Jolien, Ali en Ias zijn de genomineerden van deze week

Jolien, Ali en Ias zijn de genomineerden van deze week

Gisteren werd duidelijk dat Charlotte niet meer genomineerd is en dat Lindsey vrijstelling kreeg. Jason heeft deze week de power of nomination en heeft moeten nomineren. Hij heeft twee keer genomineerd omdat Charlotte haar nominatie verviel. Big Brother roept de bewoners op deze nieuwe dag bij elkaar, het is tijd voor de nominatie uitslag. De bewoners wachten in spanning af. De eerste genomineerde is: Jolien. De tweede genomineerde is: Ias. En de laatste genomineerde is: Ali. Dit betekent dat Ali, Jolien en Ias de genomineerden zijn van deze week. Ali sluit zijn ogen, Jolien zegt verrassing. Jason wenst iedereen succes, ik heb een uitleg die ik één op één kan geven. De vijver is ook niet groot meer dusseh… Ali geeft Jason een knuffel en Jolien zegt geen probleem. De bewoners gaan daarna verder met schoonmaken. Via onderstaande links kun je je stem uitbrengen, welke bewoner hou jij het liefst in het huis?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 3.5]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *