon stinken als je je haar niet was.

Beantwoord
yvonne 25 januari 2022 - 20:43

gezellig even onder elkaar ! !

Beantwoord
Jongen 25 januari 2022 - 21:14

Ik vind het zo verdrietig voor nawel , zij is sowieso amy kwijt , die toffe openhartige amy , en nu willen ze haar ook nomineren , terwijl nawel verbaal echt een sterke vrouw is , hoe zij haar gevoelens kan uitdrukken , amy kon dit ook , maar de sterke persoonlijkheden worden er uitgekegeld en big brother laat het weer gebeuren , gaat lekker saai worden op het einde blijven de velse mannen de grote ego’s over salar dimi en kristof , flut gesprekken en wat met een balletje naar elkaar gooien , wordt gezellig

Beantwoord
Hans S 26 januari 2022 - 07:53

Als het maar geen Vera en Dimitri is die kunnen geen diep gaand gesprek voeren vooral Dimitri niet.
Ik zou Nouchine en Salar willen horen dat zijn echt 2 maatjes en is altijd leuk om te horen.

Beantwoord
mira 26 januari 2022 - 11:17

is het nou echt steeds Nouchine die wordt beloond? Big Brother heeft wel een voorkeur zeg!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page