Home » Jarige Doriana wordt verrast door familie

Jarige Doriana wordt verrast door familie

Door BigBrotherNederland

Vandaag is het een feestelijke dag voor Doriana. Ze is namelijk jarig! En ze wordt dan ook op een speciale manier verrast.

Bij het ontbijt spreekt Doriana de groep eerst even toe. Ik wil gewoon even zeggen dat ik jullie dankbaar ben dat ik hier mag zijn met jullie. En dat ik mijn verjaardag hier mag vieren door jullie. Dat voelt heel onwerkelijk, heel raar. Ik waardeer elk moment dat ik hier heb met jullie. Dus dank jullie wel hiervoor. We zitten natuurlijk in een spel en het spel wordt soms keihard gespeeld. En onthou dat wij ook gewoon super mooie, lieve, warme mensen zijn. Die naast het spel gewoon leuk, lief en oprecht zijn met elkaar. En daar wil ik mij vandaag op focussen. Even het spel vergeten, de positiviteit naar boven halen. Ik wil gewoon even alle spanningen vergeten van de afgelopen weken. Gewoon veel liefde, positiviteit en vriendschap naar buiten brengen vandaag. Ik denk dat dat belangrijk is en dat we elkaar aan moeten herinneren. Het is een spel en daarnaast zijn we vrienden. Ik zie jullie graag, allemaal, stuk voor stuk. En laten we er een leuke dag van maken samen. De groep klapt en Doriana verteld nog even dat het thema vandaag glitter en glamour is. Trek jullie mooiste kleren aan. En vanavond zou ik graag een show met jullie willen doen. Het is de bedoeling dat je je duo partner nadoet. De groep klapt en daarna wordt er nog voor de jarige job gezongen.

Na het ontbijt meld Big Brother zich. Doriana, gefeliciteerd met je 26e verjaardag. Speciaal voor jou heb ik een spandoek opgehangen. Geniet ervan. Het spandoek blijft wel in de draaideur. De draaideur gaat openen en daar staat een spandoek gemaakt door haar familie. Er staan foto’s op. Doriana barst in tranen uit als ze dit ziet. Aan haar medebewoners verteld ze wie er allemaal op de foto’s staan. Zo staan haar zussen, vader en vrienden erop. Dit is wat je verdiend zegt Ronahi terwijl ze de jarige job een knuffel geeft. Kijk hoeveel mensen er achter je staan. Doriana bedankt uiteindelijk haar vrienden en familie voor dit cadeau, de groep klapt mee. Ook staart er taart klaar die ze later aan gaan snijden. Doriana spreekt daarna in de camera haar familie en vrienden toe. Dankjewel dat jullie dit gemaakt hebben. Ik ben hier zo blij mee. Het doet mij zoveel deugd om jullie op een foto te zien. Ik mis jullie allemaal super hard. Het is heel raar om mijn verjaardag zonder jullie te vieren. Normaal doen we altijd iets heel leuks. Je kent Doriana, no Dorri no party. Normaal vieren we het altijd heel uitgebreid. Dat doen we dit jaar helaas niet. Maar ik draag jullie allemaal in mijn hart. Het gaat heel goed met mij. Dus jullie moeten je geen zorgen maken. Ik hoop dat jullie trots zijn op mij, daar twijfel ik soms een beetje aan. Ik hoop dat jullie mij steunen en ik hoop dat jullie elke dag naar mij kijken. Ik denk sowieso elke dag aan jullie en echt waar een dikke merci. Dit heeft mijn avontuur compleet gemaakt en nu kan er voor mij echt niks meer stuk. Love jullie! De groep klapt en is blij voor de jarige job.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 5]

Ook interessant:

14 Reacties

Sylvia 16 februari 2024 - 12:24

Gefeliciteerd lieve Doriana, ik heb het al eerder gedaan vanmorgen 😘🩷

Als ik dan zie vanmorgen en nu? dat deze groep, als ze spelletjes gaan doen toch weer 1 zijn. Ik vind dit super om te zien!

En ook al is Ashley niet mijn vriendin, maar, toen ze over Doriana haar mama begon, en Doriana zo begon te huilen, pakte Ashley haar toch even vast, en ook dat Doriana het even kon uitleggen wat er aan de hand is, wat ze eigenlijk nog niet gedaan had.

Ik hoop dat ze allemaal een leuke dag/avond hebben.

Beantwoord
Elly 16 februari 2024 - 12:46

Het doet mij aan een kameleon denken……maar ik zeg verder maar even niks…….

Beantwoord
Xxx 16 februari 2024 - 13:23

Precies kameleon maar de naam van de ….duivel ashley… past nog beter pfff alles voor de aandacht en camera maar dat tot daar aan toe al wat ze gedaan heeft en bewust gezegt slaat alles !!!! En is onvergefelijk !!!!

Tom speelt ook t spel en basery ook net als alle anderen …. Maar asley slaat alles er uit met haar dat zal t programma heel goed doen en veel beter en leuker om te kijken!!!!

Beantwoord
Lili 16 februari 2024 - 13:31

Proficiat Doriana…nu even jouw dag….

Beantwoord
Erwin 16 februari 2024 - 14:18

Ashley kan meedoen met het programma hotter than my daughter.

Beantwoord
anny 16 februari 2024 - 14:40

Gelukkige verjaardag doriana.en aan iedereen die alleen negativiteit kunnen geven gewoon zwijgen

Beantwoord
Elly 16 februari 2024 - 16:00

LOL…jij bent grappig Anny….Doriana is de negatiefste en grootste roddelaar van allemaal dus hopelijk zwijgt zij snel dan whahahaha

Beantwoord
Sylvia 16 februari 2024 - 18:38

@Elly? Doriana de grootste roddellaarster? De negatiefste? Oei oei!!

Beter op gaan letten hoor!

Beantwoord
Alex 16 februari 2024 - 16:04

Slangen, kameleons, hebben we nu alle dieren gehad?

Beantwoord
Sylvia 16 februari 2024 - 18:39

@Alex 🙌

Beantwoord
Do 16 februari 2024 - 16:30

Onze familie en vrienden worden gek van dat zogenaamde zoetsappige gesmoes van die Doriana, jarig of niet: lekker naar huis en met haar vrienden een feestje vieren. En neem Ronahi ook fijn mee. Met haar gemene gepraat.
Dat geroddel 😭alsjeblieft big brother een bezem door het huis.
En laat Ashley, Karen, Alice, Basiri, Glenn, Danny, Jimmy & Tyron zitten tot de laatste weken 😜

Beantwoord
Sylvia 16 februari 2024 - 18:40

Die Do, jij bent de leukste thuis denk ik? 😂😂😂

Beantwoord
Marc Croes 16 februari 2024 - 19:04

Gewoon Ashley naar huis morgen en Basiri blijft

Beantwoord
Lili 16 februari 2024 - 19:28

De Golden 4
Asley,Karen,Tom en Glenn…🥰🤗😍

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page