Home » Het groene team krijgt tijdelijk warm water van Big Brother

Het groene team krijgt tijdelijk warm water van Big Brother

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is aangebroken en Big Brother spreekt het groene team toe. Goedemorgen team groene slaapkamer. Ik heb een vreugdevolle mededeling, ook jullie hebben nu warm water! De bewoners van het groene team vragen af waarom en ze zijn natuurlijk erg blij. Maak er snel gebruik van voor het op is laat Big Brother nog weten. Er worden plannen gemaakt om te douchen. Ze denken dat ze wel snel moeten doen en Big Brother bevestigt dit. Dat klopt, voor je het weet is het weer op laat hij weten. Het gouden team word door Big Brother gewekt met de boodschap dat ze één voor één naar de dagboekkamer moeten komen. De reden is onbekend. Verder zien we bij team goud een aantal vrouwen kleding wassen, kletsen de mannen met elkaar door de scheidingsmuur heen. Big Brother spreekt het groene team dan toe. Ik hoop dat jullie hebben genoten, vanaf nu is het water weer koud! Het gouden team heeft onbeperkt water door de game die ze gisteren gewonnen hebben. Beide teams verwachten ze een spel, misschien iets met evenwicht. De shutters zitten ook dicht. Het is nu afwachten tot er iets gaat gebeuren…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.5]

Ook interessant:

1 Reactie

Thea 25 januari 2022 - 15:02

Hoop dat iedeen in zijn en haar eigen groep moet nomineren.
Goed in nu al 2 personen van de andere groep aan het kiesen.
Goenen groep is veel leuker samen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page