Kristof heeft een immuniteitspin gepakt nadat hij met Grace drie secret missions gedaan heeft

Kristof heeft een immuniteitspin gepakt nadat hij met Grace drie secret missions gedaan heeft

De bewoners moeten naar de woonkamer komen van Grace en Kristof. De twee zijn samen in de dagboekkamer geweest en hebben nu iets te vertellen aan de groep. Jullie weten dat het viewers week is begint Kristof. Door de viewers zijn wij uitgekozen om secret missions te doen voegt Grace eraan toe. En die hebben wij gedaan, er waren in totaal drie missies. Waarvan wij er twee goed hebben uitgevoerd. De eerste missie was de kippendans. We moesten eigenlijk per bewoner 15 keer de kippendans doen gaat Kristof verder. Maar om iedereen samen te krijgen… Dus we hadden het plan iedereen samen te brengen en dan viel het minder op. De tweede was de lunch gaat Grace verder, iedereen moest voor het avondeten gedoucht zijn. En daarom heb ik jullie voor de lunch uitgenodigd. Kristof legt nog uit dat de 20 minuten op moesten zijn voor 18:00 in de avond. Ik heb ook stiekem op de knop gedrukt af en toe en daarom heb ik de tijd vergeten toen ik met Tobias eronder stond. De derde missie was met de haarlak. Niemand mocht haarlak gebruiken, het plan was om deze in de sauna te verstoppen. Toen dacht ik, ik doe het achter de bloembakken. We hadden dat gewoon beter moeten communiceren. Er komt nog wel een twist aan alles, de kijkers hadden ons uitgekozen om de missions te doen. We konden bij elke missie 500 euro verdiend dus we hebben 1000 euro verdiend voor de pot. Maar ik kreeg het voorstel om een immuniteitspin te kiezen of 1000 euro in de pot te doen. En ik heb omdat ik niet in de comfortabele positie zit, de pin gekozen. Sorry dat ik daarvoor heb gekozen, ik hoop dat jullie dat begrijpen. Dit is een keuze die ik moet maken want hoe verder je in het spel komt hoe meer die pinnen waard worden. De groep reageert positief en geven aan dat ze het begrijpen. Big Brother roept hem daarna naar de dagboekkamer, er ligt een immuniteitspin voor je klaar. Grace, Tobias, Salar en Kristof zijn dus vrijgesteld van nominatie. Nouchine, Julio en Hanne moeten dus nog strijden tijdens een safety challenge. Deze staat later vandaag op het programma.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 3.8]
Er zijn 42 reacties op dit artikel
  • Miran at 16:08

   Nee totaal niet slim hij heeft ‘m gekocht omdat hij weet dat ie er toch al uit ligt maar goed is het niet deze week dan volgende week ik walg van hem en er zijn er meedere die hem eruit wille hebben .

 1. Tiny at 13:45

  Het is al bekend wie er gemeen speelt dat is Kristof krijgt alles cadeau maar de op dracht niet goed vol bracht wel de pin klopt niet Grace had al pin dit is de laatste keer dat ik kijk

 2. Druifje at 13:49

  Schandalig, alleen Nawel is door spel genomineerd de rest krijgt door spel vrijstelling. Had graag die etter van een Kristoffer op de nominatielijst gezien

 3. Yvonne at 13:50

  Ik heb al weken voorspelt dat die vier naar de finale gingen, waarom heeft Kristof die pin de rest heeft geen kans gehad. Secreet missie hadden ze allemaal gehaalt bah stop met kijken

 4. Sir at 20:29

  Geloven jullie het nou echt dat de kijkers Kristof kiezen. En wanneer gaat Grace haar haar eens wassen. Bah. Zoveel dagen zal behoorlijk stinken

 5. Desi at 22:52

  hahaha die domme Kristof, heeft zich mooi in zijn kaart laten kijken, sneu mannetje. Zeker volgende week eruit. Nu nog Nawel erin houden, Hanne kan me niet zo boeien. Valt me vies tegen van Grace dat ze met dat schietspelletje haar voorkeur voor die twee “guys”, Grace is voor mij van haar voetstuk gevallen hierdoor, wanneer ze iedereen de zelfde kans had gegund, was zij de topper gebleken die ik in haar had verwacht. Hierdoor geen winnares voor mij. Dan Nawel winnen, kan ik goed mee leven.

  • Bianca at 09:22

   Ik ben het helemaal met je eens, Nawel is wel de grote winnaar, is al zo vaak genomineerd en komt steeds sterker terug. Die Grace en Tobias die zijn achterbaks, van Salar en Christof was dat al lang bekend. Julio is ook een topper. Die Hanne is een meeloper, meer niet bah.

 6. Yelz at 13:22

  Jah, dat vroeg ik mij dus ook af.
  Ik heb haar geen 1 keer haar haren zien wassen of dat het haar nat was na het douchen.

  Vind ze trouwens allemaal vies, hygiëneregels hebben ze blijkbaar niet.
  Neuspeuteren en daarna doodleuk het brood snijden :O

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *