Home » Nawel heeft een tactiek als ze mag blijven en bespreekt dit met Nouchine

Nawel heeft een tactiek als ze mag blijven en bespreekt dit met Nouchine

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is aangebroken. De ochtend is rustig verlopen, zo is er ontbeten, gesport, word er in de sauna gezeten en word er gesproken over vanavond. Vanavond staat de liveshow weer op het programma en horen we wie van de genomineerden het huis moet verlaten. Word het Eveline, Julio of Nawel?

Nawel en Nouchine liggen in bed te kletsen, zo gaat het over het feit dat Nawel haar koffer in moet pakken. Al snel gaat het over de volgende nominaties, Nouchine zegt dat ze erover nagedacht heeft. Het is echt bruut, als je mensen echt weg, weg wilt. Moet je iemand die ziek sterk is mee nomineren. Dus iemand die zeker niet weg kan vraagt Nawel. Nouchine bevestigt dit, als je Grace tegen Vera zet dan weet je dat Grace terugkomt. Als ik terugkom moeten we ook zo gaan denken reageert Nawel. Het moet en het begint leuk te worden, zeker als het lukt. Het spel gaat dan beginnen. Ook is het goed dat Nouchine een pion is bij de anderen, ze word niet snel genomineerd. Nawel ziet Nouchine als vertrouwenspersoon, als je weggaat heeft hij niets meer. Verder heeft Nawel zich ook iets voorgenomen als ze wel mag blijven. Ze wil het gesprek aangaan met de groep. Het irriteert mij, ik ga zeggen Salar heeft mij dit vertelt met namen erbij, dat jullie mij saai vinden. En vinden dat ik niks doe in de keuken maar dat is niet waar. Er staan ook andere bewoners minder in de keuken. Maak een schema, en willen jullie dat niet f*ck you. Maar ik ga niet vechten om een handdoek maar kom met een plan. Voor de rest games on bitches! En ze heeft daarnaast het voornemen om niet meer op roddels te reageren. Ze roddelen toch over iedereen. We leven in Big Brother, het gaat hier om de valste mens. Dan krijgt Peter een medaille. Leroy zei ook al tegen mij, die man is zo vals als het maar kan. Ik ben ook met hem gaan praten reageert Nouchine. Peter zou een off day hebben. De twee fluisteren verder en volgens Nawel moet Peter op haar gestemd hebben ondanks de knuffel die ze van hem kreeg en hij zei dat hij niet op haar had gestemd. Ook Grace heeft er geen goed gevoel bij. Nouchine voelt zich er ook niet goed bij. En volgens Nawel is Peter nu door de mand gevallen. Hij vind zijn plekje niet meer. Hij is wel slim he maar hij vertelt zijn zwakte niet. Hij is de grootste faker ever. Momenteel zitten ze gewoon in elkaars gat, omdat ze hebben zo van ja eerst de groene kamer weg. Dan voelen zij zich nog safe maar de grootste bedreiging staat rondom hun. Hoe meer soldaatjes dat hun hebben hoe langen ze overleven, daarna gaan ze op eigen soldaten en speelt iedereen zijn eigen spel. Ik heb het door in theorie maar in praktijk, ik suck. Ik heb het door en toch breekt mijn gevoelige kant. Met wie zou jij de top willen halen vraagt Nouchine. Nawel zegt dat ze wel weet wie er naar huis moet, dan word de groep weer gezellig. Als Vera, Dimi, Peter, Salar naar huis gaan dan ja… Ik ga nu ook Salar ook nomineren. Hij doet het ook zonder genade.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 45 Average: 4.1]

Ook interessant:

26 Reacties

Marjo 29 januari 2022 - 11:53

Ik vraag me werkelijk af, of Nawel wel door heeft dat ze echt niet zo open en eerlijk is als ze over wilt laten komen. Ik hoop oprecht dat ze weg gaat . Ook hoe ze zich nu gedraagt in de groep, zieltjes winnen. Roepen dat ze gaat afwassen enz. enz. Berouw komt altijd na de zonden.

Beantwoord
Brigitte 29 januari 2022 - 17:33

Hoop dat Nawel weg wordt gestemd e n volgende week Leroy wat een irritante gast en niet te vertrouwen!!!

Beantwoord
Bos 29 januari 2022 - 11:56

Peter heeft Evelien genomineerd en Julio geen Nawel bah niet eerlijk nu Big Brother moet ingrijpen

Beantwoord
Bonnie 29 januari 2022 - 18:59

Nawel is niet eerlijk heeft geen respect voor mensen. Het is echt een klein kind dat altijd bevestiging nodig heeft. Dus heel onzeker en geen uitstraling. Bah weg met dat nep mens. ?

Beantwoord
Trijntje 29 januari 2022 - 11:58

Goed zo, Nawel! Hoop als je mag blijven dat je Salar nomineert.

Beantwoord
Ger 29 januari 2022 - 12:03

Vorig jaar konden wij zien op wie de deelnemer gestemd hadden bij de nominatie, dat heb ik dit jaar nog niet terug gezien.
Of zoek ik niet goed?

Beantwoord
Katrien 29 januari 2022 - 20:59

Ook nog niet gezien; ik denk dat je gelijk hebt.
Jammer, maar misschien ook wel weer leuk om er achteraf achter te komen, bij de gesmoesde nabesprekinkjes ?

Beantwoord
Jongen 29 januari 2022 - 12:34

Nawel is nog 1 van de eerlijkte , het meest rechtuit , niet bang om te botsen met iemand , de meesten spelen een spel , zelfs grace dit zei ze tegen leroy deze week: “ken je het spreekwoord hou je vrienden dichtbij maar je vijanden nog dichter”?en toen zei ze dat ze in het begin niks had met tobias en daarom juist naar hem toe ging , is allemaal taktiek en ineens zie ik het ook bij nouchine , zij en salar? Fake aan beide kanten

Beantwoord
Dutchie 29 januari 2022 - 12:38

Nouch laat zich intimideren. En Nawel heeft dat heel goed in de gaten. Als degene , die zij WIL, er eventueel uitgaan wordt het een saaie bende. Wat is die Nawel geslepen. Nawel lekker terug naar je eigen huis, jankerd.

Beantwoord
Bonnie 30 januari 2022 - 18:50

Nawel doet nu of ze de baas is in het huis met haar heimelijke opmerkingen. Bah vals mens. Begrijp je zeg ze 10000 keren op 1 dag en daaraan zie je hoe onzeker en vals ze is . Eruit met dat mens samen met nouchine ook heel vals. Begrijp je…….

Beantwoord
Ans 29 januari 2022 - 12:49

Nawel heeft gelijk! Er zitten een paar hele stiekeme mensen in BB!
Hoop dat ze mag blijvem

Beantwoord
bonnie 29 januari 2022 - 12:54

Nouchine Nawel en Salar er uit aub , ik ben hun gezever van die dit of die dat KOTS beu .

Beantwoord
Tinne 29 januari 2022 - 13:19

Nawel moet in het huis blijven, laat de bom maar barsten bij de bewoners ??

Beantwoord
Johan 29 januari 2022 - 13:29

mensen wordt wakker er is in het huis maar 1 persoon die roddelt en met iedereen mee praat en met iedereen vriendjes wil zijn en huilt wanneer het moet zodat geen 1 haar door heeft. Nu is ze 1 met Evelien en Nawel omdat ze eruit moeten misschien en dat gevaar heeft een naam en dat is Nouchine dus de volgende nominatie zij eruit

Beantwoord
Gerda 29 januari 2022 - 13:47

Nawel heeft altijd wat te morren ze is niet eerlijk heeft het altijd negatief over de medebewoners en speelt zelf de onschuldige Thomas.Zij verziekt veel in big Brother en jankt veel te veel .Jammer dat nouchine hierin mee gaat ze is zo leuk.Hoop dat Nawel eruit moet vanavond.

Beantwoord
a.p 29 januari 2022 - 14:04

Wat heeft nawel ineens een grote mond gekregen…dr uit met haar!!!

Beantwoord
a.p 29 januari 2022 - 14:05

En wie ligt er weer in bed?? Ja hoor…het klagende vrouwtje..

Beantwoord
jan 29 januari 2022 - 15:32

nawel er uit zij niet eerlijk

Beantwoord
Rosie 29 januari 2022 - 16:22

Nawel blijven en volgende week Salar er hopelijk uit dan is eindelijk die vrome man weg ik kan hem gewoon niet meer zien, die houd alleen van zijn eigen zo ’n egoistiche man.

Beantwoord
Han 29 januari 2022 - 17:46

Ze moeten gewoon nadat er iemand uitgegaan is op scherm laten zien aan de bewoners wie wat heeft gestemd. Dan kan er ook niet meer achteraf gekonkeld worden. Laat de bom maar barsten. Het is alleen maar steeds gezeik onderling over wie wat gestemd heeft, net als vorig jaar.
Waar is de spectaculaire BB die ze ons dit jaar beloofd hebben met spannende spellen etc? Het is weer net als vorig jaar.

Beantwoord
Susn 29 januari 2022 - 20:15

Wie er ook op het bord komen te staan, ik hoop dat NL en BE Nawel er keihard uit stemmen volgende week. Nouchine er achteraan, opgeruimd er mee.

Beantwoord
Katrien 29 januari 2022 - 21:00

Ook nog niet gezien; ik denk dat je gelijk hebt.
Jammer, maar misschien ook wel weer leuk om er achteraf achter te komen, bij de gesmoesde nabesprekinkjes ?

Beantwoord
Timothee 30 januari 2022 - 07:49

Amazing Nawel! Was al mijn favoriet, maar nu nog meer. Sommigen hebben al plannetjes gesmeden tot aan de finale… Sommigen denken dat ze er al zijn…. En dan ineens staat een Salar op de nominatie samen met Dimi, Vera en of Kristof…. En dan…. Ik hoop echt dat er beelden komen van de plannetjes die men gemaakt heeft, zodat ineens de bondjes uit elkaar vallen.

Beantwoord
Han 31 januari 2022 - 01:41

Dat zou echt geweldig zijn. Salar doet alsof ie al gewonnen heeft.

Beantwoord
Bonnie 31 januari 2022 - 10:44

Salar en nouchine een uit

Beantwoord
Jongen 30 januari 2022 - 08:55

Vera en dimi eruit dragen niks bij wat sfeer betrefd , wat een saaie trien die vera en zo blind

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page