Home » Big Brother maakt het bedrag bekend wat de bewoners verdiend hebben in de gameroom

Big Brother maakt het bedrag bekend wat de bewoners verdiend hebben in de gameroom

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben een intensieve opdracht gedaan, een opdracht die de geliefde van de bewoners eerder al moesten doen. Dit gebeurde in de gameroom en we hebben hier niets van kunnen zien. Inmiddels is de zeer lange streamlock voorbij, de bewoners zijn weer in beeld. Er wordt eten gemaakt, ze zijn intensief bezig geweest. Salar en Nouchine hebben zo’n honger dat ze besluiten de popcorn van afgelopen avond deels op te eten. Tobias zit buiten een krant te lezen en er word verder weinig over de uitkomst van het spel gesproken. Er wordt voornamelijk rustig aan gedaan, de meesten liggen in de zon.

Big Brother roept de bewoners naar de woonkamer. Bewoners als ik naar Nouchine zou kijken denk ik dat we een filmavond beginnen (Ze eet popcorn). Maar dat is niet zo. Ik ga jullie iets vertellen over de jackpot want jullie hebben gespeeld voor de jackpot. Dat hebben jullie goed gedaan. Ondanks het feit dat jullie dachten dat jullie familieleden minder gewicht moesten tillen wat niet waar is. En minder soepele regels kregen, wat ook niet waar is. Het verschil tussen jullie en jullie geliefden en vrienden was niet het spel maar vooral de instelling. Ze klaagden minder en ze sjoemelde minder. Des al niet te min jullie hebben veel geld verdient, namelijk 2360 euro en dat betekent het volgende voor de jackpot. Op het scherm komt het bedrag van 58.566 euro. De bewoners klappen enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 4.6]

Ook interessant:

2 Reacties

Lydia lepee 13 maart 2022 - 16:03

Goed zo!

Beantwoord
Alex 13 maart 2022 - 17:07

Het prijzengeld is nog niets vergeleken met eerdere seizoenen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page