Home » Ashley moet Big Brother definitief verlaten, alle andere bewoners zijn opnieuw genomineerd

Ashley moet Big Brother definitief verlaten, alle andere bewoners zijn opnieuw genomineerd

Door BigBrotherNederland

Ashley en Randy zijn sinds gisteren genomineerd na een spel. Op deze nieuwe dag gaat een van hen Big Brother definitief verlaten maar wie?

Voordat duidelijk wordt welke bewoner er moet vertrekken moeten Randy en Ashley eerst nog even naar de dagboekkamer komen voor een interview. Als de twee geweest zijn is het tijd voor de uitslag. De bewoners moeten in de woonkamer verzamelen en plaatsnemen op de bank. Geraldine en Tatyana zijn in de gameroom en interviewen de bewoners.

Geraldine gaat naar Alice. Je zit in de finale week, hoe voelt dit? Gek laat Alice weten, ik had het nooit aan zien komen. Ik ben dankbaar dat ik hier mag zijn. Het strijden voor een plek was een plottwist. Maar wel een mooie manier om zo te strijden. Ik probeer rustig te blijven, en niet te veel te denken aan wat er op het spel staat om zo gefocust te blijven. Tatyana feliciteert Glenn, je lijkt nooit zenuwachtig. Glenn antwoordt dat hij 100 procent gefocust is. Zeker als er een vrijstelling aan hangt, dan zet ik mij 100 procent in. Voor Ashley en Randy is het niet leuk, de laatste vijf en dan zo dichtbij. We dachten dat we uit moesten zitten maar het strijden is wel echt leuk. Jimmy wordt ook gefeliciteerd. Jimmy zegt lachend dat hij al jaren in de knoop zit met zichzelf en het kon toepassen op het spel. Hij ging eruit en ik voelde mij super trots, ik had gewoon gewonnen. Ook de terugkomst van Dilano wordt besproken. Ik had een secret mission wat niet meer zo secret was grapt Jimmy. Ik ging de tafel dekken en zag een karretje en toen zag ik hem. Ik ben heel blij dat hij er was, het was super leuk. Ik wil er nu wel echt keihard voor gaan.

Tatyana gaat naar Ashley en Randy. Hoe hebben jullie de laatste momenten beleefd. Ashley zegt dat ze in een fase zitten dat ze elkaar alles kunnen zeggen. Hoe we het spel gespeeld hebben, dat is erg leuk. Dat was de afgelopen weken niet het geval. Randy en ik hebben ons lievelingsgerecht mogen maken. Onze band is nu hechter geworden en tot elkaar getrokken. Je kunt nu echt even naar elkaar luisteren, het is nu heel anders om hier te zijn. De sfeer is anders, ontspannen en veel begrip voor elkaar. Randy voelt dat ook zo, in het begin wilde we Ashley eruit knikkeren maar ze kwam maar terug. Maar we zijn weer meer bij elkaar gebracht. Hoe langer dat duurde hoe mooier de gesprekken werden. De groep is gekrompen, heel fijn en hecht. We genieten echt. Randy zou alles missen als hij weg zou moeten. Ashley zou Big Brother zelf erg missen. Ik ben vaak aan het bedenken hoe hij eruit ziet. Maar ook de cocoon dat was mijn plekkie. Het nomineren, de dagboekkamer, de bank, tv, deur, de geur, de toeters en de bellen hier. Allemaal.

Geraldine en Tatyana laten daarna weten dat het zover is. Een van de genomineerden moeten naar huis. De online kijkers konden stemmen tot 10:00 uur deze morgen. De uitslag is gecontroleerd en gaan nu zien wie dat is. Op het scherm verschijnt de bewoner die naar huis moet. Op het scherm verschijnt uiteindelijk Ashley. Ik ga zegt Ashley, het is echt goed. Ze feliciteert Randy met een knuffel. Ashley knuffelt daarna de rest van de bewoners. Het is zo gek zegt Ashley emotioneel. Het is je gegund benadrukt ze tegen Randy. Ik ga gewoon naar huis stamelt Ashley, het is zo gek. Ik ga echt naar huis jongens. Het gaat echt gebeuren. Tatyana en Geraldine laten weten dat ze naar de gameroom moet komen. De bewoners lopen richting de gameroom en nemen nog een keer afscheid. Dag huis zegt Ashley nog.

Daarna stapt Ashley de gameroom in waar ze ontvangen wordt door Geraldine en Tatyana. Het gaat gebeuren zegt ze tegen Tatyana en Geraldine. Ik ga gewoon naar huis. Net, net voor de finale merkt Geraldine op. Ik stond er blanco in, ik had bij niemand een gevoel. Ik weet het gewoon niet, ik wacht het af. Het is zo’n mooi avontuur, ik heb alles gedaan wat ik wilde doen. Het is gewoon goed, echt goed. Daarna krijgt Ashley wat hoogtepunten van haar verblijf in Big Brother te zien op het tv scherm. Ashley vindt het leuk om terug te zien. Ik heb zoveel mooie herinneringen hier gemaakt. Ik kan niet uitleggen hoe ik mij hier gevoeld heb. Ik heb het ook heftig gehad maar ik had het niet anders willen doen. Ik sta achter mijn keuzes die ik gemaakt heb. De deur was sowieso mijn hoogtepunt, daar ben ik vaak doorheen gegaan. Die 20K was ook een onderdeel van mijn verhaal wat echt heftig was. Maar echt een hoogtepunt dat ik gekroond werd tot generaal en ook wel het koningshuis. Ik wilde echt binnenkomen met dit is mijn plan, het spel spelen. Ik kwam best wel fel binnen maar ik heb altijd zo gehandeld. Ik kwam om mijn spel te spelen. Ik laat het ook weten als ik ergens anders over denk. Het was niet altijd makkelijk. Ik heb hele mooie vriendschappen hier mogen sluiten. Karen sowieso, Jimmy, Tom. Randy ook natuurlijk. Niet lang daarna begint Geraldine over het thuisfront. Het mooie is wel dat je terug kan naar familie en vrienden. Laat die nou net achter de deur staan. Vervolgens stappen haar ouders, vriend en familie binnen. Ashley knuffelt haar vriend en de rest van haar familie. Daarna wordt er een flesje champagne open getrokken.

Geraldine en Tatyana nemen daarna nog even het woord. En toen waren er nog maar vier: Alice, Glenn, Randy en Jimmy. We zijn weer een stapje dichterbij de winst. Alleen ze zijn vanaf nu allemaal weer genomineerd. Tot woensdagochtend 9:00 uur kun je jouw stem uitbrengen op jouw favoriet. Tatyana vertelt dat ze woensdagochtend er weer zijn en dan de bewoner met de minst aantal stemmen op zullen wachten in de gameroom. Diegene moet dan meteen vertrekken.

Beantwoord nu via onderstaande linkjes welke bewoner er naar de finale moet.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.3]

Ook interessant:

53 Reacties

Tiny 8 april 2024 - 12:06

😭😭😭😭😭😭😭😭

Beantwoord
Jose 8 april 2024 - 12:11

Hiep Hiep Hoera Mijn Dag Is Goed.

Beantwoord
Jannigje v.d. G 8 april 2024 - 12:11

Yes, vanaf nu wordt Bid Brother kijken weer leuk👍🤗

Beantwoord
Elly A 8 april 2024 - 12:12

Pffff. Eindelijk.🥳 Eindelijk geen oh my God meer. 😁. Toch nog zonde van de 20k. Heeft uiteindelijk niet geholpen. En ook dat schijnheilige gedrag op het laatst heeft niet geholpen. De meeste stemmers snappen het.

Beantwoord
Luc 8 april 2024 - 12:26

Zoals ik al maanden geleden opmerkte: de boeiendste en inventiefste karakters verdwijnen,
de anderen mogen blijven…

Beantwoord
Elly 8 april 2024 - 12:39

Ik heb op Jimmy gestemd van de drie Nederlanders heb ik met hem het meeste plezier gehad
Glen mag winnen van mij maar die krijgt stemmen genoeg alleen al te weten heel belgie
In Nederland wordt het verdeeld over drie inwoners

Mijn favorietenlijst is

1 Glen
2 Jimmy
3 Randy
4 Alice

Beantwoord
kees 8 april 2024 - 12:51

heb lekker op GLENN gestemd

Beantwoord
Yvonne 8 april 2024 - 13:09

Ik vind dat er niet gemeen wordt gespeeld,waarom zijn er zoveel tegen ashley ze wordt voor als uit gemaakt dit verdiend ze gewoon niet.ik hoop dat ik haar een keer tegen kom en tyron ook ik woon in heerhugowaard..

Beantwoord
chantal 8 april 2024 - 13:14

jammer dat zij eruit is, snik

Beantwoord
Alex 8 april 2024 - 13:15

Onbegrijpelijk dat onze heldin het aflegt tegen die luiwammes.

Beantwoord
Jacques 8 april 2024 - 13:17

Gerechtigheid is geschied. De generaal heeft de strijd verloren.

Beantwoord
HappyGuy 8 april 2024 - 13:17

Yes!!!!

Beantwoord
Jongen 8 april 2024 - 13:24

Veel te laat dit , aan het einde is ze ineens lief voor iedereen omdat het toch bijna afgelopen is , ik vergeet al die gemene dingen niet die ze gezegd heeft

Beantwoord
Astrid 8 april 2024 - 13:26

Ik ben geschokt, jammer dat Ashley weg gaat.

Beantwoord
P.J 8 april 2024 - 13:33

Eindelijk gerechtigheid, stookster is naar huis, nu zal de sfeer in huis veel positiever worden. De echte winnaars blijven over!! Met voor mij Alice als grote favoriet!!

Beantwoord
Ton 8 april 2024 - 13:47

Iemand die wist hoe het Big Brother spelletje werkte heeft helaas het huis verlaten .
Nu gaan we voor de sympathieke Glen . De rest is echt fake van het eerst moment . Zich zelf ontdekken. Laat me niet lachen . Hoop dat BB volgend seizoen een betere selectie heeft . Met mensen met lef .

Beantwoord
Leeuwke92 8 april 2024 - 13:49

Gelukkig mogen Alice, Glenn, Jimmy en Randy het gaan uitvechten!! Super nieuws dat de ‘generaal’ het huis verlaten heeft, nu de kijkers aan zet zijn!!

Beantwoord
Ostyn luc 8 april 2024 - 13:54

Heeft haar eigen spel gespeeld maar nooit rekening gehouden met de opinie van de kijker. Weet je nog loontje……

Beantwoord
Mim 8 april 2024 - 13:58

Waarom al die negatieve berichten voor ashley….dan hebben jullie het spel echt niet begrepen….Spijtig of jammer…

Beantwoord
Ostyn luc 8 april 2024 - 14:19

En momenteel is tyron de slimste geweest, die speelde ook zijn spel en won.

Beantwoord
Arjan 8 april 2024 - 14:31

@yvonne en MIM, ik denk dat mensen het niet zo erg hebben gevonden dat ze het spel speelde.
Ik persoonlijk had daar groot respect voor, maar mijn probleem met haar was vooral dat ze veel dingen die ze deed niet ownde. Als er maar iets tegen haar gedan werd, qua spel begom ze te jammeren klagen en huilen. En de andere de schuld te geven van dingen die ze tegen haar deden terwijl ze hetzelfde bij hun deed.
Je speelt het spel, dan weet je dat mensen tegen je in kunnen gaan en je weg willen hebben. Ga er dan gewoon in van dit is wat ik zaai dus dat is wat ik oogst. Ze had gewoon hoofs omhoog en borst vooruit moeten blijven doen en veel moeten incasseren, terwijl je zelf blijf uitdelen. En maak er dan dus geen drama van, dat ze niet lief tegen je doen en niet met je meewerken aan je spel.
Ook met die 20K, had ik respect, it s a game, maar dan weer die tranen en slachtofferrol aannemen.
Als ze dat soort dingen niet gedaan had, had ze van mij keihard mogen winnen, dan had ze mij totale respect.en denk ook van heel veel anderen.Dus ik vind het terecht dat ze ernu uit is.

Beantwoord
Elly A 8 april 2024 - 14:41

Mim, zelfs een spel speel je eerlijk. Jammer als iemand dat niet doet.

Beantwoord
Severine geevels 8 april 2024 - 14:46

Ben blij dat ze eruit is eindelijk

Beantwoord
J. Buijs 8 april 2024 - 14:49

Oh my God, wat een geweldig nieuws. Jammer dat het bijna afgelopen is. Nu wordt het pas leuk zonder de generaal. En laat nu de enige overgebleven vrouw maar winnen. Hup Alice.

Beantwoord
Kees 8 april 2024 - 14:55

Heb op Glenn gestemd

Beantwoord
Anna 8 april 2024 - 14:56

Niet de uitslag waarop ik hoopte. Maar ja, het is niet anders. Nu maar hopen dat Glenn blijft, en dat Alice de volgende is die vertrekt, want die gun ik de winst niet.

Beantwoord
Gerda 8 april 2024 - 14:56

Ik heb ook op GLENN gestemd een toffe mens

Beantwoord
Jan 8 april 2024 - 15:06

Jammer dat Ashley weg is, strijden met open vizier, en direct, daar kunnen een hoop mensen niet tegen. Big Brother beslist, maar naar mijn mening hadden de vijf vanaf woensdag genomineerd moeten zijn, en dan elke dag 1 naar huis. En op zaterdag de beslissing tussen de twee sterksten. Zoals het nu gespeeld is staan niet de sterkste bij de laatste vier. Maar ontsnapt één iemand de dans, en die persoon heeft nu werkelijk nog niets laten zien. Maar goed ik ga nu natuurlijk voor de King, en stem op Glenn. Hij en natuurlijk Ashley waren mijn favorieten voor de winst van Big Brother 2024.

Beantwoord
Ostyn luc 8 april 2024 - 15:16

Ik herinner me de smile toen ze tyron jaar de dbk zond, ik herinner me de smile toen ze donderdag zei : lieve tom ik nomineer u. Met diezelfde smile heb ik uw exit meegemaakt.

Beantwoord
Moon 8 april 2024 - 15:54

Eindelijk popie jopie naar huis

Beantwoord
Japie 8 april 2024 - 15:58

Ze deelde alleen uit, maar incaseren kon ze niet.
Een moeder die 3 maanden haar kinderen achter laat is geen Moeder.
Ze kon niet eens fatsoenlijk eten met der mond dicht.

Beantwoord
Eduard 8 april 2024 - 16:08

Ashley blijft voor altijd de Queen van BB. 2024! Wat een sterke speelster! 5e plek is een prachtige plaats. Nu word het leuk zeggen sommige mensen🤣🤣 tis nog 5 dagen! Wat je leuk vind, de saaiste mensen zijn over! Nu maar Glen voor de winst!🙏🏻 Het maatje van Ashley. Is ze toch nog een beetje winnares aan de zijde van de King.

Beantwoord
Meta Lankenau-Ramali 8 april 2024 - 16:44

Jammer dat Ashley eruit is. Ze had een plek in de finale verdiend. Ze kwam om het spel te spelen en dan kun je het ook verliezen. Dat begreep ze heel goed. Ze was iemand die recht door was en een discussie niet uit de weg ging. Ze had een groot hart op de goede plaats. Altijd ondanks alles maar weer iedereen kunnen vergeven. Ashley dank voor de leuke en gezellige weken Big Brother met jou. Hoop je nog is in een ander programma terug te zien

Beantwoord
Ms 8 april 2024 - 17:28

Yes opgeruimd staat netjes yeeeeeeeeh

Beantwoord
Ms 8 april 2024 - 17:30

Heerlijk uiteindelijk rust en oprecht

Beantwoord
Luc 8 april 2024 - 18:20

Zit sinds vertrek van Ashley de livestream te bekijken (op de achtergrond natuurlijk), wat een saaie boel is dit!
Alice heeft nog niks inventiefs bijgedragen in het huis, Randy kan pannenkoeken bakken, da’s al , de enige humorist is Jimmy, sorry ik haak af, dit was dan BB 2024…!

Beantwoord
Doc 8 april 2024 - 18:44

Mooi om te zien dat gemeen spelen uiteindelijk toch niet loont.
Go Randy, neem die pot mee naar jouw lief vrouwtje.

Beantwoord
Elly 8 april 2024 - 18:58

@ doc. Bankplakken 3 maanden wordt ook niet beloond hoor en bovendien had die Randy van jouw ook hele gemene trekjes achter bewonderd hun rug

Beantwoord
Doc 8 april 2024 - 20:14

@ Elly. Zogenaamde “bankplak” Randy heeft 3 maandenlang dagelijks honderden pannenkoeken staan bakken en koken voor zijn medebewoners. Wat heeft Ashley 3 maandenlang gedaan?

Beantwoord
Elly A 8 april 2024 - 20:28

Japie, je zegt het goed. Ook van dat eten. Was niet om aan te zien

Beantwoord
Bart 8 april 2024 - 20:34

Hehe heerlijk dit😁Weg met die dramaqueen ! En dan ook nog net voor het einde…wat zal ze balen lol 🤣 Mijn week kan niet meer stuk !

Beantwoord
jo 8 april 2024 - 21:00

Gelukkig,nog een paar dagen en de bewoners kunnen opnieuw hun zelf worden en geen 3 gezichten opzetten gelijk de laatste week.

Beantwoord
W 8 april 2024 - 21:06

@J Buijs: Alice wordt er woensdag vliegt er woensdag uit. Mark my words!

Beantwoord
Eduard 8 april 2024 - 22:48

Alice heeft alleen maar 3 maanden voor de spiegel in de badkamer gestaan! Randy aardige gast maar er zit niks in en Jimmy onze dramaqueen is ook uitgespeeld met zijn getreur over de mannelijke bewoners! Nu maar de King voor de winst💪🏻 wat een fijne gozer is dat!

Beantwoord
Albert 8 april 2024 - 23:42

Hallelujah!
Eindelijk!!!!!

Beantwoord
bob 9 april 2024 - 03:57

alle stemmen op glenn en zijn groepje {bewoners van bb} buiten stem allemaal op glenn

Beantwoord
Marc Croes 9 april 2024 - 11:13

Jimmy naar huis

Beantwoord
Elly 9 april 2024 - 14:25

@ doc daar noem je ook t enig3 op wat hij deed vaak nog zittend ook bovendien heeft Jimmy veel meer werk verricht met koken dus snap al niet waarom Randy überhaupt die award kreeg
Ashley heeft 3 maanden BB de sfeer gegeven dient moest hebben dat kun je nu ook wel merken, is weg en alles zakt als n plumpudding in elkaar….is nu saai voorspelbaar en geen bal meer aan

Beantwoord
Eduard 9 april 2024 - 16:01

Iedereen naar huis!! Glen op de troon!! BB is nu wel klaar, finale week had spannender geweest met Ashley er nog in. Durf te wedden dat Ashley ook de favoriet was van BB zelf!

Beantwoord
Pieter 9 april 2024 - 21:45

ASLEY heeft dit spel gemaakt !! De rest is saai / slaap verwekkend / knudde.
Glenn gaat gewoon winnen . !!

Beantwoord
Benny 10 april 2024 - 06:32

BEN BENIEUWD

Beantwoord
Demi Vercruysse 11 april 2024 - 11:52

Heel jammer dit en niet omdat ze het niet verdiend maar omdat ze eruit is gesteld door haat. Anno 2024 ongelooflijk dat er nog zo veel haat zit in mensen voor een spel dat 100% eerlijk gespeeld is! Alle stemmen voor Randy zijn geen Randy fans dat gaan we zien nu in de finale!

Beantwoord
Elly A 11 april 2024 - 12:29

Demi, haat is wel een heel groot woord he. Je bent wel erg negatief over de mensen. Ze is eruit door haar gedrag. Zonder de 20k was ze al eerder weg geweest. En zo en zo al helemaal in het begin.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page