Rob en Ali hadden een flinke ruzie over natte handdoeken in de wasmand

Rob en Ali hadden een flinke ruzie over natte handdoeken in de wasmand

Gisteren moesten de bewoners biechten, een voor een moesten ze naar de dagboekkamer komen. Daar moesten ze aan Big Brother vertellen welke bewoner een secret mission zou hebben. Uiteindelijk wordt duidelijk dat iemand goed geraden heeft en dat is Ali. Hij heeft de secret mission van Danny met de enveloppen goed geraden. En heeft hiermee waarschijnlijk coins verdient. Afgelopen avond is er nog meer gebeurt. Rob werd namelijk nogal boos op Ali…

Rob ontdekt dat er een natte washand en handdoek in de wasmand gedaan is. Hij is hier niet blij mee. Dat kan toch niet, waarom doe je dat vraagt Rob aan Ali. Moet je eens ruiken man, wat een lucht. Kom op jongens. Dit vind ik echt ongelooflijk. Jongens wie gooit er nu weer zeik natte handdoeken in de wasmand? Het stinkt als de hel, we hebben het er van de week over gehad. Uiteindelijk wordt duidelijk dat Ali een van de daders is. Rob spreekt hem erop aan. Je moet geen natte handdoeken in de wasmand doen, moet je eens ruiken. Rustig aan Rob antwoordt Ali. De mijne lag helemaal boven. Maar daar wordt weer iets opgegooid merkt Rob op. Die van mij lag boven zegt Ali nog een keer. Zoek het uit zegt Rob, we hebben het erover gehad! Je bent toch niet achterlijk, met je excuses. De mijne lag boven zegt Ali, dus tegen mij kan je dat niet zeggen. Ik zeg niks tegen hem omdat hij zo oud is zoals mijn vader. Ik heb daar respect voor. Ali gaat uiteindelijk weer naar Rob die in de slaapkamer is. Luister maat, ik heb respect voor jou. Ik was het niet, ik heb mijn handdoek er als laatste vandaag erop gelegd. Ik heb niet gedoucht, mijn handdoek was niet nat. Ik heb u graag maar je manier van spreken mag een toontje lager zijn. Dat bepaal ik zelf zegt Rob boos terug. Jij mag zeggen wat je wilt zegt Ali, maar als je geen gelijk hebt moet je ook luisteren en niet de deur dicht klappen en zeggen tegen mij wat ik moet doen wat jij zegt. Je moet het tegen algemeen zeggen vervolgd hij boos. Ali wordt nog bozer en er volgt een korte livestream onderbreking.

Uiteindelijk gaan Rob en Ali even praten op de bank. Ik doe nu mijn verhaal zegt Rob, je zegt dat je respect hebt daar ben ik blij om. Maar jij zegt dat je een oudere man bent en je moet niet denken dat je alles bepaald. Dat heb ik niet gezegd antwoordt Ali op zijn beurt. Rob blijft erbij dat het wel gebeurt is. Ali benadrukt dat hij gezegd heeft dat Rob een oudere man is, hij luistert naar zijn raad, ik heb respect. Maar je moet niet tegen mij achterlijk zeggen. Ik heb niet alles bepaald zegt Rob. Ik heb geluisterd naar jou zegt Ali. Maar dan heb ik dat verkeerd gezegd. Ik geef toe dat ik een wasmand heb gegooid maar die was niet nat. Ik heb de wastafel afgeveegd zonder een waterdruppel. Het was niet nat. Er waren nog haartjes en die heb ik weggeveegd. Rob zegt dat er drie, vier natte handdoeken in de wasmand lagen. Mijn veronderstelling was dat je je handdoek gebruikt was om schoon te maken en dus nat was en deze erin had gegooid. Ik wil morgen even weten wie dat gedaan heeft. Ali merkt op dat hij niet luisterde en gefrustreerd was. Ik was op dat moment gefrustreerd geeft Rob toe. En biedt zijn excuses aan dat hij zo deed. Je ging wel als een wervelwind door mijn kamer… Ali begrijpt dat hij frustraties had. Maar je liet me niet spreken en je noemde me achterlijke. De twee geven elkaar na enige tijd kibbelen een knuffel en Ali biedt ook zijn excuses aan.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.8]
Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Hans at 07:47

  Ali liegt alles aan elkaar eerst had die niks gedaan en toen kwam die met een nat washandje dat die in de wasmand had gegooid.
  Het wordt eens tijd dat Ali op de nominatie stoel komt te zitten maar ze nomineren hem niet omdat die zo leuk en onwetend is en maar dom doen , veel vrouwen daar in het huis zeggen hij is geen bedreiging ja ja.

 2. Marian at 07:53

  Hier ging Rob zo ongelooflijk onterecht uit de bocht.
  Hij ergert zich mateloos aan Ali en Jason.
  Dat laat hij zo oplopen dat de bom vreselijk en onterecht barst.
  En hij zegt dat hij meteen naar mensen toe gaat als hij er iets tegen heeft.
  Die man is echt fout bezig.
  En de volgende ochtend doorzeuren en wel 5x zeggen dat hij er nu niks meer over zegt.
  Rob heeft echt zwaar afgedaan voor mij.

 3. Yvonne at 10:41

  Rob heeft gewoon wat tegen Ali en loopt alleen maar te zagen en te zoeken ga naar huis brombeer lijkt me beter ,ook voor anderen daar

 4. Jongen at 14:36

  Hier liggen ook natte handdoeken in de was wat moet je er anders mee doen , volgende dag worden ze al gewassen , rob kan wel doordrammen , op die leeftijd heb je ook je vaste gewoontes , je bent minder flexibel , dingen irrireren je sneller , ik vond hem in het begin echt leuk maar hij begint wel veel te zeuren nu , hij roddelt ook veel over ali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *