Thomas en Jill zijn genomineerd

Thomas en Jill zijn genomineerd

Het is heel de dag al rustig in Big Brother. Na de weekopdracht van gisteren die tien uur duurde lijkt Big Brother de bewoners wat te ontzien. Iedereen geniet van het mooie weer en de bewoners zijn veel buiten. Behalve Thomas en Jill, zij zijn gebroken na afgelopen nacht toen zij buiten moesten slapen. En al helemaal na het nieuws dat huismeester Mike toegaf dat hij een schokkende keuze gemaakt had en dat Jill en Thomas genomineerd zijn. Of dat zo is is natuurlijk afwachten. De bewoners weten ook nog altijd niet wie de genomineerden zijn. De tv uitzending is inmiddels geweest, dus na het lezen van dit bericht weet jij ook de uitslag.

Tijdens de weekopdracht moesten de bewoners nomineren, zoals we al omschreven. Zoey ging als eerste naar de dagboekkamer. Zoey nomineert Michel omdat ze hem niet vertrouwd. Blijkbaar was Michel de meisjes aan het overhalen om mij te nomineren. En als tweede nomineer ik, oh my god ik weet het niet… Naomi. Ik ben er bijna zeker van dat niemand op haar gaat stemmen. Naomi nomineert deze week Jill en Thomas. Puur voor de reden dat we dat hebben afgesproken. Want ik zou niemand van onze groep op het bord zien verschijnen. Thomas nomineert Nick en Michel voor deze week. Net zoals vorige week, puur tactisch. Ik probeer de mensen om mij heen te beschermen. En ik wil niet dat Jill en ik samen op het bord komen. Liese nomineert Thomas en Jill omdat ze hen sterke kandidaten vindt. Matt nomineert Michel en Nick. Michel nomineer ik omdat er geen klik is tussen ons. En Nick nomineer ik omdat ik dubbele gevoelens bij hem heb. En ik weet niet zo goed of dat ik hem volledig kan vertrouwen. Nick nomineert Jill en Thomas. Het is vooral een puur tactische zet legt hij uit. Jill nomineert Nick. Met hem heb ik nog steeds de minste klik. En ik nomineer Michel omdat ik hem te dominant vindt en daar kan ik niet tegen. Julie nomineert Thomas en Jill. Huismeester Mike is dan, hij laat weten dat het heerlijk is dat hij niet genomineerd kan worden. Even een weekje rust in mijn hoofd, dat is fijn. Mike nomineert Jill en Thomas omdat het tactische spelers zijn. Ze zijn super lief maar het is beter voor mij als er een van de twee afvalt. Michel nomineert Thomas en Jill. Ten eerste omdat ik vind omdat zij het minst bijdragen in het huishouden. Zich te veel afzonderen van de groep. En het zijn twee sterke spelers die ik op dit moment graag tegenover elkaar wil zitten.

Dat betekend dus dat Thomas en Jill genomineerd zijn. Huismeester Mike liet eerder vandaag al weten dat Jill en Thomas genomineerd zouden zijn, en dat klopt dus. Wie mag er volgens jullie blijven? Breng hier je stem uit:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.1]
Er zijn 28 reacties op dit artikel
  • Jannie at 22:24

   Mijn reactie is dat big brother als eis moet stellen dat niemand meer mag overleggen wie wie nomineert. Dan heb je pas een eerlijk spel.

  • T.moll at 08:41

   Ik heb op Thomas gestemt vond het moeilijk en mag ze allebei.
   Vind deze stemming heel erg.
   Maar hoop dat Thomas beter kan bekijken wie hij moet nomineren volgende week.
   Hij heeft gelukkig steun van enkele echte eerlijke mensen.
   Zoay is eerlijk en Matt dus als t.Thomas mag blijven heeft hij daar steun van

  • Stephan at 22:19

   Ik heb ook op haar gestemd want ik wil dat zij zich nog wat laat zien en ook anderen eindelijk tegenspreekt als ze het er niet mee eens is.

 1. Da Base at 21:48

  Laat Jill blijven, denk dat Thomas haar buiten het huis de sterkste speler kan maken! Hij is goed in media en zij in zichzelf zijn. Als hij dat waarmaakt buiten het huis, hebben ze straks samen de finale gewonnen!!!

  Da Base

 2. Kim at 21:49

  Ik vind dit erg jammer en vooral de manier waarop. Snap niet dat dit toegestaan is.
  Geef 1 van de 2 vrijstelling en zet Michel daar tegenover, dat zou fair zijn voor het spel. Maar helaas big brother beslist

 3. kpdd at 22:32

  Errug, dit..
  Tja, toch maar gekozen.
  Hoe lief en grappig ik Jill ook vond, ik heb Thomas gekozen.
  Een van de eerste bewoners, bijzondere jongen die zijn eigenheid goed vasthoudt, tussen al die anderen.
  Ik volg hem graag nog een hele tijd; hoop dat dat hem gegund wordt, ook de komende weken en liefst tot het eind!

 4. Henny at 05:33

  Ik heb voor jill gekozen
  Wie van de 2 er ook blijft hoop dat die gene zoveel volgers heeft en ze er een voor een uitwerkt
  Eerst Mike en dan Michel anders om mag ook ?

 5. Micheline at 05:59

  Jongens toch , lopen die meisjes nu echt zo achter die 2 mannen aan .
  Alles wat die twee zeggen zijn precies woorden van goud.
  Er word teminste plezier gemaakt door de jonge mensen daar. Neen de andere elke dag over de nominaties en complotten ik word er echt misselijk van . Je had de nominatieronde moeten veranderen big brother. Laat de kijkers nomineren !!!!!
  En wat lees ik ..de jongeren doen niks in het huis …….
  Jawel…….PLEZIER maken ……..
  In deze tijd zeerleuk om te zien .
  Dan steeds dat geroddel en complotten .
  Het is nog erger dan in het begin met de eerste kandidaten .
  Voila dat denk ik erover .?

 6. Claire at 07:08

  Helemaal eens Henry, ik zou willendat ze beiden bijven!! Zowieso Michel en mike er uit! Lijkt me geweldig als jille n thomas evenveel stemmen krijgen en daardoor dus beiden mogen blijven….

 7. Chris at 08:13

  Big Brother draait op dit moment alleen om wie, wie nomineert, bondjes maken en frustratie na nominatie en vertrek. Graag had ik gezien dat er helemaal tot bijna geen nominaties waren en dat de kijker gewoon kan kiezen. De leukste kijkweek was de week zonder nominaties, nadat er drie kandidaten uit waren gestapt. Super leuke en positieve vibe. Fijn om naar te kijken in covid tijd! Daarna begon het weer van voor af aan. Voorspelbare nominaties en exits. Vorige week stonden er 3 kandidaten op, waardoor de kijker wat te kiezen had. Deze week maakt het in feite niet uit waar je op stemt aangezien de persoon die er in blijft volgende week weer op de nominatielijst staat. Ik vermoed dat de aankomende week het zal draaien om wie er naast Jill/Thomas op de lijst komt te staan. Graag had ik gezien hoe het verder ging tussen deze twee. In plaats daarvan moet ik nu een keuze maken. Ik kies daarom niet voor Jill of Thomas, ik kies voor optie 3, ik stop gewoon met kijken. Veel plezier met de rest van het seizoen!

 8. kpdd at 20:59

  Zo, wat een power, die Jill.
  Ook al toen ze moest fietsen, maar ook nu – eerder in de week al maar zojuist op tv – de meeste euro’s binnengehaald met dat gewichtsspel.
  Ik heb op vriend Thomas gestemd, omdat ie een “eerste bewoner” is, maar ik gunde ze allebei om te blijven.
  Arme dikke vriendjes : (

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *