Home » Big Brother maakt bekend welke bewoners er genomineerd zijn

Big Brother maakt bekend welke bewoners er genomineerd zijn

Door BigBrotherNederland

Big Brother zegt nadat alle bewoners hun koffers hebben uitgepakt dat ze naar de woonkamer moeten komen. Als iedereen zit klinkt het spannende muziekje. En wordt bekend welke bewoners genomineerd zijn. Het gaat om drie bewoners, het zijn Eveline, Julio en Nawel. De bewoners zijn verbaasd dat het er drie zijn, dan moet er gelijkspel zijn. Eveline loopt verdrietig weg en Nawel volgt haar. Julio blijft zitten en krijgt knuffels van zijn medebewoners. De kijker beslist he benadrukt Kristof, het is nog niet gedaan. Je hebt nog een paar dagen om te knallen. We gaan het gewoon meemaken, het komt goed laat Julio weten. Eveline is ondertussen de wc in gegaan met Nawel. Daar is Nouchine ook, ze is in tranen. Ik wist dat wel zegt Nawel, het is niet erg. In mijn berekening zou het niet zo zijn reageert Nouchine. Het is wat het is zegt Nawel, niet wenen. Ik snap de drie niet zegt Eveline en volgens Nawel komt het omdat het gelijkstand is. Maar hoe kan dat vraagt Nouchine, in mijn berekening is dat echt niet. Je kunt hier niets berekenen antwoordt Eveline. Ik vind het echt niet leuk zegt Nouchine, jullie zijn leuke mensen. Het komt goed zegt Nawel, als het zo is is het zo. Ik vind het k*t dat ik tegen haar sta. Eveline gaat weer naar de groep en krijgt daar knuffels. Ook de andere dames en Nawel laat weten niemand iets kwalijk te nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 42 Average: 4.2]

Ook interessant:

26 Reacties

Johan 27 januari 2022 - 10:56

Nouchine is een linke speelster nu weer even janken bij de genomineerden waar ze niks van meent, ja ze is goed en zo blijven de mensen gek op haar.

Beantwoord
Susn 27 januari 2022 - 14:00

Ik zie het ook. Daarstraks ook, na de bekendmaking van de nominaties. Hoe ze even bijgepraat werd door Salar, en zei dat ze wel moest zeggen wat ze tegen Nawel zei om hem niet verdacht te maken. N.b. lijkt me ook niet heel leuk voor haar vriend om haar zo te zien. Je zou zeggen dat er meer speelt tussen Salar en Nouchine. En dan niet op tactische wijze……..

Beantwoord
Jongen 28 januari 2022 - 19:57

Wie zijn het minst interessant om naar te kijken in het huis? Herl simpel voor mij : vera en dimi , saai en oppervlakkig , geen goeie gespekken , wie is het valste in het huis? Herl simpel : het kliekje dat constant roddelt en bepaalt wie eruit gaat; salar dimi , vera de verliefde puber/meeloper , kristof en tobias(doet zich eerlijk voor maar ik vertrouw hem niet , lijkt onecht) amy had gelijk , laat nawel en eveline blijven , sterke vrouwen en nouch is zij naif of doet ze alsof? Begin aan haar te twijfelen

Beantwoord
Nancy 27 januari 2022 - 10:59

Liefst dan Eveline naar huis.

Beantwoord
anoniem 27 januari 2022 - 11:10

Nawel er uit

Beantwoord
C.P.T.M. 28 januari 2022 - 14:49

Nawel lekker naar huis. Is een grote aansteller is de hele dag moe en laat alles achter haar rug slingeren en de rest kan dit opruimen. Is een zuchter eerste klas zodra ze ging afwassen als ze dit al deed dan ging ze om de haver klap op de grond zitten in de hoop dat er een ander de afwas overneemt want ze is er te moe voor en moet weer even een dutje doen. Dus stem aub op Nawel dat ze weg gaat.

Beantwoord
Hans S 27 januari 2022 - 11:10

Ik had graag Vera eruit gestemd maar die wordt door alle mannen beschermd en dat is juist degenen die niks doet in dat huis.
Gisteren ook ze bemoei zich helemaal niet met de groep in de groenen kamer maar zit de hele dag bij die schutting om met die Dimitri te praten.

Beantwoord
Marjo 27 januari 2022 - 11:11

Ik stem op Eveline van mij mag zij blijven, ik vind haar een sterke vrouw en slaat niet meteen op tilt als er eens iets mis gaat. Is geen jankebalk dus BLIJVEN.

Beantwoord
Henkie 27 januari 2022 - 11:38

Nawel eruit dat zou top zijn.

Beantwoord
Lindz 27 januari 2022 - 12:02

Nawel eruit.

Beantwoord
Bennie 28 januari 2022 - 15:54

Nawel er uit licht vaak op bed en is vaak moe ben zo moe mijn lichaam is op pffffff wat een jankert

Beantwoord
Pauline 27 januari 2022 - 11:15

Spreekwoord Nawel, wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in.

Beantwoord
Ans 27 januari 2022 - 11:34

Ik stem op Eveline, lieve sterke vrouw. Nawel mag van mij ook blijven!

Beantwoord
Chelly 27 januari 2022 - 12:03

Pauline Leroy is een gevaarlijke klant
Hij eet van 2 walletjes
Zie hem nu weer slijmen bij de gasten die genomineerd zijn
Hoop dat Peter het geroddel heeft gehoord

Beantwoord
Susn 27 januari 2022 - 11:33

Jammer dan Julio er op staat. Vera zit maar voor zuch uit te kijken. Misschien was een nominatie als stimulans om eens wat te laten zien van zichzelf goed geweest. Ik gok dat Nawel het huis moet verlaten.

Beantwoord
jeroen 27 januari 2022 - 11:45

weer de heel verkeerde mensen natuurlijk
kristof en vera hadden er moeten staan

Beantwoord
Renata 27 januari 2022 - 17:40

Ja, dat was precies wat ik dus ook dacht!

Beantwoord
Domen Maria 27 januari 2022 - 11:54

ik zeg Julio naar huis want die doet de inhoud van zijn neus over alles versprijden en meent dat hij alles weet

Beantwoord
Lindz 27 januari 2022 - 12:03

Nawel eruit.

Beantwoord
Dutchie 27 januari 2022 - 12:07

Ajb Nawel eruit. Voegt niets toe. Alleen maar jammeren. Volgende keer Nouch eruit. Gladde dame brrrrr

Beantwoord
Luna 27 januari 2022 - 15:54

Nawal is echt een leuke meid. Ik zou het heel jammer vinden als je moet gaan.

Beantwoord
John 27 januari 2022 - 17:38

ik zie liever Grace vertrekken maar ja maar als ik moet kiezen tussen de 3 die nu genomineerd zijn vind ik een lastige ik dat ik dan of voor Eveline of voor Julio

Beantwoord
Chris 27 januari 2022 - 19:13

BB kan het spel in alle richtingen sturen ,hij laat winnen wie hij wil, dit hebben we nu wel gezien,dus doe Nawel er misschien beter niet uit,kunnen nog vanal meemaken

Beantwoord
DUTCHY xgx 28 januari 2022 - 20:22

wanneer mogen we gaan stemmen, het is toch al 24 uur ervoor…. ik denk dat eveline of nawel eruit gaat, ze voegen allebei niet veel toe, eveline is een plakker, die gaat mee op andermans schouders en nawel heeft het / doet veel te moeilijk, ze loopt snachts over dingen te praten die ze eigenlijk niet wil vertellen en gaat dan in ‘geheimtaal’ aan grace vertellen over thuis / een persoon en gebruikt daarbij haar hand om iets te ‘schrijven’, dan zet BB hun microfoons uit zodat het niet uitgezonden wordt….. waarom vertel je dan zulke verhalen als je niet wilt dat het bekend wordt…. je weet toch waar je bent? ze kan beter terug gaan naar haar eigen vertrouwde omgeving, BB is niet goed voor haar.

ik denk dat uiteindelijk nouchine gaat winnen, grace en tobias blijven ook tot de finale, en dan kristof of dimitri erbij als 4e.

Beantwoord
John 29 januari 2022 - 09:32

Ik bedoel Jawel die mag eruit van mij

Beantwoord
Arthur 31 januari 2022 - 11:59

Ik heb nu 3 mensen die er van mij definitief uit mogen
– naHEL
– Leroy en
– Hanne

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page