Home » Kristof is de eerste finalist van Big Brother 2022 en Tobias krijgt een tuinfeest, de sfeer is slecht…

Kristof is de eerste finalist van Big Brother 2022 en Tobias krijgt een tuinfeest, de sfeer is slecht…

Door BigBrotherNederland

Nouchine is naar de dagboekkamer gekomen, ze heeft de boodschap gekregen dat iedereen naar binnen moet en dat de shutters gesloten moeten worden. De bewoners zijn enthousiast en hopen dat er iets leuks gaat komen. Op de banken wachten ze af. Big Brother meldt zich dn weer. Bewoners, jullie hadden de keuze tussen het geld dat jullie zelf hadden gedrukt en verdient met het spel. Het geld te storten in de jackpot of voor de gouden sleutel te kopen. Drie van jullie hebben gekozen om de sleutel te kopen namelijk Salar, Kristof en Nawel. De regel is dat diegene die het hoogste bedrag heeft verdient kans maken op de gouden sleutel. Kristof heeft 5 volledige vazen gevuld met het spel, dus Kristof jij speelt zeker. Salar en Nawel, jullie hebben beiden vier volle vazen verdient dat is dus hetzelfde. Dan kijk ik wie het meeste water had verzameld in de volgende vaas. Salar jij wint het hier van Nawel. Het spel voor de gouden sleutel wordt dus gespeeld door Kristof en Salar. Kom naar de gameroom!

De mannen gaan richting de gameroom en Big Brother richt zich op jarige Tobias. Tobias, nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag. Grace en Salar hebben al een leuk feest voor je georganiseerd, dat was een geheim en daar zullen ze straks alles over vertellen. Ik wil daar graag een schepje bovenop doen, ik heb Grace in haar functie als little brother gevraagd: waar zouden we Tobias nog meer blij mee kunnen maken. Je mag nu de deur naar buiten openen. De bewoners ontdekken dat de tuin versierd is en er een tuinfeest gerealiseerd is. Dankjewel Big Brother zegt Tobias blij, ik weet niet wat ik moet zeggen. Er staan drankjes, er is een bar en alles is mooi aangekleed.

Salar en Kristof komen daarna uit de gameroom, Salar komt weer naar buiten. Er was een knop, degene die drukt krijgt persoonlijk het bedrag wat er op het scherm staat. De ander de gouden sleutel. Dit liep op, tot maximaal 4500 euro. Als ze beiden niet drukken, krijgen ze beiden niets. Salar heeft gedrukt bij 3100 euro. Dit geld mag hij zelf houden. Kristof heeft de gouden sleutel. Kristof legt uiteindelijk nog meer uit, ik mocht de gouden sleutel pakken. Ik heb een brief en daarin staat proficiat door het pakken van deze token ben jij de eerste finalist van Big Brother 2022. Ik hoop dat jullie het mij gunnen en we een fantastische tijd nog maken. De sfeer slaat gelijk om Nawel gunt Kristof eigenlijk nog geen blik, en is teleurgesteld. Tobias is ook teleurgesteld omdat hij niet snapt dat de twee andere mannen geen geld in de pot hebben gespeeld. Want dat hadden ze afgesproken. Tobias gaat uiteindelijk verhaal halen bij Kristof. Ik gun het je maar je kunt niet van mij verwachten dat ik uitbundig ben zegt hij. Het draait niet allemaal om jou. Voor mij zit het probleem meer dat jij zegt ik voel mij genaaid reageert Kristof. Ik wilde dit later bespreken, dit is te emotioneel beladen. Maar nu krijg ik naar mijn kop geslingerd zonder mij had je hier niet gestaan. We zijn al twee maanden met elkaar aan het spelen. We zijn hier samen gekomen, iedereen heeft zijn eigen ding gedaan. Iedereen heeft zijn spel gespeeld. Vanaf dat één is die gouden sleutel er. Effe normaal praten pik reageert Tobias gepikeerd. Ik ga hier zitten om tegen je te praten antwoordt Kristof, maar ga mij geen pik noemen. Dit is het niet waard. Ik wil normaal met je praten. Ik luister toch snauwt Tobias of ga je nu weer de leraar uithangen. Salar probeert de boel te sussen en dat ze het normaal uit moeten praten. Ik ga niet lachend met jou in de tuin staan, zullen we doorgaan met het verhaal? Nawel komt er vervolgens ook bij en legt uit waarom ze geen proficiat gezegd heeft. Ik had mijn stemmen gekocht, maar proficiat. Hier stopt het ook voor mij, je hebt goed gespeeld. Kristof vertelt nogmaals dat het spel zo gespeeld is, de gouden sleutel is heel de tijd in het spel. In mijn positie is het logisch om voor de gouden sleutel te gaan die al daar al tijden hangt. Als jij je dan genaaid voelt omdat ik die heb gepakt. We hebben zelfs samen geoefend om samen naar het bord te lopen. Tobias wilde zijn kijk op het verhaal toelichten. Ik gun het je van harte. Dat komt uit mijn hart en als ik in de finale mag staan doe ik dat het liefste met een maat. Het gaat me niet om het geld. Ik was in de tuin iedereen aan het bedanken en er stond een verrassing klaar. Ik stond daar te genieten en dat wilde ik delen met mijn maten. Ik ga een vest halen en ik hoor in de gameroom wat er gebeurd. Dat kwam bij mij binnen maar ik was ook nog aan het verwerken wat er is gebeurd. Ik voel me als een ezel. Ik ben dom geweest omdat ik dacht dat we een collectief doel hadden om de pot te spekken. En vervolgens pis ik naast de pot als enige van de drie maten. Ik heb daar geen goede inschatting in gemaakt en dat zat mij even dwars. Ik kon geen blijdschap tonen omdat ik nog wat aan het verwerken was. We gaan ervan genieten en er hopelijk een leuke dag van te maken en zaterdag ga ik naar huis voegt hij eraan toe. Ik had meer aan mijzelf moeten denken eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 193 Average: 3.2]

Ook interessant:

63 Reacties

jos 9 maart 2022 - 17:34

yes perfect kristof …..oftewel jammerrrr nawel…

Beantwoord
joost 9 maart 2022 - 17:41

voila nu heeft eindelijk Kristof wat hij verdient, de finale, yesss, en die Nawel is en blijft een erg vervelende feeks die zelfs niet meer verdient om daar nog te zijn. Laat dat mens maar woest zijn, maar zij kan Kristof niet eens verdragen. kristof heeft het fantastisch gespeeld en kan niet meer bedreigd worden door al diegenen die hem naar huis gingen sturen. Schitterend , proficiat, Kristof en weg mat Nawel… Oleeee

Beantwoord
Diana Boven 10 maart 2022 - 10:55

Kristof heeft een lage gun factor. Ook van mij. Onbetrouwbaar ventje.

Beantwoord
Sylvia 10 maart 2022 - 17:52

Ik vindt dat Kristof goed zijn spel heeft
Gespeeld. Hoop dat hij met Zal er naar
Finali gaat. Nawel mag van mij deze week naar huis. Want ze het beu om iedere keer op het bord te staan.
We zullen zien.
Gr
Big Brother kijker

Beantwoord
Wilma 9 maart 2022 - 17:42

Tobias laat zijn ware gezicht zien, wat een onsportieve gast, en zit met iedereen te kletsen en geloofd zijn eigen leugens
Daar is Nawel heilig bij

Beantwoord
Renate 9 maart 2022 - 17:49

Wat een geluk heeft Kristof toch…Nouc gaat naar huis zaterdag. Ze kwam zo verdrietig/teleurgesteld uit de dagkamer…
Als dit zo blijkt te zijn, dan klopt mijn onderbuik gevoel…

Beantwoord
Rachel 9 maart 2022 - 17:49

Neeeeeeeeee…..niet Kristof!!?

Beantwoord
Arie 9 maart 2022 - 17:53

Kristof heeft het weer voor elkaar daar kan niet meer opgestemd worden hij wordt dan paar keer door Salar gered en dan nu weer vrijkopen anders ging hij zaterdag naar huis

Beantwoord
Els 12 maart 2022 - 17:43

Als t aan de kijkers lag was hij er de eerste beste x aluin gestemd

Beantwoord
Chelly 9 maart 2022 - 18:01

Ik schrik niet van de reactie van Tobias.Hij is een maat van Kristof maar gunt hem niets.Zelf loopt hij achter Grace aan voor hulp bij het nomineren.Hij laat zich echt kennen
Kristof wist niet wat hij hoorde;zijn maatje die het hem niet gunt

Beantwoord
Elsje 9 maart 2022 - 18:08

Net degene die ik niet in de finale wou zien staan . Tobias gelukkige verjaardag

Beantwoord
Marco 9 maart 2022 - 18:15

En straks gaan er nog zeggen dat Nawel voorgetrokken is . Iedere peiling was Kristof de minste populair maar werd iederen keer gered en nu de gouden sleutel !!!! Dat beloofd voor de nominaties Nouchine en Nawell moeten vechten wie als tweede belgische naar de finale gaat en Tobias , Grace en Salar zullen goed nu moeten met al die bijkomende stemmen

Beantwoord
BrotherB 9 maart 2022 - 18:15

Tjee.. balen! Had hem het bord echt gegund. Nou dan is het tussen Tobi/ Salar deze week.

Beantwoord
Anne 9 maart 2022 - 18:17

Eerlijk is eerlijk. Iedereen speelt voor zichzelf. Dus liever geen verwijten maken. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Het is en blijft een spel en natuurlijk heeft iedereen zijn of haar voorkeur. maar dat doet eigenlijk niet ter zake. Ook mijn favoriet niet 🙂

Beantwoord
Trijntje 9 maart 2022 - 18:21

Nou, lekker dan…Kristof in de finale..??!!

Beantwoord
M 9 maart 2022 - 18:51

Dit is echt belachelijke heb geen woorden voor

Beantwoord
Marjo 9 maart 2022 - 19:15

Tja, uiteindelijk is het toch Karma…. Iedereen was echt tegen Kristof alleen Salar steunde hem door dik en door dun. Dit zegt meer dan genoeg Salar en Kristof verdienen de Finale plaats.

Beantwoord
Frans 10 maart 2022 - 15:16

Wat doen mensen moeilijk. De finale gaat tussen twee Belgen en twee Nederlanders.
Zaterdag Nawel er uit en wie blijven er nog over? We zien wel!

Beantwoord
Thalie 10 maart 2022 - 15:56

Zo komen ze er nu pas achter dat kristof het spel speelt hahaha

Beantwoord
jeroen 9 maart 2022 - 19:19

rewind please

Beantwoord
Katrien 10 maart 2022 - 09:53

Ja, leuk, weer een rewind ?

Beantwoord
Truus 9 maart 2022 - 19:29

Voor mij reden om nooit meer te kijken

Beantwoord
Floris 9 maart 2022 - 19:36

Nu gun ik het Nawel en Tobias nog meer om in de finale te komen en Kristof eruit te bonjouren.

Beantwoord
Els 11 maart 2022 - 16:27

me too
en die kristof denkt dat hij in de sauna alles kan zeggen en niemand hem hoort, is nu weer salar aan t bewerken net als in t begin

Beantwoord
Ellen 9 maart 2022 - 19:58

Kristof mag dan wel in de final staan, maar winnen doet hij niet!

Beantwoord
Corrie 10 maart 2022 - 12:23

Yess, diegene die moet winnen en de meest sportieve is, is gewoon Kristof
en Nawel is net zo vals als haar tanden.

Beantwoord
Aggie2 9 maart 2022 - 20:10

Het spel om de Gouden Sleutel heeft kennelijk veel weg gehad van de halve finale van Linda de Mol’s Miljoenenjacht, waarbij de twee halve finalisten eveneens bij een knop staan en er een teller loopt tot een maximaal bedrag. Degene die hierbij drukt krijgt dan het bedrag op de teller en de ander gaat naar de finale. Dat was bij dit spel ook het geval.

Beantwoord
mario 9 maart 2022 - 20:41

kristof speelt het spel van in het begin objectief gezien kun je het hem niet kwalijk nemen de anderen konden dit ook doen

Beantwoord
Desi 11 maart 2022 - 00:46

Helemaal mee eens

Beantwoord
Ellen 9 maart 2022 - 20:51

Hij kocht geen stem, omdat hij wilt strijden en het over te laten aan het kijkende publiek, maar Kristof pakt wel nu de gouden sleutel. Hoezo niet bang om op de nominatie te staan. Lullig voor Salar en Tobias

Beantwoord
irene 9 maart 2022 - 21:18

Nee nawel moet ook de finale winnen ´´

Beantwoord
M 9 maart 2022 - 21:21

Ik gun het kristof niet..salar ďie is veel vrolijker

Beantwoord
Eduard 9 maart 2022 - 21:35

Wtf, Kristof in de finale? Hoe is dit mogelijk, de meest oneerlijke persoon in het huis!!!!!

Beantwoord
Francis22 9 maart 2022 - 22:23

Tobias is er wel erg op gebrand om zoveel mogelijk geld in de pot te krijgen. Hij wordt iets te hebberig, vind ik.

Beantwoord
Alex 9 maart 2022 - 22:38

Weer een slechte opdracht om de bewoners zo tegen elkaar uit te spelen.

Beantwoord
Essie 10 maart 2022 - 00:36

Ach ik ga ervan uit dat hij als eerste finalist afvalt.

Beantwoord
Toine 10 maart 2022 - 00:38

Vreselijk zit die Kristof ook nog in de finale

Beantwoord
Toine 10 maart 2022 - 00:39

Waarom doet big brother dit. Als de kijker had mogen beslissen zat ie allang thuis

Beantwoord
Monique 10 maart 2022 - 13:39

Ja onbegrijpelijk!!

Beantwoord
Katrien 10 maart 2022 - 05:41

Echt niet leuk…
Nawel kan haar stemmen niet aan Kristof geven en wij hebben alweer geen kans om lekker niet op genomineerde Kristof te stemmen.
Mazzelpik, die jongen.

Beantwoord
Rita 10 maart 2022 - 21:00

Of beter gezegd: hij heeft dit spel briljant gespeeld …

Beantwoord
Anja 10 maart 2022 - 05:49

Vreselijk, wat een domper, Kristof in de finale….

Beantwoord
Corina 10 maart 2022 - 06:17

Da kan toch nog ni .geziet zo da die Kristof geld e gekregen om er in te blijven…. komt er nu weer een REMIND….. ?

Beantwoord
angellady 10 maart 2022 - 06:49

Dit kan toch niet??????????????? Big Brother heeft gezegd dat de kijkers zouden mee beslissen wie er in de finale komt!!!!! Dan is nu al de finale bekend: Nawel want die gaat er niet meer uit, Kristof wat er ook gewoon uit moest en dan Grace ….nou poe poe wat voorspelbaar….heeft het nog zin om te gaan kijken?
Nou voor mij is de lol er wel af nu

Beantwoord
Roger Janssen 10 maart 2022 - 07:28

Zoals verwacht vallen nu alle maskers af en komen de ware aard van allen naar boven. Niks mis mee want de kijker heeft dit allang voorspeld. Als je trouwens goed gaat rekenen dan valt de “gouden pot geld” wel mee denk ik. Na aftrek van belastingen is er maximaal €25000 te winnen. Deel dit bedrag door 100 dagen dan kom je max aan een bedrag van €250 per dag. Wat een “gouden pot”, daar leg je jezelf dan helemaal bloot voor. Succes gewenst voor iedereen in de toekomst NA BB. Soms vraag ik me af of ze daar wel eens aan gedacht hebben.

Beantwoord
Rita 10 maart 2022 - 21:02

De geldprijs is niet belastbaar, bovendien krijgen ze een vergoeding per dag dat ze in het huis verblijven.

Beantwoord
Helma 10 maart 2022 - 08:11

De ware aard van tpbias en nawel duidelijlk te zien….wat de live stream kijkers al langer zagen…vanij mogen ze beiden vandaag nog naar huis

Beantwoord
Marc 10 maart 2022 - 09:39

Nawel in de finale

Beantwoord
Sandra 10 maart 2022 - 11:19

Toen leroy iets pakte was Kristof boos. Nu doet hij het zelf wat een egoist

Beantwoord
Rita 10 maart 2022 - 21:04

Hij was de winnaar van het spel. Salar koos voor het geld, dus mocht Kristof de gouden sleutel pakken. Niks gekocht dus, trouwens Nawel kocht eveneens voor €1500 een extra stem. Vind ik haar dáárvoor een egoïst? Nee hoor, dat is nu eenmaal het spel.

Beantwoord
Els 10 maart 2022 - 11:08

Kristof had naar huis gemoeten……in week 1 al

Beantwoord
Chelly 11 maart 2022 - 06:48

Gelijk heb je Helma
Ik kijk ook de live streams en zie hoe vals Tobias en Newal zijn
Tobias bewerkt Grace om op Kristof te stemmen om aan te geven dat de twee jongens op hem gaan stemmen en Newal ligt zo vaak op bed en doet zo zielig!
Dit is een spel,kan je niet tegen de stress stap op
Kristof en Salar verdienen de finale.Grace gaf aan dat zij en Tobias als Nederlanders in de finale wilt staan.Dus om gisteren zo te janken lijkt me niet oprecht

Beantwoord
Danny 10 maart 2022 - 08:49

mijn moeder zei altijd als je niet tegen je verlies kan moet je geen spel spelen Tobias

Beantwoord
. 10 maart 2022 - 09:25

onterecht.

Beantwoord
Sandra 10 maart 2022 - 11:10

Wat een aanfluiting. Als de kijkers mochten kiezen werd Kristof er direct uit gestuurd. Dit is zo niet eerlijk. De enige die niet eerlijk is en die de baas wil spelen staat in de finale. Wat een vreselijk spel xo

Beantwoord
Eduard 10 maart 2022 - 11:33

Nawel is de winnaar!!! Die Kristof heeft het geluk aan zijn broek hangen maar de winst gaat naar grappige Nawel?

Beantwoord
Vera 10 maart 2022 - 11:56

‘Kristof is de eerste finalist van Big Brother 2022′ -> WTF; is dit een vervroegde 1 aprilgrap??? Echt niet funny!
Nou Big Brother, breng nu ook maar weer zo’n rewind button in het spel. Kristof houdt toch zo van het spel dus vindt ie vast niet erg ?

Beantwoord
Anneke 10 maart 2022 - 12:01

Vind alles best ,,,als Nawel maar geen winnaar word ,,,wat een naar ,,nep mens.

Beantwoord
Beppa 10 maart 2022 - 16:30

Tobias geeft af op Kristoff omdat de pot gespekt moet worden.. Nawel heeft nauwelijks wat in die pot gebracht en er juist uitgehaald, daar hoor je niemand over. Wordt tijd dat die plastieken pop eruit gaat. Ze zitten niet in dat huis om vriendjes te maken maar om een duit te verdienen. Tis geen dating programma.

Beantwoord
Els 11 maart 2022 - 16:30

Nawel heeft maar genoeg voor de pot gedaan, zelfs geen video gekeken van haar familie terwijl salar en grace dat wel deden dus niet zomaar wat neer kalken

Beantwoord
Ramona 10 maart 2022 - 22:01

Nawel is de meest oprechte persoon in het huis. De rest heeft een masker op. Laten ze maar nu eens voelen hoe het is om op het bord te staan. En dan Nouchine die totaal niets toevoegt in het huis en zo de finale in wilt gaan? Nawel verdient dit het meest van hen. Echt een topvrouw!

Beantwoord
Leeke 10 maart 2022 - 22:46

Nawel heeft ook geld in de pot gebracht..
Wel op blijven letten hé.

Beantwoord
Alex 12 maart 2022 - 00:44

Hij was nogal pissig omdat hij niet genoeg gefeliciteerd werd naar zijn zin. Zo gauw mogelijk opkrassen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page