Big Brother maakt een einde aan hell week en verwend de bewoners

Big Brother maakt een einde aan hell week en verwend de bewoners

Deze week had het thema hell week. Big Brother roept alle bewoners naar de woonkamer en laat weten dat hell week erop zit. En dat ze dit goed hebben doorstaan. Daarom krijgen de bewoners vanavond onbeperkt warm water en staat er ook nog wat lekkers klaar in de voorraadkamer. In de voorraadkamer staat een rijsttafel, bier en zelfs een bosje bloemen. Dat zorgt voor vreugde bij de bewoners. Big Brother grapt nog dat ze rustig aan moeten doen met de alcohol. Het eten word opgewarmd volgens bijgeleverde instructie en er word flink van genoten. De sfeer zit er ondanks de nominatie uitslag goed in. Nawel noemt het een leuke twist. Het is vrij veel eten dus er blijft nog wat over voor morgen. De bewoners doen na het eten rustig aan, kletsen gezellig en er gebeurd verder niet veel. Sommigen maken zelfs al aanstalten om naar bed te gaan of gaan nog in de douche gezien ze vanavond onbeperkt water hebben…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 4.5]
Er zijn 23 reacties op dit artikel
 1. yvonne at 20:10

  he, het is weer voor bij slapen op een dun matje is natuurlijk ook niet fijn wel slim van die in de woonkamer gingen slapen om 2 kleden er omder te leggen ! !

 2. Sjoerd at 20:50

  Hell week al voorbij? Er is werkelijk niets spannends gebeurd. Ze hadden warm water te over. Ze zijn niet uitgedaagd op hun angsten. Hadden geen ontberingen. Niks van dat alles. Wel weer een spel (met dat spellen) waarvan ik denk, wie bedenkt dat nu en dat is toch niet iets om mee te spelen (ook al wisten Peter en Salar hoe het zat en kreeg je dat als kijker ook op voorhand te horen). Het valt me echt zó tegen dit seizoen.

  • Jacqueline at 08:05

   Ik vond het een leuke week maar ik snap een ding niet waarom dat nou wel iedere keer genomineerd terwijl zij degene die een hoop in huis doet en met alle bewoners praat ik vind haar eerlijk en oprecht Ik hoop ook dat zij erin blijft zij is ook niet egoïstisch omdat zij ook nooit iets voor haar zelf pak zoals u in ofzo zij denkt altijd aan haar medebewoners vind haar geweldig Ik hoop dat er is een pin voor haar door de buiten kijkers verrast wordt binnenkrijg en dat zij verrast wordt en dat zij voorlopig niet genomineerd kan worden Zij brengt wel sfeer in huis en ze wou ook salar geen pijn doen Zij blijft zichzelf Zij is daar voor de gezelligheid onder de mensen maar jammer dat het niet wordt gezien Ik hoop dat zij blijft mijn favoriet je blijft nawel

 3. Els at 21:26

  Zou fijn zijn als de microfoons van degene die zttten te eten zachter werd gezet
  Er zijn er n paar bij die heel vies zitten te smakken bij t eten en drinken

 4. Ashton at 23:20

  Ik vind het toch jammer dat ze niet meer hebben gedaan met het thema.. Zo’n hel was het niet. Ze konden werken voor warm water en houtblokken, als het hellweek is, hebben ze geen warmte. Ook heb ik niks gezien met de angsten, waarbij ze letterlijk hun persoonlijke hel zouden beleven. Je hoorde de bewoners erover praten, dat scare hokje wat ze in Australië hadden, ze hadden zoiets verwacht. Ergens hoop ik dat komende week het thema gaat zijn dat ze hun angsten onder ogen komen, fear week ofzo.. Ik vond deze week wel tegenvallen qua thema..

  • DUTCHY xgx at 12:25

   dit is niet echt een hell week geweest, die clown had naar veras bed moeten gaan met zijn gezicht voor haar moeten gaan zitten en haar dan wakker moeten maken met een veertje….hij heeft door het huis gelopen met de deuren op slot, wat is daar eng aan?? en die anderen hadden ook echt hun angst moeten meemaken, anders kun je dit geen hell week noemen en dan krijgen ze ze warm water toe?? alsof ze geen warm water hebben gehad deze week, ze hebben nog nooit zoveel warm water gehad in het huis door die salto-tjes, 20 x een salto en hop daar waren weer 8 minuten en zo simpel ging het. waarom is BB nederland zo’n slap aftreksel van BB australie?? vorig jaar werd australie uitgezonden na ons bb huis en daar heb ik echt wel hele andere opdrachten gezien en dat hebben hun zelf ook gezien, daar lopen ze niet steeds hun kont in vorm te schudden. daar gaat het wel om de opdrachten en niet om de looks op tv.

 5. Peter-Paul at 08:00

  Het enige echte hel moment van deze week was de prank van Peter, kan hij niet beter Big Brother worden. Dit was namelijk een echte mindfuck. Men had bijvoorbeeld ook 1 of 2 bewoners kunnen verwijderen en naar de geheime kamer kunnen sturen zonder dat de anderen er vanaf wisten. Ze hadden meer spullen kunnen verwijderen (kleren, make up, eten). Of iets in het huis kunnen plaatsen, een bonbon of zo en kijken wat degene ermee doet als hij hem vind, eet hij hem op dan op het grote scherm laten zien. Of laat de geheime overleggen eens aan de geheel groep zien. Nee dit had veel beter gekund.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *