Kristof is de eerste finalist van Big Brother 2022 en Tobias krijgt een tuinfeest, de sfeer is slecht…

Kristof is de eerste finalist van Big Brother 2022 en Tobias krijgt een tuinfeest, de sfeer is slecht…

Nouchine is naar de dagboekkamer gekomen, ze heeft de boodschap gekregen dat iedereen naar binnen moet en dat de shutters gesloten moeten worden. De bewoners zijn enthousiast en hopen dat er iets leuks gaat komen. Op de banken wachten ze af. Big Brother meldt zich dn weer. Bewoners, jullie hadden de keuze tussen het geld dat jullie zelf hadden gedrukt en verdient met het spel. Het geld te storten in de jackpot of voor de gouden sleutel te kopen. Drie van jullie hebben gekozen om de sleutel te kopen namelijk Salar, Kristof en Nawel. De regel is dat diegene die het hoogste bedrag heeft verdient kans maken op de gouden sleutel. Kristof heeft 5 volledige vazen gevuld met het spel, dus Kristof jij speelt zeker. Salar en Nawel, jullie hebben beiden vier volle vazen verdient dat is dus hetzelfde. Dan kijk ik wie het meeste water had verzameld in de volgende vaas. Salar jij wint het hier van Nawel. Het spel voor de gouden sleutel wordt dus gespeeld door Kristof en Salar. Kom naar de gameroom!

De mannen gaan richting de gameroom en Big Brother richt zich op jarige Tobias. Tobias, nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag. Grace en Salar hebben al een leuk feest voor je georganiseerd, dat was een geheim en daar zullen ze straks alles over vertellen. Ik wil daar graag een schepje bovenop doen, ik heb Grace in haar functie als little brother gevraagd: waar zouden we Tobias nog meer blij mee kunnen maken. Je mag nu de deur naar buiten openen. De bewoners ontdekken dat de tuin versierd is en er een tuinfeest gerealiseerd is. Dankjewel Big Brother zegt Tobias blij, ik weet niet wat ik moet zeggen. Er staan drankjes, er is een bar en alles is mooi aangekleed.

Salar en Kristof komen daarna uit de gameroom, Salar komt weer naar buiten. Er was een knop, degene die drukt krijgt persoonlijk het bedrag wat er op het scherm staat. De ander de gouden sleutel. Dit liep op, tot maximaal 4500 euro. Als ze beiden niet drukken, krijgen ze beiden niets. Salar heeft gedrukt bij 3100 euro. Dit geld mag hij zelf houden. Kristof heeft de gouden sleutel. Kristof legt uiteindelijk nog meer uit, ik mocht de gouden sleutel pakken. Ik heb een brief en daarin staat proficiat door het pakken van deze token ben jij de eerste finalist van Big Brother 2022. Ik hoop dat jullie het mij gunnen en we een fantastische tijd nog maken. De sfeer slaat gelijk om Nawel gunt Kristof eigenlijk nog geen blik, en is teleurgesteld. Tobias is ook teleurgesteld omdat hij niet snapt dat de twee andere mannen geen geld in de pot hebben gespeeld. Want dat hadden ze afgesproken. Tobias gaat uiteindelijk verhaal halen bij Kristof. Ik gun het je maar je kunt niet van mij verwachten dat ik uitbundig ben zegt hij. Het draait niet allemaal om jou. Voor mij zit het probleem meer dat jij zegt ik voel mij genaaid reageert Kristof. Ik wilde dit later bespreken, dit is te emotioneel beladen. Maar nu krijg ik naar mijn kop geslingerd zonder mij had je hier niet gestaan. We zijn al twee maanden met elkaar aan het spelen. We zijn hier samen gekomen, iedereen heeft zijn eigen ding gedaan. Iedereen heeft zijn spel gespeeld. Vanaf dat één is die gouden sleutel er. Effe normaal praten pik reageert Tobias gepikeerd. Ik ga hier zitten om tegen je te praten antwoordt Kristof, maar ga mij geen pik noemen. Dit is het niet waard. Ik wil normaal met je praten. Ik luister toch snauwt Tobias of ga je nu weer de leraar uithangen. Salar probeert de boel te sussen en dat ze het normaal uit moeten praten. Ik ga niet lachend met jou in de tuin staan, zullen we doorgaan met het verhaal? Nawel komt er vervolgens ook bij en legt uit waarom ze geen proficiat gezegd heeft. Ik had mijn stemmen gekocht, maar proficiat. Hier stopt het ook voor mij, je hebt goed gespeeld. Kristof vertelt nogmaals dat het spel zo gespeeld is, de gouden sleutel is heel de tijd in het spel. In mijn positie is het logisch om voor de gouden sleutel te gaan die al daar al tijden hangt. Als jij je dan genaaid voelt omdat ik die heb gepakt. We hebben zelfs samen geoefend om samen naar het bord te lopen. Tobias wilde zijn kijk op het verhaal toelichten. Ik gun het je van harte. Dat komt uit mijn hart en als ik in de finale mag staan doe ik dat het liefste met een maat. Het gaat me niet om het geld. Ik was in de tuin iedereen aan het bedanken en er stond een verrassing klaar. Ik stond daar te genieten en dat wilde ik delen met mijn maten. Ik ga een vest halen en ik hoor in de gameroom wat er gebeurd. Dat kwam bij mij binnen maar ik was ook nog aan het verwerken wat er is gebeurd. Ik voel me als een ezel. Ik ben dom geweest omdat ik dacht dat we een collectief doel hadden om de pot te spekken. En vervolgens pis ik naast de pot als enige van de drie maten. Ik heb daar geen goede inschatting in gemaakt en dat zat mij even dwars. Ik kon geen blijdschap tonen omdat ik nog wat aan het verwerken was. We gaan ervan genieten en er hopelijk een leuke dag van te maken en zaterdag ga ik naar huis voegt hij eraan toe. Ik had meer aan mijzelf moeten denken eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 193 Average: 3.2]
Er zijn 63 reacties op dit artikel
 1. joost at 17:41

  voila nu heeft eindelijk Kristof wat hij verdient, de finale, yesss, en die Nawel is en blijft een erg vervelende feeks die zelfs niet meer verdient om daar nog te zijn. Laat dat mens maar woest zijn, maar zij kan Kristof niet eens verdragen. kristof heeft het fantastisch gespeeld en kan niet meer bedreigd worden door al diegenen die hem naar huis gingen sturen. Schitterend , proficiat, Kristof en weg mat Nawel… Oleeee

  • Sylvia at 17:52

   Ik vindt dat Kristof goed zijn spel heeft
   Gespeeld. Hoop dat hij met Zal er naar
   Finali gaat. Nawel mag van mij deze week naar huis. Want ze het beu om iedere keer op het bord te staan.
   We zullen zien.
   Gr
   Big Brother kijker

 2. Wilma at 17:42

  Tobias laat zijn ware gezicht zien, wat een onsportieve gast, en zit met iedereen te kletsen en geloofd zijn eigen leugens
  Daar is Nawel heilig bij

 3. Renate at 17:49

  Wat een geluk heeft Kristof toch…Nouc gaat naar huis zaterdag. Ze kwam zo verdrietig/teleurgesteld uit de dagkamer…
  Als dit zo blijkt te zijn, dan klopt mijn onderbuik gevoel…

 4. Arie at 17:53

  Kristof heeft het weer voor elkaar daar kan niet meer opgestemd worden hij wordt dan paar keer door Salar gered en dan nu weer vrijkopen anders ging hij zaterdag naar huis

 5. Chelly at 18:01

  Ik schrik niet van de reactie van Tobias.Hij is een maat van Kristof maar gunt hem niets.Zelf loopt hij achter Grace aan voor hulp bij het nomineren.Hij laat zich echt kennen
  Kristof wist niet wat hij hoorde;zijn maatje die het hem niet gunt

 6. Marco at 18:15

  En straks gaan er nog zeggen dat Nawel voorgetrokken is . Iedere peiling was Kristof de minste populair maar werd iederen keer gered en nu de gouden sleutel !!!! Dat beloofd voor de nominaties Nouchine en Nawell moeten vechten wie als tweede belgische naar de finale gaat en Tobias , Grace en Salar zullen goed nu moeten met al die bijkomende stemmen

 7. Anne at 18:17

  Eerlijk is eerlijk. Iedereen speelt voor zichzelf. Dus liever geen verwijten maken. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Het is en blijft een spel en natuurlijk heeft iedereen zijn of haar voorkeur. maar dat doet eigenlijk niet ter zake. Ook mijn favoriet niet 🙂

 8. Marjo at 19:15

  Tja, uiteindelijk is het toch Karma…. Iedereen was echt tegen Kristof alleen Salar steunde hem door dik en door dun. Dit zegt meer dan genoeg Salar en Kristof verdienen de Finale plaats.

  • Els at 16:27

   me too
   en die kristof denkt dat hij in de sauna alles kan zeggen en niemand hem hoort, is nu weer salar aan t bewerken net als in t begin

 9. Aggie2 at 20:10

  Het spel om de Gouden Sleutel heeft kennelijk veel weg gehad van de halve finale van Linda de Mol’s Miljoenenjacht, waarbij de twee halve finalisten eveneens bij een knop staan en er een teller loopt tot een maximaal bedrag. Degene die hierbij drukt krijgt dan het bedrag op de teller en de ander gaat naar de finale. Dat was bij dit spel ook het geval.

 10. Ellen at 20:51

  Hij kocht geen stem, omdat hij wilt strijden en het over te laten aan het kijkende publiek, maar Kristof pakt wel nu de gouden sleutel. Hoezo niet bang om op de nominatie te staan. Lullig voor Salar en Tobias

 11. Francis22 at 22:23

  Tobias is er wel erg op gebrand om zoveel mogelijk geld in de pot te krijgen. Hij wordt iets te hebberig, vind ik.

 12. Katrien at 05:41

  Echt niet leuk…
  Nawel kan haar stemmen niet aan Kristof geven en wij hebben alweer geen kans om lekker niet op genomineerde Kristof te stemmen.
  Mazzelpik, die jongen.

 13. Corina at 06:17

  Da kan toch nog ni .geziet zo da die Kristof geld e gekregen om er in te blijven…. komt er nu weer een REMIND….. ?

 14. angellady at 06:49

  Dit kan toch niet??????????????? Big Brother heeft gezegd dat de kijkers zouden mee beslissen wie er in de finale komt!!!!! Dan is nu al de finale bekend: Nawel want die gaat er niet meer uit, Kristof wat er ook gewoon uit moest en dan Grace ….nou poe poe wat voorspelbaar….heeft het nog zin om te gaan kijken?
  Nou voor mij is de lol er wel af nu

 15. Roger Janssen at 07:28

  Zoals verwacht vallen nu alle maskers af en komen de ware aard van allen naar boven. Niks mis mee want de kijker heeft dit allang voorspeld. Als je trouwens goed gaat rekenen dan valt de “gouden pot geld” wel mee denk ik. Na aftrek van belastingen is er maximaal €25000 te winnen. Deel dit bedrag door 100 dagen dan kom je max aan een bedrag van €250 per dag. Wat een “gouden pot”, daar leg je jezelf dan helemaal bloot voor. Succes gewenst voor iedereen in de toekomst NA BB. Soms vraag ik me af of ze daar wel eens aan gedacht hebben.

 16. Helma at 08:11

  De ware aard van tpbias en nawel duidelijlk te zien….wat de live stream kijkers al langer zagen…vanij mogen ze beiden vandaag nog naar huis

    • Rita at 21:04

     Hij was de winnaar van het spel. Salar koos voor het geld, dus mocht Kristof de gouden sleutel pakken. Niks gekocht dus, trouwens Nawel kocht eveneens voor €1500 een extra stem. Vind ik haar dáárvoor een egoïst? Nee hoor, dat is nu eenmaal het spel.

  • Chelly at 06:48

   Gelijk heb je Helma
   Ik kijk ook de live streams en zie hoe vals Tobias en Newal zijn
   Tobias bewerkt Grace om op Kristof te stemmen om aan te geven dat de twee jongens op hem gaan stemmen en Newal ligt zo vaak op bed en doet zo zielig!
   Dit is een spel,kan je niet tegen de stress stap op
   Kristof en Salar verdienen de finale.Grace gaf aan dat zij en Tobias als Nederlanders in de finale wilt staan.Dus om gisteren zo te janken lijkt me niet oprecht

 17. Sandra at 11:10

  Wat een aanfluiting. Als de kijkers mochten kiezen werd Kristof er direct uit gestuurd. Dit is zo niet eerlijk. De enige die niet eerlijk is en die de baas wil spelen staat in de finale. Wat een vreselijk spel xo

 18. Vera at 11:56

  ‘Kristof is de eerste finalist van Big Brother 2022′ -> WTF; is dit een vervroegde 1 aprilgrap??? Echt niet funny!
  Nou Big Brother, breng nu ook maar weer zo’n rewind button in het spel. Kristof houdt toch zo van het spel dus vindt ie vast niet erg ?

 19. Beppa at 16:30

  Tobias geeft af op Kristoff omdat de pot gespekt moet worden.. Nawel heeft nauwelijks wat in die pot gebracht en er juist uitgehaald, daar hoor je niemand over. Wordt tijd dat die plastieken pop eruit gaat. Ze zitten niet in dat huis om vriendjes te maken maar om een duit te verdienen. Tis geen dating programma.

  • Els at 16:30

   Nawel heeft maar genoeg voor de pot gedaan, zelfs geen video gekeken van haar familie terwijl salar en grace dat wel deden dus niet zomaar wat neer kalken

 20. Ramona at 22:01

  Nawel is de meest oprechte persoon in het huis. De rest heeft een masker op. Laten ze maar nu eens voelen hoe het is om op het bord te staan. En dan Nouchine die totaal niets toevoegt in het huis en zo de finale in wilt gaan? Nawel verdient dit het meest van hen. Echt een topvrouw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *