Leroy heeft onenigheid met Nouchine nadat hij haar vraagt met wie ze in de Big Brother finale wil

Leroy heeft onenigheid met Nouchine nadat hij haar vraagt met wie ze in de Big Brother finale wil

Afgelopen avond hebben de bewoners een quiz gedaan. Leroy kreeg toen een vraag met wie hij in de finale van Big Brother zou willen staan. Na deze quiz gaat deze vraag nog wat rond bij verschillende bewoners. En dat zorgt voor wat onenigheid…

Leroy stelt deze vraag aan verschillende bewoners, eerst aan Vera en daarna aan Nouchine. Peter is hier ook bij en laat weten dat hij het wel een moeilijke vraag vind. Nouchine zegt dat ze het niet kan. Ze dat ook niet wil en ze het niet leuk vindt. Kristof voegt eraan toe dat het pas over zo’n zes weken is. Nouchine wil dus geen antwoord geven op deze vraag maar Leroy blijft doorvragen. Raakt zelfs wat geirriteerd. Hij loopt even weg en horen hem nog ok zegen. Nouchine en Peter blijven achter. Peter zegt dat hij het een nare vraag vindt. Een rare manier van doen.

Wat later in de keuken praten Nawel, Leroy en Nouchine er nog even over door. Nawel wil zich er buiten houden want volgens haar is dat iets tussen hun. En Nouchine zegt nog eens dat ze vooral weet met wie ze niet in de finale wil zitten. Je kunt toch zeker met Pietje, en Klaasje en Jantje antwoordt Leroy. Nouchine vertelt dat ze het een moeilijke vraag vindt om te beantwoorden. Ik vraag het ook aan Vera, en die zegt pam pam pam die gaat Leroy verder. Ja en ik vind dat een moeilijke vraag om te beantwoorden herhaald Nouchine. Iedereen staat er toch anders in? Nawel mengt zich ook in het gesprek en vraagt waarom ze daarin zo’n bevestiging moet zoeken. Wij kunnen dat ook zo zeggen he.  Het gaat dan van bullsh*t, bullsh*t, en dat vind ik niet zo fijn zegt Nouchine.

Awel, jij bent jij he, je komt dan zo zoeken reageert Nawel. Ik zeg gewoon dat ik er geen fijn gevoel bij heb zegt Nouchine. Volgens Nawel moet ze dat dan duidelijk zeggen, dat ze daar niet op wil geven. Dat het niet jou spel, tactiek of jou ding is.  Dat is helemaal niet mijn spel of ding antwoordt Nouchine. Dan moet je gewoon luid aangeven aldus, ik wil daar nu niet op antwoorden, dat mensen dat kunnen horen aldus Nawel. En dan was dit afgesloten. En niet zo verschieten en wenen benadrukt ze. Ik wou niet wenen he gaat Nouchine verder. Nawel vindt het een beetje raar, zeg gewoon dat je er niet op wil antwoorden. Nouchine zegt dat ze dat gezegd heeft en Leroy voegt eraan toe dat ze gezegd heeft ik weet het niet. Dus ik zeg dat is bullsh*t. Dan komen Vera en Tobias er ook bij staan en Tobias vraagt aan Nouchine of het over de quizvragen gaat. Dat is iets tussen ons antwoordt Nouchine. Tobias praat dan weer verder met Leroy over de vraag die hij kreeg. Nawel preekt nogmaals tegen Nouchine dat ze gewoon moet aangeven als ze iets niet wil, en loopt dat naar de wc. Nouchine richt zich dan weer op Leroy. Je weet dat ik daar echt lastig van wordt. Hoezo vraagt Leroy zichzelf af. Ik vind dat niet fijn zegt Nouchine. Waarom niet, wat wil je nou horen dan vraagt Leroy door. Wat wil jij horen dat vraag ik mij af gaat Nouchine verder. Volgens Leroy stelt hij gewoon een vraag en Nouchine herhaald nog eens dat ze het niet leuk vind. Ze daar moeilijk op kan antwoorden en dat hij dan zo kijkt… Volgens Leroy kijkt hij altijd zo en Nouchine zegt dat dat haar juist bang maakt.

Deze onenigheid is nog lang onderwerp van gesprek in het huis. Zo praten Nawel, Salar en Nouchine er nog eens over. Salar vindt het een rare situatie, zeker omdat Leroy maar bleef aandringen. Nawel en Salar vinden dat Nouchine het moet uitpraten met Leroy. Nouchine lijkt daar wel wat voor te voelen en Nawel loopt mee. Leroy wil een boks geven aan Nouchine. Maar Nawel denkt dat er wel iets meer voor nodig is. Jullie moeten praten, het is belangrijk om je te verplaatsen in iemand anders en meer begrip te tonen. Julio vangt ook wat op en benadrukt dat ze er iets mee moeten doen. Leroy en Nouchine hebben daarna een lang gesprek waar alles grotendeels herhaald word. Ze maken het uiteindelijk goed gevolgd door een knuffel…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 42 Average: 4.1]
Er zijn 31 reacties op dit artikel
 1. DUTCHY xgx at 08:27

  dat valt me toch wel tegen dat nouchine niet eens weet hoe ze met dit soort dingen om moet gaan, het is goed dat ze er mee geconfronteerd wordt, dat moeten ze blijven doen, dan leert ze hoe dat moet en kan ze dat buiten gebruiken, dat is toch wel belangrijk om te kunnen….ik vraag me af waarom nooit iemand in haar omgeving daar iets over gezegd heeft tegen haar of ze zijn er misschien in mee gegaan, dat is niet heel slim….

 2. Marga at 08:37

  Ik heb het gezien en Nouchine voelde zich terecht onheus behandeld. De houding en manier van kijken van Leroy was zo vijandig en agressief dat ik er zelfs onpasselijk en ongemakkelijk van werd …. Ik had zo met haar te doen. Later in de keuken ging hij weer door en gaf haar weer die ongemakkelijke blikken en onheuse reacties. Weet niet wat die jongen mankeert. Wat Grace zei vond ik wel erg goed. Als je iets vraagt aan iemand dan kun je als antwoord een ‘ja’ of ‘nee’ krijgen. Als het ‘nee’ is dan moet je daar respect voor hebben. Respect was in ieder geval ver te zoeken. Je hebt in ieder geval goed getoond wie je werkelijk bent Leroy, over de badscene nog maar te zwijgen. Vandaag toonde je echt vaak grensoverschrijdend gedrag.

 3. Roberto at 08:43

  Wat een onzekere menneke is die Leroy. Wat een onbeleefde vraag. Nouchine wil in ieder geval met Kristof in de finale. Het zijn twee handen op één buik. Kristof wil ook Tobias, Peter en Julio in de finale. Je ziet constant dat Kristof op Tobias aan het inpraten is om Nouchine in de finale te krijgen.

 4. Ward at 08:50

  wij hebben verleden jaar en dit jaar bijna alle live uitzendingen gevolgd, maar nu stoppen we ermee, zolang prinses Nawel er nog in zit… en ze komt dan nog het meeste in beeld…bahh

 5. john at 09:07

  Ja hoor, de week is begonnen en nu gaan wij de echte karakters zien van de bewoners die denken dat ze de winnaar kunnen worden met Gracioso voorop met haar dubbele tong die een liefdesrelatie probeert aan te gaan met Tobias die dat helemaal niet kan en zeker daarop niet staat te wachten!!!
  Tobias denkt dat hij de mooiste van het huis is maar heeft dan mij nog nooit gezien omdat ik 1000 keer schoner en mooier ben als hij ooit kan zijn en dagelijls aan mijn voeten en handen 4 van de mooiste vrouwen uit nederland heb, wel te verstaan als pedicuur en styliste, hahaha.
  Wat een minwaarde van die gast die met iedereen roddelt om punten te scoren terwijl hij met zijn quiz de mensen onderuit probeert te halen en zijn ware aard niet durft te openbaren.
  Vera is ook geen waarde meer voor het huis omdat zij blijft stoken en achterbaks is.
  Nouchine, blijf sterk en jij bent voor ons sinds begin de grootste favoriet en wij volgen jou met vele monitors 24 uur per dag en hebben zo een heel goed beeld van wat er speelt in BB huis?
  Salar heeft zich weer redelijk in bedwang sinds hij weet dat de gouden kamer hem geen vruchten laat plukken . De rest kan langsaam gaan aftellen met Leroy voorop om het huis te verlaten inclusief ook Anne die meelikt met iedereen die haar omringd.
  Ook het lange ontevreden gezicht van Peter gaat langsaam vervelen.
  Dus BB, laat ze vandaag maar weer eens een goede lijdensweg begaan voor kost en inwoning?

 6. Jeroen at 09:23

  Leroy is een erg manipulatief mannetje die iedereen voor zijn karretje wil spannen. Ik vermoed dat hem dat de kop gaat kosten deze week. Ik hoop het wel

 7. Joost at 11:15

  Nawel is een vrouw met een verschrikkelijke berg aan negativiteit en egoïsme. We moeten die direct buiten stemmen. De volgende die alles moet verlaten is Leroy.

 8. Nico at 11:31

  Nou sorry hoor maar ik vind dat Nawel zich écht niet als een vriendin gedragen heeft naar Nouchine toe.
  Ze nam tijdens het akkefietje tussen Nouch en Leroy openlijk Leroy zijn kant. Je zag gewoon de hardheid/onverschilligheid in haar gezicht en hele houding naar Nouchine toe. Totale onbegrip voor Nouc en diep in Leroy zijn re.t! Fijne “vriendin”!
  En over Leroy ben ik helemaal niet te spreken! Hoe die tegen Nouch deed was écht niet ok heh! Hij heeft gewoon een hekel aan Nouch en ik denk dat dit met Salar te maken heeft. Denk dat hij het stiekem niet kan uitstaan dat Salar en Nouch het zo goed met elkaar kunnen vinden. Hij blijft maar stoken, stoken, stoken.
  Zo onmannelijk! Bah, ben zo afgeknapt op die man.
  Wat mij betreft nominatie: Nawel en Leroy!

 9. Jongen at 21:29

  Wat is tobias een eng mannetje nu zie je zijn ware aard hij probeert iedereen te manipuleren om op nawel te stemmen , hoop dat de mensen hun ogen open gaan , je zag het al van in het begin , hoe hij niet tegen zijn verlies kon , rare kerel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *