Home » Leroy is emotioneel en de bewoners doen hunger games

Leroy is emotioneel en de bewoners doen hunger games

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept de bewoners naar de woonkamer. Hij laat weten dat het tijd is voor de hunger games. Dit spel gaat om goed samenwerken. Één van jullie doet niet mee met dit spel. Het kan met krukken. Wie zit er tijdens dit spel op de bank? Weet wel dat diegene die niet meedoet, later the power of shopping heeft. De groep overlegt wie er gaat shoppen. Julio, Peter en Leroy hebben wel interesse om te shoppen. Julio staat zijn plaats al snel af en Peter en Leroy doen steen,papier,schaar. Peter doet uiteindelijk niet mee. Duidelijk zegt Big Brother, dit spel word gespeeld in duo’s. Die mogen jullie nu zelf maken. Nawel en Leroy zijn het eerste duo, zij moeten van Big Brother naar de mini mall komen. De rest blijft vanaf nu in de woonkamer voegt hij eraan toe. De bewoners worden per duo naar de mini mall geroepen.

Leroy lijkt wat minder in zijn vel te zitten. Hij ligt op het bed, is emotioneel en huilt. Hij blijkt emotioneel te zijn omdat het steen,papier, schaar spel niet helemaal goed liep. Hij was twee keer te snel en daarom moest het steeds over. Waarom zeg je er niet wat van, we laten ons elke keer overrulen door mensen die harder schreeuwen zegt Julio. Nawel vult aan dat ze het wel snapt. Je bent gewoon mijn spiegelbeeld in mannelijke vorm. Leroy laat weten dat hij de hele ochtend al alsof iedereen tegen hem is. Ik voel zo hard me je mee reageert Nawel. Volgens Julio moet er een moment komen dat hij voelt dat je niet wilt dat je iemand hem overrulet. Maar dat ga ik niet doen, doe maar wat anders, of ik heb gewonnen. Maar dat is wel lastig. Vandaar dat ik ook mijn mond direct open deed merkt Nawel op. Om steun te bieden. En Julio zegt dat als hij het wel had volgehouden om ook te willen shoppen dat ze dan geen steen,papier,schaar hadden gedaan. Dat is het meest flauwste wat je kunt doen benadrukt hij. Ik kan dat niet zo goed hebben geeft Leroy dan toe, twee keer paf. En de derde keer, ik wist het gewoon… Ik ga het nog een keer tegen je zeggen antwoordt Julio, ik bedoel het goed, maar je bent een lompe boer he. Hoezo kies je dan drie keer achter elkaar steen? Even terug naar de basis, weet je überhaupt hoe steen,papier,schaar werkt. Wie wint van wie? Leroy legt het daarna nog eens uit. Je bent echt een kanjer reageert Julio, ik plaat je graag. Nawel en Nouchine zeggen daarna dat ze hem graag mogen. We moeten zo met u lachen…

Nawel roept Grace bij zich. Ze wil haar bijpraten over Leroy en proberen haar in hun groep te trekken. We waren net in de kamer met Leroy, en hij moest erg wenen vertelt Nawel. Hij is bang dat mensen hem anders gaan zien na gisteravond. Hij denkt dat jij nu ook op hem gaat stemmen. Hij zegt, dan stemmen ze maar op me, dan ga ik wel naar huis. Ik wil u nergens van overtuigen, maar misschien eens met hem babbelen voegt ze eraan toe. Grace benadrukt dat het niet tussen hen is. Ik ga niet naar hem toe, ik heb niks tegen hem te zeggen. Als hij naar mij toe wil komen. En zoiets als gister gaat mijn gevoel naar hem niet veranderen. Ik ga niet daarom op hem stemmen voegt ze eraan toe. Het gaat niet over stemmen antwoordt Nawel. Het gaat daar niet over. Hij is gewoon bang dat hij je misschien anders gaat zien. Ik weet dat niet, ik denk dat gewoon. Volgens Grace speelt iedereen zijn eigen spel. Maar ik vond wat hij gister deed een beetje onnodig. Dat was het ook zegt Nawel. het was onnodig. Maar dat is nu ook opgelost. En dat wil Nouchine ook laten zien.

Uiteindelijk is het spel voorbij, de bewoners hebben 90 euro verdiend. Het is niet helemaal duidelijk wat ze nou precies moesten doen. Per duo moest één iemand een verduisterde skibril op. Diegene moest kleuren in volgorde onthouden. Peter mag met dit verdiende geld gaan shoppen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4]

Ook interessant:

8 Reacties

Marjo 7 februari 2022 - 12:15

Het is ze niet gelukt een grotere bond te maken helaas voor Leroy en Nawel, Verder speelt Leroy wel een beetje een slachtoffer terwijl hij gisteravond zo’n grote mond had en zo vreselijk opschepte hoe goed hij was met de Lego en dat hij als eerste in het koude bad zat enz… En nu huilen omdat ze hem door hebben.

Beantwoord
Brigitte 8 februari 2022 - 05:32

Het is nu wel bekend waarom hij emotioneel was. Hij heeft een officiële waarschuwing gehad van BB wat een viespeuk ze hadden hem meteen weg moeten sturen niet te vertrouwen deze gast!!!!!

Beantwoord
Leona 7 februari 2022 - 12:15

Gisteravond zei Leroy tegen Julio dat Nouchine huilde voor aandacht……
Hahahaha wat doet hij nu zelf, ook aandacht vragen!
Raar meneke.
Eruit ermee.
Daaaag Leroy!

Beantwoord
Dutchie 7 februari 2022 - 13:33

Leroy eruit. Grens overschrijdend gedrag gister. Ook heel vervelend wat hij deed t.o. Nouch. Hoop dat zij zich gaat realiseren dat ze in de verkeerde vibe zit. Gelijk Nawel meenemen. Had vanaf dag 1 het idee dat die vrouw niet echt oprecht was/is, toen gedacht dat het wel meeviel maar mijn eerste gevoel is toch wel weer terug gekomen.

Beantwoord
Bonnie 7 februari 2022 - 13:36

Heel die kamer naar huis AUB

Beantwoord
Chelly 7 februari 2022 - 14:31

Leroy is een watje.Voelt de bui al hangen.Hang maar aan Newal
Ik hoop dat jullie beiden er snel uit gaan

Beantwoord
Yvonne 7 februari 2022 - 17:10

Wordt tijd dat big brother iets aan de ontzettend vele scheldwoorden doet!!

Beantwoord
Aggie2 8 februari 2022 - 20:36

De kandidaten kregen de zgn. Stroop-test, waarbij woorden in een andere kleur zijn geschreven dan de kleur die genoemd wordt en waarbij je dan de kleur moet noemen waarin het woord is geschreven, dus niet het woord zelf!!! Ik weet hoe lastig dit is, je hersens raken in de war en neigen dan steeds het woord zelf te lezen. Dit heb ik zelf ook al een paar keer gedaan. In het begin ging dat moelijk, maar naarmate ik het vakar deed, ging het steeds makkelijker.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page