Home » Het gouden team wint warm water na een house versus house game

Het gouden team wint warm water na een house versus house game

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat van zich horen. Bewoners, het is tijd voor jullie eerste house versus house game. Team goud, ook dit spel word gespeeld met zes personen per kant. Jullie zijn met 7 dus jullie bepalen nu wie er niet meespeelt. Hanne laat weten dat ze niet meespeelt. Big Brother vraagt of dat namens de groep is. Hanne bevestigt dit en Big Brother zegt dat zij dan aan de kant moet blijven staan. Voor alle anderen dus ook voor team groen, kleed jullie nu om in sportkleding. En sluit de shutters. Alle bewoners kleden zich om en speculeren over wat de beloning gaat zijn. Team groen denkt dat het om warm water gaat. Nawel zegt dat in de dagboekkamer vragen over warm water gesteld zijn. Ook aan de gouden kant wordt er over warm water winnen gesproken. Team goud denkt dat er touw getrokken moet worden. Ze bespreken hun tactiek daarvoor. Ook team groen spreekt over touwtrekken en hoe zij te werk gaan. Er zit namelijk een gat in de scheidingswand die door de tuin loopt en de bewoners verwacht dat het touwtrekken word.

Big Brother zegt uiteindelijk dat de bewoners naar de tuin moeten komen met hun rug naar de muur. Er hangt een touw door de muur maar het gaat één tegen één zijn. Aan weerszijden zit een tuigje bevestigd en zien we op de sokkel een rode / zwarte knop en een dobbelsteen liggen. Jullie mogen nu stil zijn zegt Big Brother. En Nouchine je mag je capuchon afdoen. Daarna komt het Big Brother logo in beeld en de instructie missen we. Big Brother laat weer weten dat iedereen tegen de muur moet staan. Om te bepalen wie er wint heb ik een benaderingsvraag. Hoe lang is de chinezen muur in totaal. Team goud geeft als antwoord 35 km en team groen geeft als antwoord 6000 km. Big Brother laat weten dat het juiste antwoord 21.600 km is. Het meest in de buurt komende antwoord is dat van de groene slaapkamer, dus jullie beginnen. Wie gaat als eerste? Kristof zegt Eveline en het gouden team kiest voor Leroy. Een van de twee moet als eerste op de knop duwen, halen we uit de verhalen. Echter springt het beeld weer op het Big Brother logo… Dan hebben we weer beeld. Eveline en Leroy staan nog altijd aan het touw. Eveline en Leroy ga klaar staan en span het touw. Ik tel af, jullie kunnen beginnen in 3-2-1. Leroy drukt als eerste en gooit met de dobbelsteen, hij gooit nummer 5. De gouden kant heeft nu vijf punten zegt Big Brother. De gouden kant kiest Grace als speler en groen Peter. Peter wint en gooit drie. Het groene team kiest Julio en team goud kiest Nouchine. Julio wint en gooit zes. Big Brother vertelt de tussenstand, team goud 5 en team groen 9 punten. Het gouden team mag nu kiezen en kiest Dimitri voor de volgende partij, het groene team kiest Vera. Dimitri wint en gooit drie. De stand is groen 9 en goud 8. Het groene team kiest Nawel, het gouden team kiest Salar. Salar wint en gooit 5 wat betekend dat het groene team 9 punten heeft en het gouden team 13. Als laatste gaat Kristof tegen Tobias. Big Brother vertelt dat er veel op het spel staat. Een week lang onbeperkt warm water, het staat 9-13. Zoals jullie zien spelen we deze ronde iets anders, ik heb jullie vaak samen zien sporten met elkaar. Nu gaan jullie strijden tegen elkaar, house versus house game. Maar het gaat hier meer om power house tegen power house. Wat jullie gaan doen in deze ronde is het volgende, touwtrekken en diegene die het eerste de muur raakt is af. Het is nu puur kracht. Daarna komt het Big Brother logo in beeld en zien we niet hoe deze wedstrijd afloopt. Uit de gesprekken horen we dat Tobias als eerste tegen de muur aankwam en het groene team heeft te laag gegooid met de dobbelsteen. Dus team goud heeft recht op warm water. Tobias kan slecht tegen zijn verlies en blijkbaar heeft hij iets geroepen tegen Kristof. Tobias legt aan zijn team uit dat hij slecht tegen zijn verlies kan, het dan zwart word en ik dingen zeg waar ik spijt van krijg. Ik heb dit net ook tegen Kristof uitgelegd en mijn excuses gemaakt. Tobias zou Kristof onder andere dik hebben genoemd, hij vind het slecht tegen zijn verlies kunnen echt gênant, het was niet nodig. Het gouden team gaat warm douchen en heeft het plan om lekker in bad te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.6]

Ook interessant:

9 Reacties

Myriam 24 januari 2022 - 14:11

Wow, een beeld van het groene team… ze leven dus nog.

Beantwoord
carina beckers 24 januari 2022 - 14:29

Deze spellen zijn niet eerlijk ene helft 4 sterke mannen en andere kant 4 vrouwen wat is daar eerlijk aan
´

Beantwoord
Desiree 24 januari 2022 - 15:52

Want vrouwen zijn niet sterk? Daarbij is het nog steeds een spel

Beantwoord
M. D. K. 25 januari 2022 - 16:20

Hoe leuk zou het zijn als de groep die de meeste luxe wint met spelen geen immuniteit wint, maar juist genomineerd zijn. Of dat salar en gulio gewisseld worden morgen…

Beantwoord
Roos 24 januari 2022 - 14:48

Heerlijk hoor een warm bad.Het is ze gegund.

Beantwoord
Hela 24 januari 2022 - 15:01

De leukste en gezelligste team goud…zeker om de live stream te kijken is team goud t mooist en gezelligste mensen de andere kant is zwaar slaapveerwekkend…

Beantwoord
Ashton 24 januari 2022 - 17:39

Mee eens! Ik vind het gouden team ook leuker om naar te kijken. Zit meer leven in, gezelligheid en fun. De andere kant is stil, saai en slaapverwekkend. Zo zie je maar, kristof is NIET de sfeermaker en leider.

Beantwoord
jeroen 24 januari 2022 - 15:50

dat gefluister de hele tijd tussen salar en tobias . salar eruit zo snel mogelijk

Beantwoord
gerard 25 januari 2022 - 10:08

je heb gelijk weg met die gozer

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page