Big Brother is vanaf 9 januari te zien op tv!

Big Brother is vanaf 9 januari te zien op tv!

Het nieuwe seizoen van Big Brother komt er weer aan. Inmiddels is er al iets meer duidelijk over het programma wat in 2023 van start gaat. Uit programmering gegevens in het bezit van onze  redactie blijkt dat Big Brother 9 januari 2023 van start gaat. Big Brother is vanaf dat moment elke werkdag om 20:30 uur te zien op RTL 5. En elke zaterdag is er een liveshow zoals we gewend zijn. Tijdens de liveshow moet een deelnemer het programma verlaten en ook dan heeft de kijker hier invloed op. De liveshows zijn elke zaterdag vanaf 20:00 uur live te zien op RTL 5. En uiteraard kun je alles 24/7 volgen via livestreams! Opvallend is wel dat presentator Peter Van de Veire dit keer niet op foto’s vermeld staat. De finale staat gepland in april 2023. De verwachting is dat binnenkort meer details over Big Brother 2023 bekend worden gemaakt. Hebben jullie er al zin in?

Foto: Wesley de Wit / RTL

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.7]
Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. Koen at 11:37

  Dit komt waarschijnlijk omdat Peter weer exclusief werkt voor VRT, zowel televisie als radio. Afgelopen jaren werkte hij exclusief voor SBS Belgium voor tv, en VRT voor radio.

 2. Esme at 13:32

  Yesss, geweldig. Eindelijk weer ik kan niet wachten.
  Daar blijf ik echt voor thuis. En ook gewoon heimwee naar het programma ??❤️????
  Ik ben jullie zo dankbaar.
  Ben al benieuwd naar de deelnemers.
  Big Brother ontzettend bedankt en hopelijk weer spannende spelletjes en voor jullie ook veel geluk en weer veel kijkcijfers

 3. Ruud. at 20:16

  Hopelijk deze keer zonder het oeverloze nominatiegezeik. Hoop dat ze er deze keer helemaal niet over mogen praten en dat iederren zijn/haar eigen spel speelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *