Home » Peter krijgt een brief van zijn man en Big Brother vertelt over Judgment week

Peter krijgt een brief van zijn man en Big Brother vertelt over Judgment week

Door BigBrotherNederland

Peter krijgt een brief uit de brievenbus. Peter is erg blij maar geeft aan dat hij zeker moet wenen en neemt plaats op de bank. Maar al snel nemen de emoties de overhand en besluit dat hij toch maar op zijn bed de brief gaat lezen. Uiteindelijk komt Peter weer terug in de woonkamer en Kristof vraagt of hij blij is. Peter knikt en krijgt een knuffel van Kristof, ook van andere bewoners. Daarna vraagt Peter aan Grace of ze de brief voor wil lezen, en dat doet ze: Hoi knap prinsje van me, 28 januari, dag op dag, 20 jaar geleden liepen we elkaar tegen het lijf. Spontaan en toevallig en uit het niets, na de frituur. Voor mij was het liefde op het eerste gezicht. Voor jou was ik een wervelstorm die maar bleef praten. Jou frietjes voor thuis werden er koud van. Maar mijn hart was volledig gevuld van jou warmte en uitstraling. Het voelt nu erg raar om jou zo lang te moeten missen. Ook al wisten we dit op voorhand van dit avontuur. We zijn dan ook reeds 20 jaar zo onafscheidelijk duo. Waar jij bent ben ik en andersom. Alleen nu even niet, het is een aparte tijd om zonder te moeten verder doen. Maar ik sta dagelijks op en ga slapen met jouw stem. Met de livestream voelt het toch alsof je een beetje bij mij bent. En dat maakt mij sterker dan ik zou verwachten. De traantjes blijven hier redelijk onder controle, dus geen waterval. Het huishouden lukt nog prima, er is nog niks gekrompen in de was en heb zelfs mijn eerste hemd gestreken. Maar beloof me alsjeblieft plechtig dat je nadien gewoon weer lekker het huishouden doet. Anders kook ik voortaan de ganse week mijn favoriete bechamelsaus. Onze traditionele avond uit eten is er dit jaar helaas niet bij maar vanavond ga ik een frietje eten op onze 20e jaar liefde voor elkaar. Met stoofvleessaus en een  curryworst speciaal. Blijf je humor behouden en als je een dipje hebt weet dan dat mensen jouw liefdevol in hun hart dragen. Bob en ik zijn mega fier op jou. Blijf zo verder doen, we zijn trots op jou. Vanuit het Hasselt stuur ik jou 20 lebberpoenen. You can do this, volg je dromen en blijf positieve zelve. Je bent en blijft mijn menneke en ondertussen ieder een zijn menneke.

Na de brief van Peter roept Big Brother dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Go roept hij er nog achteraan omdat Nouchine en een aantal dames nog in de badkamer bezig zijn. Zodra iedereen zit neemt Big Brother het woord. Bewoners, deze week is het judgement week. Deze week zal ik jullie samen met de kijkers een spiegel voorhouden. En, jullie zullen elkaar op waarde moeten schatten. Vera denkt dat iedereen elkaar moet ranken. Kristof denkt op zijn beurt dat iedereen beelden gaat komen. Hanne voegt eraan toe dat er misschien wel comments gaan komen. De bewoners vinden het spannend en zijn er klaar voor. Ze zijn benieuwd maar hebben er zin in. Daarna maken de meeste bewoners zich klaar om te gaan slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 42 Average: 4.3]

Ook interessant:

6 Reacties

Belinda 29 januari 2022 - 22:44

Dat wordt spannend

Beantwoord
Hela 30 januari 2022 - 16:21

Natuurlijk gefeliciteerd peter…( ik denk dat de brief wel geld gekost heeft van de pot,??)

Waarom mag nawel van Big Brother de ganser dag in bed liggen met smoesjes als migraine wat ze tot nu niet gehad heeft…luiheid….en zonder bondgenootjes voor dr kar te spannen is ze niks….mindgame s kan ik in bed ook vol houden he…de rest moet t ondergaan en madam nep prinses mag de hele dag in bed liggen of om te slapen denken roddelen als t maar in bed is….erg oneerlijk….gooi de slaapkamers vanaf ontbijt op slot !!!!

Beantwoord
Ans 30 januari 2022 - 00:29

Ik hoop dat ze beelden van roddelende bewoners laten zien. Laat de bom maar barsten

Beantwoord
jeannie bessems 30 januari 2022 - 09:10

Gefeliciteerd Peter

Beantwoord
Cisca 31 januari 2022 - 11:42

Peter valt mij toch een beetje tegen. Hij loopt samen met Julio in de tuin, Peter verdrietig, word door Julio getroost alles lief en aardig. En dan stemt Peter op Julio. Vreemd hoor. Samen een lief innig momenten dan op Julio stemmen. ???????

Beantwoord
Yvon 31 januari 2022 - 22:48

Ik hoop dat Grace deze week te horen krijgt dat ze haar haar eens een keer moet wassen. Ze heeft haar haar al 4 weken niet gewassen. Het zal niet erg fris meer ruiken en aanvoelen. Verklap bah bah

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page