Home » Thomas en Jill zijn genomineerd

Thomas en Jill zijn genomineerd

Door BigBrotherNederland

Het is heel de dag al rustig in Big Brother. Na de weekopdracht van gisteren die tien uur duurde lijkt Big Brother de bewoners wat te ontzien. Iedereen geniet van het mooie weer en de bewoners zijn veel buiten. Behalve Thomas en Jill, zij zijn gebroken na afgelopen nacht toen zij buiten moesten slapen. En al helemaal na het nieuws dat huismeester Mike toegaf dat hij een schokkende keuze gemaakt had en dat Jill en Thomas genomineerd zijn. Of dat zo is is natuurlijk afwachten. De bewoners weten ook nog altijd niet wie de genomineerden zijn. De tv uitzending is inmiddels geweest, dus na het lezen van dit bericht weet jij ook de uitslag.

Tijdens de weekopdracht moesten de bewoners nomineren, zoals we al omschreven. Zoey ging als eerste naar de dagboekkamer. Zoey nomineert Michel omdat ze hem niet vertrouwd. Blijkbaar was Michel de meisjes aan het overhalen om mij te nomineren. En als tweede nomineer ik, oh my god ik weet het niet… Naomi. Ik ben er bijna zeker van dat niemand op haar gaat stemmen. Naomi nomineert deze week Jill en Thomas. Puur voor de reden dat we dat hebben afgesproken. Want ik zou niemand van onze groep op het bord zien verschijnen. Thomas nomineert Nick en Michel voor deze week. Net zoals vorige week, puur tactisch. Ik probeer de mensen om mij heen te beschermen. En ik wil niet dat Jill en ik samen op het bord komen. Liese nomineert Thomas en Jill omdat ze hen sterke kandidaten vindt. Matt nomineert Michel en Nick. Michel nomineer ik omdat er geen klik is tussen ons. En Nick nomineer ik omdat ik dubbele gevoelens bij hem heb. En ik weet niet zo goed of dat ik hem volledig kan vertrouwen. Nick nomineert Jill en Thomas. Het is vooral een puur tactische zet legt hij uit. Jill nomineert Nick. Met hem heb ik nog steeds de minste klik. En ik nomineer Michel omdat ik hem te dominant vindt en daar kan ik niet tegen. Julie nomineert Thomas en Jill. Huismeester Mike is dan, hij laat weten dat het heerlijk is dat hij niet genomineerd kan worden. Even een weekje rust in mijn hoofd, dat is fijn. Mike nomineert Jill en Thomas omdat het tactische spelers zijn. Ze zijn super lief maar het is beter voor mij als er een van de twee afvalt. Michel nomineert Thomas en Jill. Ten eerste omdat ik vind omdat zij het minst bijdragen in het huishouden. Zich te veel afzonderen van de groep. En het zijn twee sterke spelers die ik op dit moment graag tegenover elkaar wil zitten.

Dat betekend dus dat Thomas en Jill genomineerd zijn. Huismeester Mike liet eerder vandaag al weten dat Jill en Thomas genomineerd zouden zijn, en dat klopt dus. Wie mag er volgens jullie blijven? Breng hier je stem uit:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.1]

Ook interessant:

28 Reacties

Bigbrotherfan 24 februari 2021 - 21:37

YESSS!! Dit had niet mooier gekund, zo blij mee

Beantwoord
Jannie 24 februari 2021 - 22:24

Mijn reactie is dat big brother als eis moet stellen dat niemand meer mag overleggen wie wie nomineert. Dan heb je pas een eerlijk spel.

Beantwoord
Courteyn Guido 24 februari 2021 - 23:37

Jill mag blijven. Een toppertje.

Beantwoord
T.moll 25 februari 2021 - 08:41

Ik heb op Thomas gestemt vond het moeilijk en mag ze allebei.
Vind deze stemming heel erg.
Maar hoop dat Thomas beter kan bekijken wie hij moet nomineren volgende week.
Hij heeft gelukkig steun van enkele echte eerlijke mensen.
Zoay is eerlijk en Matt dus als t.Thomas mag blijven heeft hij daar steun van

Beantwoord
Monique 24 februari 2021 - 21:42

Mooi!! Top

Beantwoord
Sjoerd 24 februari 2021 - 21:43

Geen verrassende uitslag en ben benieuwd wie de sterkste is. Mijn stem is naar Jill gegaan deze week.

Beantwoord
Stephan 24 februari 2021 - 22:19

Ik heb ook op haar gestemd want ik wil dat zij zich nog wat laat zien en ook anderen eindelijk tegenspreekt als ze het er niet mee eens is.

Beantwoord
Yvonne kerssens 24 februari 2021 - 21:47

Nee,toch niet Jill en thomas die mogen niet weg !!

Beantwoord
Da Base 24 februari 2021 - 21:48

Laat Jill blijven, denk dat Thomas haar buiten het huis de sterkste speler kan maken! Hij is goed in media en zij in zichzelf zijn. Als hij dat waarmaakt buiten het huis, hebben ze straks samen de finale gewonnen!!!

Da Base

Beantwoord
Kim 24 februari 2021 - 21:49

Ik vind dit erg jammer en vooral de manier waarop. Snap niet dat dit toegestaan is.
Geef 1 van de 2 vrijstelling en zet Michel daar tegenover, dat zou fair zijn voor het spel. Maar helaas big brother beslist

Beantwoord
Guusje 24 februari 2021 - 21:52

Geen leuke taak voor de fans om tussen
die twee leuke bewoners te moeten kiezen!

Beantwoord
john 24 februari 2021 - 21:54

ik vind dat Jill moet blijven.

Beantwoord
jan 24 februari 2021 - 22:07

michel naar huis

Beantwoord
Johan 25 februari 2021 - 04:04

Jij begrijpt het niet. Michel is niet genomineerd hoor dus kan niet

Beantwoord
Maikel 24 februari 2021 - 22:27

Wat een clash!! Dit wordt 50/50 denk ik! Mijn voorkeur gaat persoonlijk uit naar Thomas, dus die krijgt mijn stem ook.

Beantwoord
kpdd 24 februari 2021 - 22:32

Errug, dit..
Tja, toch maar gekozen.
Hoe lief en grappig ik Jill ook vond, ik heb Thomas gekozen.
Een van de eerste bewoners, bijzondere jongen die zijn eigenheid goed vasthoudt, tussen al die anderen.
Ik volg hem graag nog een hele tijd; hoop dat dat hem gegund wordt, ook de komende weken en liefst tot het eind!

Beantwoord
Corry 24 februari 2021 - 22:39

Als Jill verstandig is trekt ze haar conclusie.
En wat hebben ze een plezier in de slaapkamer

Beantwoord
Henny 25 februari 2021 - 05:33

Ik heb voor jill gekozen
Wie van de 2 er ook blijft hoop dat die gene zoveel volgers heeft en ze er een voor een uitwerkt
Eerst Mike en dan Michel anders om mag ook ?

Beantwoord
Joke 25 februari 2021 - 07:11

Jammer ik stem deze week niet ben het er niet mee eens michel had eruit gemoeten

Beantwoord
Micheline 25 februari 2021 - 05:59

Jongens toch , lopen die meisjes nu echt zo achter die 2 mannen aan .
Alles wat die twee zeggen zijn precies woorden van goud.
Er word teminste plezier gemaakt door de jonge mensen daar. Neen de andere elke dag over de nominaties en complotten ik word er echt misselijk van . Je had de nominatieronde moeten veranderen big brother. Laat de kijkers nomineren !!!!!
En wat lees ik ..de jongeren doen niks in het huis …….
Jawel…….PLEZIER maken ……..
In deze tijd zeerleuk om te zien .
Dan steeds dat geroddel en complotten .
Het is nog erger dan in het begin met de eerste kandidaten .
Voila dat denk ik erover .?

Beantwoord
Claire 25 februari 2021 - 07:08

Helemaal eens Henry, ik zou willendat ze beiden bijven!! Zowieso Michel en mike er uit! Lijkt me geweldig als jille n thomas evenveel stemmen krijgen en daardoor dus beiden mogen blijven….

Beantwoord
Chris 25 februari 2021 - 08:13

Big Brother draait op dit moment alleen om wie, wie nomineert, bondjes maken en frustratie na nominatie en vertrek. Graag had ik gezien dat er helemaal tot bijna geen nominaties waren en dat de kijker gewoon kan kiezen. De leukste kijkweek was de week zonder nominaties, nadat er drie kandidaten uit waren gestapt. Super leuke en positieve vibe. Fijn om naar te kijken in covid tijd! Daarna begon het weer van voor af aan. Voorspelbare nominaties en exits. Vorige week stonden er 3 kandidaten op, waardoor de kijker wat te kiezen had. Deze week maakt het in feite niet uit waar je op stemt aangezien de persoon die er in blijft volgende week weer op de nominatielijst staat. Ik vermoed dat de aankomende week het zal draaien om wie er naast Jill/Thomas op de lijst komt te staan. Graag had ik gezien hoe het verder ging tussen deze twee. In plaats daarvan moet ik nu een keuze maken. Ik kies daarom niet voor Jill of Thomas, ik kies voor optie 3, ik stop gewoon met kijken. Veel plezier met de rest van het seizoen!

Beantwoord
Jannes 25 februari 2021 - 08:21

Eerst michel en nik daarna mike julie naomi

Beantwoord
AlexB 25 februari 2021 - 10:53

Jill mag blijven van mij. Samen met Thomas was het een leuk stel die voor humor zorgde in het huis. Nu wordt het saai

Beantwoord
Corina 25 februari 2021 - 11:13

Blij met de keuze van de bewoners .om teven wie vertrekt volgende week de andere…zeker weten

Beantwoord
agnes 25 februari 2021 - 14:41

Blij mee dag Jill

Beantwoord
kpdd 25 februari 2021 - 20:59

Zo, wat een power, die Jill.
Ook al toen ze moest fietsen, maar ook nu – eerder in de week al maar zojuist op tv – de meeste euro’s binnengehaald met dat gewichtsspel.
Ik heb op vriend Thomas gestemd, omdat ie een “eerste bewoner” is, maar ik gunde ze allebei om te blijven.
Arme dikke vriendjes : (

Beantwoord
kpdd 25 februari 2021 - 21:56

Shit, Thomas eruit…
Balen.
Jill geweldig, hoor, maar Thomas ìs voor mij deze ronde van Big Brother ??‍♀️

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page