Salar roept de groep bij elkaar, hij introduceert een grappige huisregel voor drie medebewoners

Salar roept de groep bij elkaar, hij introduceert een grappige huisregel voor drie medebewoners

Salar roept de groep bijeen, hij als little brother (huismeester) heeft een mededeling. Als iedereen zit vertelt hij wat het precies is. Ik moet vandaag van Big Brother een super grappige huisregel verzinnen. Deze is tot en met het avondeten en ik moet er drie mensen bij betrekken. Die drie moeten de regel volgen. Dus ik moest heel snel iets heel grappigs verzinnen gaat hij lachend verder. Die drie mensen zijn: Nouchine, Grace en Kristof. De regel is dat als je naar buiten gaat moeten jullie een dansje doen en ai ai ai aaai roepen. En als je naar binnen gaat moet je zeggen king Salar is de beste. De groep lacht, vooral het laatste vinden ze niet zo leuk. Maar volgens Salar is het echt zo, en als het niet lukt moet je naar mij toekomen en zeggen sorry little brother en dan moet je 30 seconden planken. Een enkeling vraagt zich af of het wel echt is en Salar benadrukt dat ze het na mogen vragen. Nawel en Tobias worden tot assistenten van Salar benoemd.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 52 Average: 4]
Er zijn 23 reacties op dit artikel
 1. MafMijsje at 12:00

  Ik vind het eigenlijk best wel heel erg raar dat de bewoners niet op de hoogte worden gesteld van de situatie in de wereld ?!!!

 2. Helma at 12:22

  En big brother….wat een stelletje zeikers zijn t toch als salar een grappige regel maakt en ze er zich niet aan houden…trek r maar geld af of nomineer ze mijn part is dr eigen schuld

  • Jongen at 07:40

   Laat alleen de mensen die nog geen little brother zijn geweest nog kans maken om het te worden , veel te veel macht voor salar , opdrachten ook niet rechtvaardig , laat nawel eens little brother zijn dan wordt het interessant , wat ook interessant was dat julio op nawel stemde , wat was ik verbaasd , hij heeft hiermee zijn eigen graf gegraven want nu staat hij tegenover nawel waar hij waarschijnlijk van verliest , had julio niet op nawel gestemd dan stond hij nu tegenover kristof (want dan had nawel maar 3 stemmen gehad en kristof en julio 4) en had salar niemand moeten redden dom dom dom

 3. Yvonne at 14:14

  Hoop zo dat nawel wint morgen en van mij mag ze ook de finale winnen. Dat vele nomineren vind ik gewoon pestgedrag. Snap niet dat bb niet heeft ingegrepen. Ik hoop niet dat een van die jongens wint?en anders nouchien vind ik ook een toppertje.

  • Els at 15:15

   Kristof is daar mee begonnen en heeft er alles aan gedaan om ook anderen om te praten om op haar te stemmen en dit heeft maar 1 reden, hij is bang voor haar en terecht
   zij heeft zoveel meer karakter, menselijk gevoel en humor dan heel die kristof, Salar en Tobias bij elkaar

 4. irene at 15:12

  Ik hoop dat nawel morgen niet huis wordt gestuurd,want nawel moet de finale winnen,ik hoop dat julio naar huis gaat

 5. leeke at 15:48

  Salar krijgt als LB wel veel macht en roept ook altijd van alles.
  Dat blijkt dan achteraf ook altijd te kloppen.
  Weet hij van BB meer dan de andere bewoners, of werkt hij in opdracht van..

 6. Eduard at 22:22

  Word doodziek van de kleuters Salar en Kristof!! En maar samen spannen! Wacht maar queen Nawel gaar met de pot naar huis!! ??Go girl groetjes uit Nederland.

 7. Ramona at 01:16

  De volgende keer Salar nomineren! Hij komt zo onecht over. Denkt dat hij heel wat is. BB geef hem zijn haarlak ook meteen mee…pfff!

 8. Danny at 10:44

  wat gebeurt er nu als Nawel er in blijft en ze word little brother dan wil ik de gezichten van de bewoners wel eens zien. dat kan toch ook

 9. Maaike at 18:27

  Deze hele nominatieronde was al raar. Ik was zo blij dat die vervelende kristof eindelijk op het bord stond en dan toevallig heeft hij weer een uitweg. Net zoals de pin die hij kreeg of weer iets anders. Kristof eruit!!!
  Nu..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *