De bewoners staan op met een valentijnsontbijt

De bewoners staan op met een valentijnsontbijt

De bewoners zijn vannacht nog enige tijd wakker geweest. Ze konden de slaap niet vatten, dus besloten ze een feestje te bouwen. Er wordt uitbundig gedanst, uiteindelijk kruipt iedereen onder de wol. Inmiddels zijn de bewoners weer wakker, ze zijn wakker geworden met het liedje love is in the air. Kristof trok daar speciaal een feestelijk pakje voor aan. Na het liedje is het tijd voor ontbijt, Vera en Hanne zorgen voor een valentijnsontbijt. Big Brother heeft voor rozen gezorgd. De rozen staan op tafel en de tafel is mooi opgedekt, er staan rozen en er liggen rozenblaadjes op tafel. Hanne en Vera hebben geroosterde boterhammen in hartvorm gemaakt. De rest van de bewoners wachten in de slaapkamers totdat ze mogen komen. En reageren enthousiast op het ontbijt. Salar besluit na het ontbijt bij alle vrouwen een roos op bed te leggen. Daarna maken de bewoners zich klaar voor een yoga sessie. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.5]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Hans s at 10:10

  Vera is nu veel actiever sinds Dimitri weg is mooi om te zien , nu Leroy er als eerste uit die was weer behoorlijk aan het roddelen over andere bewoners samen met Julio op de livestream in de tuin , Leroy is volgens mij heel depressief niet leuk om te zien.

  • Chelly at 10:43

   Ik weet niet of het jullie opvalt maar ik krijg de kriebels van Julio
   Hij is continu aan het krabben
   Sorry hoor
   Leroy was zijn handen niet na een huilbui
   Al het gesnotter en vieze handen
   Help!

 2. Jongen at 20:45

  Kijk mensen vinden salar humor hebben maar ik zie vooral dat hij heel vals is ik kan niet vergeten wat hij met amy gedaan heeft hij heeft haar helemaal zwart gemaakt bij de rest ook bij nawel heeft hij dat gedaan en geen greintje emotie bij die jongen, veel humor zif ik er ook niet in , zelfde met kristof die vind zichzelf grappig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *