Home » Grace, Nouchine en Nawel moeten hun koffers pakken

Grace, Nouchine en Nawel moeten hun koffers pakken

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept iedereen naar de woonkamer, als iedereen zit neemt hij het woord. Grace, Nouchine en Nawel, jullie zijn de laatste drie vrouwen in het Big Brother huis. En daarom staat er in de voorraadkamer nu een verrassing voor jullie! De dames rennen naar de voorraadkamer en daar staan koffers en vinden ze een briefje. Nawel leest deze voor: pak nu jullie koffers jullie krijgen later meer informatie. We worden gescheiden reageert Salar en Nouchine grapt dat ze op vakantie gaan. Oh my god voegt ze eraan toe. Hoe leuk is dit? Kristof denkt dat ze verwend gaan worden en Tobias merkt op dat ze misschien wel naar het data center moeten. De dames gaan inpakken en de mannen vragen zich af waarom zij niets krijgen. De vrouwen denken dat de mannen misschien iets minder leuks krijgen. Zodra de dames alles ingepakt hebben besluiten ze nog snel te douchen en af te wachten op wat komen gaat… Nu maar hopen dat het iets leuks is.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 99 Average: 4.4]

Ook interessant:

11 Reacties

Sandra 6 maart 2022 - 12:50

Laar de mannen maar goed zweten

Beantwoord
Jos 6 maart 2022 - 15:18

Alle drie naar huis …Tess

Beantwoord
Rosanne 6 maart 2022 - 15:52

Dinsdag 8 maart is het internationale vrouwendag, vandaar waarschijnlijk.

Beantwoord
Tinne 6 maart 2022 - 16:41

Meer en meer stoor ik me aan Nawel, ze weet dat ze sterk staat, zit ook altijd bezig van ik ben eerlijk en ik ben mezelf ik speel geen spel enz…
Nu duidelijk gezien dat ze een mooi spelletje speelt met de kijkers ze weet goed genoeg hoe ze moet spelen en de kijkers inpalmen.
Née sorry ik hen geen medelijden met Nawel, weg ermee

Beantwoord
Alex 6 maart 2022 - 17:18

Nawel heeft al ervaring met inpakken…

Beantwoord
Bonnie 6 maart 2022 - 17:42

Hopelijk mogen zij op de mannen stemmen.

Beantwoord
Jongen 6 maart 2022 - 21:37

Ik hoop dat ze verwend worden en dat ze met zijn drieen eens goed overleggen over de nominaties en samenspannen tegen de heren want de mannen vind ik maar vals , hoop dat de vrouwen tot goede inzichten komen , en de mannen ook eens mogen voelen hoe het is om op dat bord te staan, kristof kan gemakkelijk zeggen: Ik doe niet dramatisch als ik genomineerd ben Dat is makkelijk ja als je constant gered wordt en dat is ook gemakkelijk Als je er maar één keer op staat hij weet niet wat het is om 6 of 7 keer genomineerd te zijn om elke week opnieuw genomineerd te zijn dat gevoel kent hij niet dus Zwijg dan , er is er maar 1 die weet hoe dat voelt en dat is nawel en als zij zich niet goed voelt toont ze haar emoties , ja dat is ook sterk zijn je emoties durven tonen , dus kristof hou je domme praat voor je , zo jammer dat de fatsoelijke mannen eruit zijn , zoals julio en peter , die konden ook zinnige gesprekken voeren

Beantwoord
Ramona 7 maart 2022 - 00:35

Haha..wat spannend voor de dames!

Beantwoord
Lili 7 maart 2022 - 09:26

Kristof eruit,altijd die achterbakse praat als Nawel niet in de kamer is ..die heeft geen ballen het in haar gezicht te zeggen..trouwens bij niemand daar in het huis..en inderdaad het altijd invult voor anderen.Finale Nawel,nouchine,grace en Salar.

Beantwoord
Frank 7 maart 2022 - 10:34

Ben blij dat de imuniteits pinnen weg zijn het zijn altijd de zelf de, die genomineerd zijn Kristof had er al moeten uit, zijn zone achterbakse

Beantwoord
reina 7 maart 2022 - 12:25

ik hoop dat de dames iets leuks krijgen en dat ze een afspraak maken wie ze gaan nomineren(de mannen natuurlijk in ieder geval christof)

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page