Home » Rode knop opdracht: Tobias en Dimitri moeten blind en doof koken

Rode knop opdracht: Tobias en Dimitri moeten blind en doof koken

Door BigBrotherNederland

Het geluid van de rode knop gaat weer af, dit keer is Tobias de eerste die erop drukt. Terwijl Tobias in de dagboekkamer is gaat het geluid weer, dit keer drukt Dimitri. Ook hij word door Big Brother naar de dagboekkamer geroepen. Een aantal bewoners luisteren wat er gebeurd, ze horen dat er gelachen en gesproken word. Maar wat er precies gebeurd horen ze niet. Dimitri en Tobias komen uiteindelijk terug. Tobias heeft oorkappen op en Dimitri een bril waardoor hij niets kan zien. Dimitri vertelt wat de bedoeling is, ze moeten de lunch klaarmaken en moeten dit ophouden tot iedereen gegeten heeft. Niemand mag helpen. Wat de beloning precies word is nog onbekend, er word gesproken over een financiële beloning. De mannen gaan aan de slag en dat is best moeilijk als er één niet kan horen en één niet kan zien. Wie er doof of wie er blind zou zijn mochten ze kiezen. Uit het verhaal van Dimitri maken we duidelijk dat ze het 2 uur vol moeten houden. Ook het afruimen moeten de mannen zelf doen, zonder hulp. Wat zou de beloning zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.3]

Ook interessant:

6 Reacties

Van de Vondel Marina 20 januari 2022 - 11:26

Dat is nog eens een leuke opdracht. Super BB

Beantwoord
Sjoerd 20 januari 2022 - 11:35

Sorry hoor, maar zijn dit nu de spectaculaire dingen waar voorafgaand aan het seizoen zoveel reclame voor is gemaakt? Oordoppen op, blinddoek op, badjassen verstoppen, het is nou niet echt van een niveau dat je zegt, tjonge wat spannend/spectaculair. Laat die mensen gewoon in het huis zitten, hun dagelijkse dingen doen en vooral praten met elkaar. Zoals er gisteravond een heel mooi en emotioneel gesprek ontstond tussen Eveline, Amy, Nawel en Julio over scheiding, problemen in hun jeugd enz. Dát is waar BB wat mij betreft om moet draaien. Natuurlijk horen de spellen voor de jackpot er bij, hoort nomineren er bij, maar dit soort opdrachten (van de week ook die telopdracht) wat mij betreft niet (al zal het best vermakelijke beelden opleveren).

Beantwoord
Marjo 20 januari 2022 - 11:57

Leuke opdracht, alleen jammer dat de groep nog steeds geen groep is. De mannen zijn meer een groep de vrouwen zijn erg met hun zelf bezig en dat is jammer. Dit had een beter opdracht geweest voor bijvoorbeeld Amy en Nawel. Maar kennelijk hebben die niet op de knop gedrukt.

Beantwoord
Hans S 20 januari 2022 - 11:57

Leuke opdracht , sinds die Kitty weg is is het meteen een stuk leuker ook Tobias en Dimitri komen nu los merk je duidelijk.

Beantwoord
Corina 20 januari 2022 - 11:58

Is wel leuk om tezien .maar voorzei zeer moeilijk denk ik??

Beantwoord
J.e 20 januari 2022 - 12:11

Wat een leuke opdracht en kan je eindelijk weer lachen denk ik, als steeds dat gejank van sommigen en de niets doenders.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page