Home » Mike en Matt zijn de genomineerden van deze week

Mike en Matt zijn de genomineerden van deze week

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben gisteren genomineerd, door een urenlange onbekende opdracht werd duidelijk dat de vrouwen deze week immuun zijn en dus niet genomineerd kunnen worden. Alleen de mannen kunnen genomineerd worden. Maar wie?

Het onbekende spel, wat uren duurde was een puzzelspel. Een van de vrouwen speelde niet mee. Julie koos ervoor niet mee te doen. Buiten stonden kisten, en Big Brother laat weten wat de prijs is, immuniteit per groep. Er zaten verschillende puzzels in de kist, raadsels, kennis puzzels, ruimtelijk inzicht, bouwen van een toren. De mannen wilde geen tip kopen ter waarde van 100 euro. De mannen, met name Michel en Mike snappen het niet en ze komen er met het hele groepje niet uit. De vrouwen winnen en zijn immuun.

Tijd voor de nominatie, Big Brother laat nog even weten dat de vrouwen immuun zijn en niet genomineerd kunnen worden. Zoey mag als eerste naar de dagboekkamer. Ze nomineert Mike omdat ze hem niet vertrouwd. Hij heeft hier mensen paranoïde gemaakt afgelopen week. En ik nomineer Michel omdat ik hem ook niet vertrouw. Michel is dan aan de beurt. Ik heb niet veel keuze, ik nomineer Mike en Matt. Omdat ik simpelweg een betere klik heb met Nick. Liese nomineert Mike, ik vind dat hij voor een negatieve sfeer gezorgd heeft. En dan ga ik toch voor Matt maar ik vind het nog… Ik kan niet om Nick en Michel stemmen voegt ze eraan toe. Matt nomineert op zijn beurt Michel en Nick. Omdat eigenlijk de keuze vrij klein is legt hij uit. En ik denk niet dat ik gespaard ga worden door de mannen, dus vandaar. Jill nomineert Nick en Michel. Hij is gewoon dominant en daar kan ik niet goed mee omgaan. En Mike en Matt zijn gewoon mijn vrienden in het huis en die wil ik echt niet kwijt. Ik wil niet nog meer jongens en meiden weg om wie ik geef voegt ze eraan toe. Ik wou eerst Mike nomineren omdat ik zijn tactiek van afgelopen week niet echt heel fijn en lief vond. Maar ik heb ook vast wel een keer van iemand een tweede kans gekregen en ik geef mijn tweede kans aan Mike. En ik hoop hem de aankomende weken beter te leren kennen. Nick nomineert deze week Mike en Matt, dat de beste het mag winnen. We zullen wel zien wat de uitkomst is. Van mij mogen ze allebei terug komen want ik zie ze allebei graag. Maar ik wil dat het eerlijk is dus vandaar mijn keuze. Naomi nomineert deze week Mike en Matt. Bij Mike en mij is er deze week iets gebroken door alle leugens die naar boven zijn gekomen. Mike nomineert als eerste Michel. Omdat ik vind dat hij in de groep soms een rare uitspatting heeft. Als tweede nomineer ik Matt omdat we samen hebben gesproken. Ik zou met hem graag de gameroom in willen. Liese nomineert Mike en Matt. Gewoon om de simpele reden dat ik niet om Michel en Nick stem. Dit is gewoon het spel en ik bescherm mijn maatjes hier.

Dit betekend dus dat Mike en Matt de genomineerden van deze week zijn. De kijker mag bepalen wie er in het Big Brother huis mag blijven. Stemmen kan via onderstaande linkjes.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 3.8]

Ook interessant:

12 Reacties

jan 3 maart 2021 - 21:35

michel weg

Beantwoord
Henny 3 maart 2021 - 21:38

Van mij mag Matt blijven
Jammer dat Michel en Mike er niet op staan aders had ik nog voor Mike gekozen
Jammer Michel er weer niet op

Beantwoord
Bigbrotherfan 3 maart 2021 - 21:45

Helemaal top! Morgen hopelijk van Mike verlost

Beantwoord
Mirian 3 maart 2021 - 21:51

niet eerlijk jill of zoey moeten er eigenlijk uit. de laatste weken zijn er alleen mannen er uit gestemd

Beantwoord
Jan 3 maart 2021 - 22:01

Matt mag van mij blijven

Beantwoord
Tina 3 maart 2021 - 23:21

Mike er uit en zoeyi volgende week.

Beantwoord
Ronny 3 maart 2021 - 23:36

Mike eruit dan

Beantwoord
Regor 4 maart 2021 - 09:31

Helemaal akkoord Tina.

Beantwoord
Paul 4 maart 2021 - 09:47

Dat nomineren is niks en laat voortaan het publiek kiezen , want die ziet meer.

Beantwoord
Mark 4 maart 2021 - 13:17

En nu zoey en jill eruit!!!!

Beantwoord
Maikel 4 maart 2021 - 15:43

Mike zal waarschijnlijk het onderspit moeten delven, en volgende week mogen van mij Zoey en Jill op de nominatielijst komen.

Beantwoord
MaRiN 4 maart 2021 - 15:49

Mike eruit, dat sowieso. En ik hoop zo dat volgende week Michel erop staat en dan mag vertrekken. Maar daar heb ik een hard hoofd in, aangezien hij behoorlijk beschermd wordt.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page