Home » De bewoners moeten strijden voor toegang tot de secret room

De bewoners moeten strijden voor toegang tot de secret room

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is aangebroken in het Big Brother huis. De bewoners hebben genoten van een lekker ontbijt. Er waren croissantjes en afbakbroodjes uit de oven. Er is dus nog volop eten aanwezig. De Big Brother Coins moeten wel ingeleverd worden om te kunnen douchen. Maar hier gaan de bewoners vrij creatief mee om. Zo heeft Bart met een emmer uit de hottub gedoucht en zich gewassen. Enkele bewoners dragen Big Brother tokens, dit hebben ze waarschijnlijk tijdens een spel verdiend. Chayron zou de power of nomination gekregen, het is een gouden token. Hij mag dus mee bepalen welke bewoner aanstaande zaterdag al naar huis moet. Gisteren liet hij ook al weten dat hij nog geen keuze heeft moeten maken van Big Brother. De exacte details zijn nog wat onduidelijk. De bewoners zitten sinds afgelopen zaterdag al in het huis wat we uit gesprekken horen.

Het duurt niet lang of Big Brother meldt zich. Er klinkt een geluid en er flikkeren blauwe lichten. De bewoners weten nog niet helemaal wat ze moeten doen. Dus Big Brother zegt dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Daar neemt hij het woord. Bewoners, vanaf nu zullen jullie elke week strijden om mijn secret room in te mogen. Want mijn secret room is niet voor iedereen zomaar te betreden. Die toegang moet je verdienen. Het is tijd voor jullie allereerste time game. Wie het snelst is in de time game die verdient 15 minuten in mijn secret room. Om daar, helemaal alleen een deel van mijn grote puzzel op te lossen. Degene die als eerste de finale puzzel weet op te lossen wint de beloning met mogelijk grote gevolgen. Bewoners, kleed je om in sportkleding, als je die al niet aanhebt. En voor Judy, Ali en Bart, er ligt sportkleding voor jullie in de voorraadkamer.

De bewoners gaan zich omkleden en er wordt volop gespeculeerd wat de time game zou zijn. Chayron denkt dat de puzzel in etappes opgelost wordt, en degene die het opgelost krijgt krijgt een monopoly positie. Bart denkt dat het om de snelste tijd gaat om een puzzel op te lossen. Ben je buiten de 15 minuten heb je pech. Danny denkt dan weer dat het een individuele puzzel is. Big Brother roept daarna dat Lindsey als eerste mag. Ze moet via de voorraadkamer naar de gameroom. Wat daar gebeurt blijft buiten beeld. Wie zou de toegang tot de secret room winnen tijdens de time game? We komen er uiteraard op terug zodra we meer weten!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]

Ook interessant:

3 Reacties

Sj anssen 10 januari 2023 - 10:48

Kan niet op videoland

Beantwoord
Alex 10 januari 2023 - 12:40

Het is nog niet duidelijk wat die muntjes waard zijn, en of je ze ook kunt verdienen, anders zijn ze gauw op denk ik.

Beantwoord
A.G Jurrien 10 januari 2023 - 13:42

Ik kan er wel op van af gisterenavond, alleen stream 2 is vaak uit

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page