Home » Tom en Jimmy moeten het huis verlaten van Big Brother

Tom en Jimmy moeten het huis verlaten van Big Brother

Door BigBrotherNederland

Na de emotionele maar ook liefdevolle opdracht flikkeren de lichten bij de draaideur. Vol enthousiasme lopen de bewoners naar de deur. Zou er iets in staan?

Ashley duikt snel de deur in om te kijken wat het is. De groep denkt dat het misschien een rode knop is om wat te kunnen kopen. Maar er staat niks in de deur. Big Brother zegt dan Jimmy en Tom, jullie mogen in de draaideur gaan staan. En zwaaien naar jullie medebewoners. Want jullie vertrekken. De groep reageert verbaasd, huh wat wordt er geroepen. Maar waarheen dan? Danny denkt dat het wel wat leuks gaat zijn. Het is love en surprise week. Tom en Jimmy nemen vervolgens afscheid van de groep. Daarna stappen zze de deur in en verlaten het huis. In het huis wordt er nog enige tijd gespeculeerd. Misschien hebben de kijkers besloten dat ze weg mochten naar wat leuks. Of ze gaan naar een kamer waar alle kaartjes hangen en zo merkt Glenn op. En dan komen ze in de avond weer terug of zo denkt Karen. Ze hebben immers geen spullen mee moeten nemen.

Al snel wordt duidelijk waar Tom en Jimmy naar toe zijn. Ze zijn naar een aparte ruimte waar kleding, pruiken, en make-up klaarstaat. Big Brother heet de twee welkom. En natuurlijk ook de artiest Heisa Jinx, het typetje wat Jimmy altijd speelt. Er staan ook bubbels klaar. Vanavond mag je performen voor je medebewoners. Het wordt een verrassing optreden. Tom kan je helpen en misschien heb je voor hem wel een rol bedacht. Hij zou je aan kunnen kondigen. Dat lijkt me super leuk zegt Jimmy. Hoe moet ik mij het optreden voorstellen? Is het in het huis of de gameroom? Big Brother antwoordt in de gameroom. De Ziggo dome bleek al verhuurd. Tom kijkt vol bewondering naar alle kleding en spullen die Jimmy allemaal heeft. Big Brother laat weten dat er ook nog eten komt. Maar kaviaar is wel te duur dus daar kan ik niet aan voldoen. Jimmy en Tom lachen. Tom merkt op dat Jimmy zijn droom uit laat komen. Ik ben blij voor u en ik denk dat niemand dit gaat verwachten. Het wordt echt een schok voor ze antwoordt Jimmy. De mannen proosten met bubbels en daarna is het tijd om zich voor te bereiden op vanavond.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.3]

Ook interessant:

7 Reacties

Sylvia 12 februari 2024 - 16:43

Wat leuk!! Heel veel plezier Jimmy!! Ga los en shockeer ze allemaal.

Beantwoord
Lili 12 februari 2024 - 18:01

In een woord…fantastisch…geweldig…Go JIMMY

Beantwoord
Sylvia 12 februari 2024 - 19:47

Te leuk he Lily!! Ik gun het hem zo. Het is nu al leuk 🙂

Beantwoord
Sandy 12 februari 2024 - 22:29

Wow, wat een enorm leuke verrassing voor Jimmy zeg en wat is het hem gegund!
Hoop dat jimmy er met volle teugen van zal genieten en hij de bewoners een leuke boost kan geven met zijn optreden.

Beantwoord
Alex 13 februari 2024 - 00:14

Ben benieuwd.

Beantwoord
Lili 13 februari 2024 - 05:28

Wat is Tom toch een mooi mens…

Beantwoord
Sofietje 13 februari 2024 - 07:46

Was jammer dat tom niet tegoei naar da kleedje keek vanachter zelfs niet na de hint loop es rond haar is alles ok aan de kledij …pfff

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page