Gaat Grace Nawel redden? Het nominatie alarm gaat voor de tweede keer af, gelijkstand!

Gaat Grace Nawel redden? Het nominatie alarm gaat voor de tweede keer af, gelijkstand!

De bewoners hebben vandaag hun stem uit moeten brengen in de dagboekkamer voor de nominaties van deze week. Er wordt veel over gesproken, zo hebben Grace en Nawel het er ook kort over. Grace denkt dat het misschien wel tussen Tobias en Nawel gaat. En als jullie gelijk zijn, ik heb het daar gisteren ook met Tobias over gehad, dan ga ik jou redden. Nee reageert Nawel met emotie, het gaat niet zo zijn. Het is allemaal weer op mij, ik heb alles op Salar gedaan. Volgens Grace krijgt Tobi er ook drie.

Niet veel later gaat het nominatiealarm voor de tweede weer af. Grace moet naar de dagboekkamer komen. Dit betekent waarschijnlijk gelijkspel. Salar merkt op dat het tussen hem en Nawel en Tobias gaat. Iedereen geeft elkaar een knuffel. Het is allemaal oké zegt Tobias, we gaan het zien. Nawel zegt dat ze zich verlamt voelt. Nouchine vindt het erg voor Grace volgens haar gaat ze het echt moeilijk krijgen.

Uiteindelijk komt Grace emotioneel de dagboekkamer uit. Tobias gaat naar haar toe, het is echt oké zegt Grace met een snik. Ik mag echt niks zeggen benadrukt ze. Ik ga ook niets aan je vragen reageert Tobias terwijl hij haar een knuffel geeft. Je hebt het goed gedaan. Het is oké wat je gedaan hebt he, het zijn je tranen niet waard he. Het is gewoon totaal niet wat je verwachten zegt Grace. Je hebt de moeilijkste taak van allemaal gekregen gaat Tobias verder. Ik wil gewoon een beetje lopen oke zegt Grace dan. En Tobias gaat weer bij Kristof en Salar zitten. Grace loopt ondertussen emotioneel verder.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 41 Average: 4.5]
Er zijn 17 reacties op dit artikel
  • Ellen at 12:03

   Zoals eerder aangegeven door BB zal de finale bestaan uit 2 Nederlanders en 2 Belgen. Dus kunnen zij er niet beide uit.

  • Corinne at 11:54

   Inderdaad ,meer nog sneaky Salar ..
   Neen hoor ,sneaky Tobias .Steeds wanneer het niet loopt zoals hij verwacht reageert hij als een verwend joch. “you can ’t have your cake and eat it!”

 1. Nathalie at 12:22

  Hoop zo dat die Salar erop staat, en dan zaterdag door de deur verdwijnt. Hij heeft genoeg geld in zijn zak gestoken en daarmee de kans op finale in mijn ogen verspilt.

 2. Renata at 12:38

  Ik denk dat Grace tussen Nawel en Salar moest kiezen, dat ze Tobias niet kon redden. Dus dan wordt het zaterdag Salar tegen Tobi en dan gaat Tobi er hopelijk uit.

 3. Simone at 13:31

  Oeh alsjeblieft Salar blijven. De leukste uit het huis. Sfeermaker, en zo leuk hoe alle emoties altijd volledig op zijn gezicht afgetekend staan. Ik hoop echt dat hij blijft!

  • Ramona at 22:17

   Sneaky Salar mag van mij naar huis. Koestert vanaf het begin wrok tegen Nawel omdat ze in het begin haar eigen weg ging en zich niet door hem liet beinvloeden. Hij zei dat hij liever naast een maat op het bord staat dan Nawel. Nou die staan er niet, maar Nawel zijn ergste nachtmerrie haha..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *