Home » Jill is weer terug in Big Brother nadat de groep een raadselachtige opdracht voltooid

Jill is weer terug in Big Brother nadat de groep een raadselachtige opdracht voltooid

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is aangebroken en naast gesprekken over de nominaties is er nog meer gebeurd. Big Brother meldt dat de voorraadkamer open is. In de voorraadkamer ziet Liese eierkoeken en een brief liggen. Ahh dan komt Jill terug reageert Naomi. Liese maakt de brief open en leest voor. De dingen waar ze van houdt leiden je naar haar. Ohh reageert de groep. Zou ze hier zijn?! De groep gaat zoeken. Zou Jill er zijn?! De groep gaat zoeken en besluit op dat moment de eierkoeken te onderzoeken. Er zit een brief je in waarop het een en het ander staat. Hier zweet jij peentjes, hier vlieg jij niet uit de bocht, de plek waar je al je geheimen vertelt, de bodem van de favoriete plek van Els leest Michel onder andere voor. Hottub wordt er geroepen, Liese vist er een boodschap uit. Het is een rebus, de boodschap is kijk. Naomi vindt een boodschap in de sauna. De groep gaat op zoek naar aanwijzingen en zijn hier enige tijd mee bezig. Uiteindelijk heeft Nathalie een sleutel gevonden. Iedereen loopt naar buiten maar de camera’s laten dat beeld niet zien. Dan is iedereen weer binnen, met ballonnen en Jill is weer in het huis! Jill heeft een cadeaus mee en een stapel eierkoeken. De groep heeft onder andere spellen gehad waar ze erg blij mee zijn. Jill vertelt dat ze niks heeft meegekregen van wat er in het huis gebeurd is. De groep krijgt nog een machine om brood mee te maken, een puzzel, jeu des boules, pannenkoekenmix, taart, en benodigdheden om brood te bakken. De groep klapt, en Jill bedankt de deelnemers voor alle hulp. Zonder jullie had ik het niet getrokken. Het begon dinsdag al vertelt Jill verder. En ik wilde dat eigenlijk niet zeggen. Ik had last van mijn rug en buik. En toen had ik bij de muziek last van mijn rug. En wellicht ook een wijntje teveel genomen waardoor mijn emotie sterker werd. En door de pijn kreeg ik een paniekaanval. In de ambulance stopte dat door de medicatie die ik kreeg. In het ziekenhuis kreeg ik een echo en kwamen ze erachter dat ik vocht in mijn eileider had. Daardoor werd ik niet ongesteld en kon mijn eierstok het niet aan en daar kwam de pijn vandaan. Ik mocht gelijk terug maar ik moest bijkomen, heb pijnstillers en heb 5 dagen in een hotel gezeten. En ik heb in een hele mooie suite gezeten. Ik ben iedereen hartstikke dankbaar en ik ben er weer! Ze heeft met niemand contact gehad, zelfs niet met haar moeder gebeld ondanks dat aangeboden werd. Ze heeft uiteraard coronatest moeten doen. Daarna wordt Jill bijgepraat over hoe Liese huismeester geworden is en haar huisregels. De taart wordt ondertussen aangesneden en Jill wordt verder bijgepraat. Jill schijnt ook het Big Brother huis gezien te hebben vanaf de locatie waar ze vijf dagen moest verblijven.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.4]

Ook interessant:

5 Reacties

Richard 27 januari 2021 - 10:57

Fijn dat ze weer terug is wb jill
Na al dat lekkers zal er wel een sport opdracht komen om het er weer af te sporten ??????????

Beantwoord
Thomas 27 januari 2021 - 15:43

Gisterenavond (dinsdag) zag ik op de livestream hoe Patrick aan alle wielerfans enzo vroeg om op hem te stemmen. Dit vind ik niet correct tegenover de andere spelers.

Beantwoord
Hans 27 januari 2021 - 21:11

Prima dat onze benjamin weer terug is ik hoop dat alles verder goed gaat met deze topper.

Beantwoord
Hans 27 januari 2021 - 21:25

Ze kan in het Holiday Inn heeft Jill gezeten dat is het enigste hotel in de buurt.

Beantwoord
Aggie 28 januari 2021 - 08:40

Fijn dat je weer terug bent Jill, dat je hebt besloten om verder te gaan met dit spel na je ziekenhuisbezoek. Heel veel succes!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page