Home » De bewoners staan op met een valentijnsontbijt

De bewoners staan op met een valentijnsontbijt

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn vannacht nog enige tijd wakker geweest. Ze konden de slaap niet vatten, dus besloten ze een feestje te bouwen. Er wordt uitbundig gedanst, uiteindelijk kruipt iedereen onder de wol. Inmiddels zijn de bewoners weer wakker, ze zijn wakker geworden met het liedje love is in the air. Kristof trok daar speciaal een feestelijk pakje voor aan. Na het liedje is het tijd voor ontbijt, Vera en Hanne zorgen voor een valentijnsontbijt. Big Brother heeft voor rozen gezorgd. De rozen staan op tafel en de tafel is mooi opgedekt, er staan rozen en er liggen rozenblaadjes op tafel. Hanne en Vera hebben geroosterde boterhammen in hartvorm gemaakt. De rest van de bewoners wachten in de slaapkamers totdat ze mogen komen. En reageren enthousiast op het ontbijt. Salar besluit na het ontbijt bij alle vrouwen een roos op bed te leggen. Daarna maken de bewoners zich klaar voor een yoga sessie. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.5]

Ook interessant:

10 Reacties

Rietje 14 februari 2022 - 09:05

En kreeg Nawel ook een roos van Salar?

Beantwoord
Martinus 14 februari 2022 - 09:31

Een cactus

Beantwoord
Hans s 14 februari 2022 - 10:10

Vera is nu veel actiever sinds Dimitri weg is mooi om te zien , nu Leroy er als eerste uit die was weer behoorlijk aan het roddelen over andere bewoners samen met Julio op de livestream in de tuin , Leroy is volgens mij heel depressief niet leuk om te zien.

Beantwoord
Chelly 14 februari 2022 - 10:43

Ik weet niet of het jullie opvalt maar ik krijg de kriebels van Julio
Hij is continu aan het krabben
Sorry hoor
Leroy was zijn handen niet na een huilbui
Al het gesnotter en vieze handen
Help!

Beantwoord
Hubo 14 februari 2022 - 11:38

Iedereen wil Kristof eruit maar Leroy is vervelender exit voor Leroy

Beantwoord
anny 14 februari 2022 - 12:10

iedereen roddelt continu over elkaar niet alleen leroy hoor
de plannetjes van salar en kristof kan je ook niet langs kijken

Beantwoord
Corina 14 februari 2022 - 16:27

Anny met je eens

Beantwoord
yvonne 14 februari 2022 - 20:21

wat een verassing hele maar valetijn ! ! !

Beantwoord
Jongen 14 februari 2022 - 20:45

Kijk mensen vinden salar humor hebben maar ik zie vooral dat hij heel vals is ik kan niet vergeten wat hij met amy gedaan heeft hij heeft haar helemaal zwart gemaakt bij de rest ook bij nawel heeft hij dat gedaan en geen greintje emotie bij die jongen, veel humor zif ik er ook niet in , zelfde met kristof die vind zichzelf grappig

Beantwoord
Jan 15 februari 2022 - 11:47

Dat roddelen waar iedereen het over heeft doen ze allemaal!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page