Big Brother gunt twee bewoners een moment met elkaar in de dagboekkamer

Big Brother gunt twee bewoners een moment met elkaar in de dagboekkamer

Big Brother roept de bewoners van het groene team naar de woonkamer, en de bewoners van het gouden team naar de mini mall. Op de tv schermen word de huidige stand van de prijzenpot bekend gemaakt. De bewoners van beide teams reageren enthousiast en er volgt applaus. Big Brother zegt nog dat ze het allemaal goed gedaan hebben. Team goud, geniet van jullie BBQ! Verder verloopt het vrij rustig in het huis. Big Brother heeft Nawel en Nouchine samen in de dagboekkamer geroepen. Ondanks de break-up week mochten zij even samen zijn. Later vertelt Nawel dit aan het groene team. Big Brother zei ik ga je een momentje gunnen met iemand in het huis en toen kwam Nouchine. We mochten samen praten en knuffelen. Volgens Peter zaten ze daar best lang. De bewoners doen allemaal zo hun ding. Er word een spelletje gespeeld aan de groene kant, Tobias en Grace hebben een diepgaand gesprek met elkaar. Ze zijn van mening dat ze emotioneel gezien een connectie hebben. Verder word er gekookt en gaat de middag langzaamaan voorbij.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 3.9]
Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Anita at 16:46

  Ach gut….ze mochten even knuffelen…..
  Het wordt wel heel erg aangemoedigd .
  Je kunt elkaar ook gewoon erg graag mogen……………

 2. roller coaster at 19:58

  misschien moet tobias eerst eens vragen wanneer grace haar haren eens onder de kraan stopt, er heeft al van alles ingehangen qua etensresten, maar er wordt geen shampoo-tje gebruikt, zelfs niet nu er een kapper in huis is…. misschien daar eens een zendercheck voor maken….

  • Hans S at 13:33

   Dat had Eveline Grace in het begin ook al gevraagd maar dan gaat het model uit haar haar en is dan heel moeilijk in model te krijgen , maar je heb een punt het gaat gewoon stinken als je je haar niet was.

 3. Jongen at 21:14

  Ik vind het zo verdrietig voor nawel , zij is sowieso amy kwijt , die toffe openhartige amy , en nu willen ze haar ook nomineren , terwijl nawel verbaal echt een sterke vrouw is , hoe zij haar gevoelens kan uitdrukken , amy kon dit ook , maar de sterke persoonlijkheden worden er uitgekegeld en big brother laat het weer gebeuren , gaat lekker saai worden op het einde blijven de velse mannen de grote ego’s over salar dimi en kristof , flut gesprekken en wat met een balletje naar elkaar gooien , wordt gezellig

 4. Hans S at 07:53

  Als het maar geen Vera en Dimitri is die kunnen geen diep gaand gesprek voeren vooral Dimitri niet.
  Ik zou Nouchine en Salar willen horen dat zijn echt 2 maatjes en is altijd leuk om te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *