Home » De bewoners moeten een zware opdracht die geliefden eerder deden doen voor de jackpot

De bewoners moeten een zware opdracht die geliefden eerder deden doen voor de jackpot

Door BigBrotherNederland

Nadat de bewoners nieuws uit de buitenwereld kregen laat Big Brother wat later iedereen naar de woonkamer komen. Als iedereen zit laat Big Brother weten dat ze gaan spelen voor de jackpot. Jullie gaan een voor jullie heel erg bekende jackpot challenge spelen. Namelijk hetzelfde spel als jullie familie, vrienden en geliefden eerder hebben gespeeld. En ik ben natuurlijk heel benieuwd of jullie het zelf langer volhouden. De bewoners reageren dat meen je niet! Big Brother vertelt verder dat ze zich om mogen kleden. Want sportkleding is wel handig zoals jullie weten. De bewoners besluiten snel nog een banaan te eten. En Salar zegt al dat hij het niet lang vol gaat houden. Dit is echt niks voor mij. De bewoners kleden zich daarna om en Kristof denkt dat er misschien wel een twist in het spel gaat spelen. Niet veel later volgt er een streamlock.

De opdracht is dus dat ze een emmer met water omhoog moeten houden. Als de emmer de ballon breekt die eronder ligt is de deelnemer af. Uiteindelijk is er weer beeld en zien we Kristof een krant lezen die de bewoners eerder deze ochtend gekregen hebben. Waarom hij daar ligt is niet bekend. De rest van de bewoners zijn nog bezig met het spel. Na een tijdje zien we weer een streamlock. En deze streamlock duurt lang erg lang. We komen terug met een nieuw nieuwsbericht zodra we weer beeld hebben!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 41 Average: 4.3]

Ook interessant:

4 Reacties

Lydia lepee 13 maart 2022 - 13:27

Spannend!

Beantwoord
Hans 13 maart 2022 - 14:20

Je moet er wel wat voorover hebben om voor de jackpot te gaan ,al die infantiele spelletjes dat kan toch niet!

Beantwoord
Alex 13 maart 2022 - 15:30

Veel bananen eten helpt!

Beantwoord
Jongen 15 maart 2022 - 08:00

Met nawel die weg is is big brother het kijken niet meer waard , met nawel is het laatste stukje schoonheid en echtheid verdwenen , grace is zichzelf niet ze gaat veel te veel de negatieve vibe van tobias overnemen en kristof bah: top 5 mensen , eventjes een groepsknuffel bah

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page