Home » Karen zag Ashley als winnaar, nu hoopt ze dat Jimmy Big Brother wint

Karen zag Ashley als winnaar, nu hoopt ze dat Jimmy Big Brother wint

Door BigBrotherNederland

Karen en Ashley praten niet meer met elkaar. Toen Ashley een vrijstelling voor 20.000 euro gekocht heeft is ze ervan geschrokken en twijfelt zelfs aan hun vriendschap. Ze trekt nu veel op met Jimmy. Afgelopen avond gingen de twee even naar de slaapkamer om over de hele situatie te praten.

Wat een dag zucht Karen. Echt een rollercoaster antwoordt Jimmy, ik had dit ook helemaal niet verwacht. Ik was klaar voor een gewone dag en klaar om gewoon op de bank te zitten aan het einde van de game. Maar deze uitslag en de reactie daarop had ik niet verwacht. Ik had gehoopt dat ze gezegd zou hebben ik heb dit gedaan omdat. Dat het werd uitgesproken vraagt Karen waarop Jimmy ja antwoord. Ik hou niet van iemand buitensluiten of niet tegen iemand praten. Ik wil dat ook niet doen. Het is wat je zegt, je bent lief tegen ze maar… Het is ook niet de eerste keer antwoordt Karen. Daarna wordt het beeld overgeschakeld naar Ashley die met Glenn in de hottub zit.

Uiteindelijk krijgen we het gesprek tussen Jimmy en Karen weer te zien. Ze hebben het nog altijd over Ashley. Ze had het idee ook dat iedereen ging drukken merkt Jimmy op. Iedereen ging drukken reageert Karen verbaasd, ik had niet de intentie om te drukken. Randy ook niet voegt Jimmy eraan toe. Wie zegt dat vraagt Karen. Jimmy antwoordt Glenn en Tom. Ze dacht dat iedereen ging drukken. En dan nog op 20 K zegt Karen. Ik heb altijd uitgesproken dat ik nooit iets uit de pot zou pakken. Nee zegt Jimmy maar ze heeft ook gezegd dat ze niemand meer vertrouwd en geloofd. Daar kwam het op neer. Jou niet, mij niet, niemand niet. Ze zit zo in dit spel. Ik maak me hier best wel zorgen over. Karen vraagt zich af of dat winnaar waardig is. Nee  voor mij niet antwoordt Jimmy en volgens Karen is dit geen winnaarsmentaliteit. In mijn ogen he. Bij mij ook niet zegt Jimmy. Dit is niet hoe ik de winnaar van Big Brother zie. Dit is hoe ik een saboteur zie. ik denk dat zelfs Danny verschiet van wat er gebeurd is merkt Karen op.

Ik snap het als iemand iets je niet gunt gaat Karen verder. Maar er zijn mensen die je hier wel iets hebben gegund. Ik snap niet waar dit ineens van komt. Ik had veel liever dat we met zijn vieren op de bank zaten. Dit komt ook niet goed naar buiten he. En zeker niet wat ze nu gedaan heeft. Als ik nu vertrek, dan ga je wat zien. Dan heeft ze jou je kans ontnomen voor zichzelf antwoordt Jimmy. Dat vind ik gewoon heel f*cked up voor jou. Zij vond dat haar kans op de finale 20.000 euro meer waard was om aan jou te geven. Nu moet ze ook niks meer zeggen over Lenie benadrukt Karen. Ze doet precies hetzelfde maar dan keer vier merkt Jimmy op. Ik was in shock wat ik zag zegt Karen, ik snapte het niet. En die tranen ook erbij zegt Jimmy. Met ik moet voor mij zelf kiezen, wat bedoel je? Ik wil wel met haar praten maar ik vertrouw haar gewoon niet meer. Ik vertrouw niet meer dat ze de waarheid gaat vertellen. Ik denk dat je de uitleg wel weet antwoordt Karen. Iedereen was kwaad. Ik zei ook al vorige week dat jullie zouden blijven. Ik zeg dat niet zo maar he. Ik denk op recht ook niet dat ze die vrijstelling nodig zou hebben en daar sluit Karen zich erbij aan. Een wanhoopsdaad vindt Jimmy het. En hier steekt veel meer achter. Als ze hier de finale mee haalt dan feliciteer ik haar en dan is het ook zo. Ik zag ze ook wel als winnaar geeft Karen toe. Nu niet meer hoor antwoordt Jimmy. In mijn ogen nu ook niet meer zegt Karen en dat is heel jammer he. Ik hoop dat jij hem wint. Dan gaan we het enorm vieren antwoordt Jimmy en Karen denkt dat Glenn, Ty en Jimmy het meeste kans maken.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.7]

Ook interessant:

14 Reacties

Es 29 maart 2024 - 10:25

Ashley heeft van te voren aangegeven dat ze voor zichzelf zou kiezen en iets ging doen.. Dus als de andere, waarmee ze toen zat, geluisterd hadden, wisten ze dat dit kon gebeuren… Geen strakke actie, maar geen reden om nu zo verbaasd te reageren..

Beantwoord
Marc Croes 29 maart 2024 - 10:34

Randy blijft

Beantwoord
LBJ 29 maart 2024 - 11:14

Wat jammer het gedrag van Jimmy en Karen. Ze hebben in gedachten hun kans om te winnen al verloren doordat Ashley een vrijstelling heeft gekocht. Het is mogelijk niet de handeling van Ashley, maar wel dat er 20.000 Euri uit de pot ging. Het ging Ashley er alleen maar om dat Tyron, Randy of Alice niet de winnaar wordt. Die hebben vanaf het begin af aan tegen haar samen gespannen en Ashley inderdaad niets gegund terwijl die wel wat hard maar eerlijk speelde. Dat is haar wraak voor dat groepje. Jimmy en Tom speelden met vuur door zich ook in dat groepje te mengen. Ze meenden dat ze dan sterker kwamen te staan om te overleven.
Meent Jimmy echt dat hij nog als winnaar uit de bus zou kunnen komen? Ik geef Glen nog de meeste kans. De anderen spelen het spel met roddel en achterklap en verwijten Ashley dat zijn vals speelt. Denk wel: Big Brother regisseert het spel en daar is niets mis mee.

Beantwoord
Angeline 29 maart 2024 - 11:18

Ashley heeft nu alleen Glenn en Tom bij wie ze haar verhaal kwijt kan en de zielepoot spelen. Succes ermee Glenn en Tom.

Beantwoord
Janna 29 maart 2024 - 11:19

Vondt Karen een lief meisje, maar een meeloper van Ashley. Heel fijn dat ze nu ruggengraat toont. Zet hem op meid.

Beantwoord
Snijers linda 29 maart 2024 - 11:44

Karen karen toch wat kraam je uit , wat heb jij in verband met het spel al laten zien niks op je eentje heb je niks nadat gedaan rekenen kun je niet je ogen kunnen geen sleutel vinden bakken koken niks Asley bakt brood smorgens om 7 uur dat zie ik jou niet doen , je bent alleen actief als er drank is dan ga je uit uw dak ,en van Tom gaan uw ogen niet af ,zo zot ben je van die man en hij heeft gelijk je kunt uw mond niet houden ,madam kwebbel

Beantwoord
Alex 29 maart 2024 - 14:12

Ze hebben makkelijk praten als ze niet genomineerd zijn.

Beantwoord
Jongen 29 maart 2024 - 14:37

Big brother is bijna af en karen ziet het licht….alleluja , karen heeft al die weken gehoord hoe ash iedereen zwart maakte en karen ging er altijd in mee ,karen jij bent het ook niet waard om bb te winnen , als echte vriendin had je ashley op haar gedrag moeten wijzen

Beantwoord
Eduard 29 maart 2024 - 14:58

Jimmy kans? Steekt overal zijn neus in en wil overal bij zijn! Kortom een meeloper eerste klas.

Beantwoord
Janna 29 maart 2024 - 19:26

Denk dat Glenn het heel slim speelt. Laveert overal tussen door. Toen Danny voorstelde om op Ashley te stemmen probeerde hij Danny te overtuigen het niet doen. Helaas liet Danny zich ompraten.

Beantwoord
Eduard 30 maart 2024 - 00:51

Pak ze Ashley en Glen! Jullie verdienen het🙏🏻💪🏻 roei dat clubje maar uit.

Beantwoord
Tamara 30 maart 2024 - 01:10

Dit is om richting de finale te komen. Of ze gaat winnen weet ik niet. Dame met uitgesproken mening, dus dan zal ze wel denken pech voor de winnaar ik heb er lekker 20k vanaf gehaald. Ik snap haar actie van drukken dus wel

Beantwoord
Linda 30 maart 2024 - 02:48

Ashley mocht wel van mij 10x op de rode knop drukken. Kom op meid. Laat je niet kisten. Herpak je. Je bent een soldaat. De Generaal. Je houdt het wel spannend elke x.

Beantwoord
jo 30 maart 2024 - 10:35

Ferm bedrogen aan Jimmy en Karen.Dit heeft Ashley niet verdiend.Ze heeft meermaals gevraagd om te gaan winkelen! Daar lag een vrijstelling voor 3000€ en de bewoners moesten dit geweten hebben. Na de vele nominaties kon ze niet verder meer dan een vrijstelling te nemen om de halve finale te spelen. De vooruitgang van het spel hebben de bewoners uitsluitend aan zichzelf te danken en ze hebben nogmaals BB onderschat!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page