Jill is door het publiek gekozen om naar de white room te gaan

Jill is door het publiek gekozen om naar de white room te gaan

Big Brother laat weer van zich horen met een geluidssignaal. Op het beeldscherm komt de mededeling dat de kijker beslist heeft. Jill pak je koffer en ga naar de gameroom staat erbij vermeld. Jill slaat haar handen voor haar mond. Wat is dit vraagt Liese verbaasd, de rest vind het ook erg apart. Jill gaat haar koffer pakken, ze willen me gewoon weg hebben zucht ze. Je gaat Julie gezelschap houden zegt Michel. Je gaat een spel doen. Maak je niet gek in je hoofd benadrukt hij. Als ik niet terug kom jullie zitten in mijn hart he merkt Jill op. Ik hoop gewoon echt dat ik mij dit persoonlijk niet aan moet trekken. Nee antwoordt Naomi. En volgens Liese kan het in haar voordeel zijn anders was je al weggeweest. Nick denkt dat het een spel is en dat er iemand misschien wel naar huis moet. Uiteindelijk heeft Jill haar koffers gepakt en gaat ze met de rest van haar medebewoners nog wat eten. Uiteindelijk zegt Big Brother Jill, kom naar de gameroom en neem al je spullen mee! Jill neemt afscheid van de overige bewoners en stapt de gameroom in. Er zijn nog maar vier bewoners in het huis over.

Julie is ondertussen na af en toe een pauze nog steeds aan het fietsen in de white room. We horen heel zacht Jill nog praten met de spelleiding en uiteindelijk stapt Jill de white room in. What the f*ck is dit vraagt Jill. Oh my god reageert Julie, 28 uur op de fiets zitten he gaat ze verder. Jill geeft haar een knuffel en zegt ik ben bij je. Dit ziet er wel kapot eng uit! Ik ben hierheen gekomen door de kijkers legt Jill uit. Wat is de bedoeling dat we hier doen vraagt ze. Julie legt de fietsopdracht uit, elke kilometer is 30 euro voor de pot. En dat 28 uur en alles is hier wit, zelfs wat er in de koelkast zit gaat ze verder. Ik ben blij dat jij er bent, ik kon al niet meer! Jill bevestigd dat ze ook geblinddoekt naar de white room is gebracht als Julie dat vraagt.

Big Brother spreekt Jill uiteindelijk toe. Dag Jill, welkom in de white room. Julie voert hier een geheime opdracht uit om geld te verdienen voor de pot. De kijker heeft beslist dat jij haar daarbij mag helpen. Voorlopig speelt jouw avontuur zich voorlopig hier af. Julie heeft je de geheime opdracht uitgelegd. Is alles duidelijk? Alles is duidelijk antwoordt Jill. Big Brother richt zich daarna op Julie. Hoeveel kilometer heb je tot nu toe gefietst? Nog honderd meter en ik zit op 50 kilometer laat Julie weten. Julie zegt Big Brother, goed gedaan! Je hebt daarmee 1500 euro voor de pot bij elkaar gefietst. Vanaf nu mogen jullie elkaar afwisselen. Samen kunnen jullie een behoorlijk bedrag verdienen, succes! Jill gaat op onderzoek uit en merkt op dat alles wit is. De twee vinden het bijzonder dat ze geld bij elkaar moeten fietsen, ook Jill denkt nu dat ze genomineerd is. Ze gaat zich omkleden om zo ook te fietsen. De bewoners in het huis zitten ondertussen een kaartspel te doen, niet wetende wat er allemaal aan de hand is…

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 46 Average: 4.1]
Er zijn 28 reacties op dit artikel
 1. Eekels A at 13:49

  Leuk hoor, die geheime opdracht! Alleen vind ik het jammer dat BB niet ingegrepen heeft toen de 2 nog over gebleven jongens een complot vormde om samen naar de finale te gaan. De meiden zijn naief, jammer genoeg!
  Ondanks dat, toch een leuk programna!
  Jill is een heerlijk, vrolijk onschuldig mens. Lekker ongeremt!

 2. Ida at 13:58

  En nu maar hopen dat ze Jill niet kunnen nomineren als er tenminste genomineerd gaat worden vandaag. Want dat is de vraag. Spannend BB!!

  Wat zullen die Nick en Naomi balen. Van mij mag Nick er nu uit en dan Naomi! Tot aan vanmorgen toe nog aan t bekonkelen. Probeerde net voordat Julie weg zou gaan haar nog even om te kletsen. En Naomi wordt door hem gebruikt tot dat ie dr niet meer nodig heeft. Misselijk om met t huismeesterschap er af te stappen en tegen haar te zeggen “ik reken op u he bruur”! Hij dacht hoef ik niet tot t naadje te gaan en ben ik veilig. Nou “U bent de zwakste schakel u mag gaan”!!

 3. Hans s at 14:01

  Julie en Jill kunnen goed met elkaar opschieten dus het zal wel goed gaan met het binnen halen van de eurootjes.
  Veel succes meiden maak er wat van ik zal duimen.

  • Roy at 15:06

   Ik weet dat die twee elkaar gevonden hebben.
   En nu ook goed kunnen samenwerken om extra euro’s voor de pot te halen.
   Er zullen enkele van de andere groep zich nu achter de oren krabben en zich van alles in hun hoofd halen .
   Laat dat groepje maar lekker gaar koken in hun sop want er zitten enkele bij die ik vanaf het begin al niet mocht.
   Jill en Julie zet hem op meiden en laat je niet gek maken.?

 4. Arlinda at 14:11

  Als de kijkers dit als eerste hadden geweten dan hadden ze vast Jill niet naar voren gehaald maar succes dames op naar een mooi bedrag

 5. Debby at 15:31

  Jill is echt een toppertje. Ik hoop dat ze door deze opdracht imuum wordt en daardoor niet genomineerd kan worden. Dat verdient ze echt. Dan komt hopelijk Nick er een keer op! Het wordt tijd dat hij het huis uit gaat.

 6. Hela at 15:57

  Helemaal geweldig deze twist, en ik mag hopen dat ze veel bij elkaar fietsen voor ons als kijker ook geweldig maar de steam geeft telkens maar ff terwijl we liever naar vooral Jill kijken en julie leuk zo samen toppie….kijk al bijna niet naar de anderen nick zingt en fluit alsof hij zeker in de finale staat en t gegiebel van naomi en nick was bloed irritant toen jill haar koffer moest maken….liese kwam tenminste nog t oprechtste over naar Jill….hopelijk fietst ze veel bij elkaar en wint ze big brother finale….zet m op jilleke

 7. Ilse at 16:21

  Eigenlijk best wel maf, Julie moet geld bij elkaar fietsen terwijl ze grote kans heeft om donderdag naar huis gestemd te worden. Knap van haar dat ze toch die motivatie vindt om dan te gaan fietsen, ze had ook op bed kunnen gaan liggen.

 8. mario schils at 17:36

  ja de meegenomen 15000 eu MATT
  van beste Big brother moeten toch terugverdiend worden en Matt lacht in zijn vuistje en dan maar dat leuk vinden dat hij dit heeft geflikt

  NU mogen andere zich weer kapot fietsen om de pot aan te vullen ,en dat door aan zijn eigen te denken lekker egoistisch vindt ik nog altijd

  Jullie en Jill ga ervoor veel succes en we staan achter jullie

  BIKKELS ZIJN JULLIE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *