Home » Big Brother krijgt een nieuwe vrouwelijke host!

Big Brother krijgt een nieuwe vrouwelijke host!

Door BigBrotherNederland

Big Brother gaat bijna van start, 9 januari 2023 start het programma. Big Brother is vanaf dat moment elke werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 5. En uiteraard vanaf dan ook te volgen via de Big Brother livestream via Videoland. Geraldine Kemper presenteert het programma maar zonder Peter van de Veire. Peter heeft namelijk een andere presentatieklus onder andere Eurosong. En dat betekent dat er een nieuwe presentator moet komen of zoals Big Brother het noemt: een host. Verdere details zijn er nog niet bekendgemaakt maar wel een mysterieus filmpje zoals we dat van Big Brother mogen verwachten. De komende weken zal er steeds meer duidelijk worden over het derde seizoen van het realityprogramma. Uit het filmpje blijkt wel dat het om een vrouwelijke host gaat. Benieuwd naar de beelden? Bekijk ze hieronder! Wie zou het zijn denken jullie?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4]

Ook interessant:

1 Reactie

Gerard 20 december 2022 - 03:53

Misschien wel een oud deelnemer

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page