Kristof vind dat andere bewoners de immuniteitspin meer verdienen dan Nawel

Kristof vind dat andere bewoners de immuniteitspin meer verdienen dan Nawel

Nadat Nouchine de inmuniteitspin aan Nawel gegeven heeft zitten Kristof, Dimitri en Vera buiten bij de rode knop. Al snel gaat het gesprek over Nawel die nu immuniteit heeft. Kristof lijkt niet zo achter de keuze van Nouchine te staan.

Als ik die immuniteitspin had gehad dan had het er heel anders uitgezien zegt Kristof tegen Vera en Dimitri. Nu is het eigenlijk voor diegene die het minste doet in het huis, iemand die het spel niet speelt wordt nu beloond. Dimitri antwoordt dat de kijkers en de livestreamers dat ook wel weten. Dat gaat nog wel tegengewerkt worden, vroeg of laat. Volgens Kristof is het gewoon spijtig. Ik gun het omdat ze zo lang heeft gezeten maar niet de immuniteit. Andere mensen verdienen dat toch iets meer, maar het zij zo. Ik snap wel dat ze het spel nu niet gaat spelen. Vera vertelt dat Nawel gezegd heeft dat als ze de pin zou krijgen ook niet meer bij de rode knop zou zitten. Kristof zegt dat het back to business is. Op bed gaan liggen, niet meer in de groep mengen en niks doen in het huishouden. Appeltjes en broodjes opeten voegt Dimitri eraan toe. Daarna hebben Vera en Nouchine het nog over de nieuwste bewoners…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4]
Er zijn 23 reacties op dit artikel
  • Els at 11:11

   ze liegt niet, ze heeft gevraagd aan de bewoners dat als ze naar haar slaapkamer gaat met buikpijn iedereen haar even wil laten omdat ze dan heimwee heeft emotioneel is en ff in haar gedachten bij thuis wil zijn….niks mis mee dus en nergens in gelogen !

 1. Myriam at 18:19

  Kristof moet niet zo zagen. Als Nouchine een ‘slechte’ beloning had gekregen na het drukken op de knop, had je hem niet gehoord. Nouchine doet er goed aan voor zichzelf te kiezen nu, ze is Kitty ook al kwijt.

 2. Ellyhamers at 18:19

  Krisstof moet zo gauw mogelijk eruit die zit alleen maar te stoken .samen met Eva .voor de nominatie in bed kruipen en nu links laten liggen

 3. Marjo at 18:25

  Nou daar heeft hij zeker gelijk in Nawel is de princes althans zo gedraagt ze zich wel . Ikke , ikke en nog eens ikke. ook al zegt ze dat niet zo direct. Het is zwart of wit bij mij zegt ze, als ik geen klik voel kan ik ook niet aardig tegen je doen. Das raar heel raar. en komt erg verwent over.

 4. Dina at 19:00

  Kristof moet niet zo zeuren en Nouchine heeft gelijk .medebdoor de schuld van Christof kwamen kitty en Peter samen op de bank ,baasspeler

 5. jeroen at 21:28

  en vera vorige week een vrijstelling gegeven? verdiende zij het meer dan
  volgens mij niet

  vind kristof echt een vreselijk karakter hebben , ik ik ik en de rest kan stikken

 6. marie-louise at 21:30

  ja natuurlijk vind hij dat , hij wil het zijn groepje dimitri tobias en vera
  andere personen interesseren hem niet

  vera zit er gewoon als een kastplantje bij maar hij kan haar nog gebruiken dat is het

 7. Ruud at 22:51

  Kristof is een vervelend mannetje toevallig ken ik een aantal mensen uit Stabroek ze willen een beetje optrekken aan de Nederlandse mentaliteit en dat luk niet 100.%. En komen daardoor onsympathiek en met veel bluf over.Er uit er mee verpest alleen de sfeer in het huis

 8. Timothee at 23:08

  Nawel is mijn toppertje! Die heeft mijn hart al veroverd! En Kristof mag er van mij ook wel uit. Veel te dominant, waardoor anderen ondersneeuwen.

 9. Ikke at 08:50

  Kristof moet er uit, veel te fanatiek, gunt niemand iets. Als je ziet hoe fanatiek hij op die rode knop is en waarom, alleen om te zorgen dat hij immuniteit krijgt. Wat mij betreft mag de eerstvolgende keer dat Kristof op de knop druk zeggen dat hij genomineerd is.

 10. J.e at 09:16

  Als Kristof op de rode knop druk, moet hij gewoon een zwaar opdracht krijgen. een week lang alleen afwassen en het hele huis schoonmaken en toiletten en douches soppen.

 11. Desi at 09:32

  Kristof vindt……. Hij vindt overal wat van en iedereen mag dat weten Het zou mij deugd doen wanneer meneer Kristof als beloning voor het gijzelen van de Rode Knop een week zijn klep moet houden. Oef, dat is wel erg lang een hele week, dan op zijn minst een dag…….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *