Home » Big Brother roept de groep bij elkaar, de eerste drie genomineerden zijn bekend!

Big Brother roept de groep bij elkaar, de eerste drie genomineerden zijn bekend!

Door BigBrotherNederland

Deze nieuwe dag in Big Brother gaat rustig voorbij. Na een luxe ontbijt wordt er gesport en wat geklets. Verder maken de bewoners zich rustig klaar voor een nieuwe dag. In de middag roept Big Brother dat de bewoners naar de woonkamer moeten komen. De bewoners wachten op de banken af. Er gaat iets gebeuren merkt Danny op, er komt iets op het scherm. Aan het muziekje te horen gaat het om de uitslag van de nominaties. Gisteren moest Chayron in de dagboekkamer nomineren. Hij heeft de power of nomination en hij alleen mag medebewoners nomineren. De bewoners slaan de handen voor de mond en wachten af. Dat wisten we al he zegt Judy als ze haar foto ziet. Er gaat nog een keer een muziekje af, de foto van Jason. Judy zegt the game is on. Ja sorry ik ben blij.  De muziek gaat nog een keer aan en er komt weer een foto. Deze foto is van Rob. Dit betekent dat Judy, Rob en Jason de genomineerden zijn.

Chayron die de power of nomination had neemt het woord. Het is niet persoonlijk. Als jullie willen weten waarop ik mijn keuze gemaakt heb zijn jullie van harte welkom. Voor mij was het niet te doen. Je moet een keuze maken. De reden dat het zo moeilijk was, je moet het beargumenteren. Ik ben iedereen afgegaan en deze keuze is uiteindelijk op jullie gevallen. Maar dat ben ik bereid om uit te leggen. Het is niet persoonlijk benadrukt hij nog een keer. Ik moest wel. Jason vraagt naar de reden. Chayron legt uit dat het niet de reden is dat hij als laatste gekomen is. Of een mindere klik heb. Ik weet jouw achtergrond, je bent competitief. En met het balletje liet je me iets zien van oke deze jongen moet ik in de gaten houden. Je hebt gedaan of er serieus iets was. Je bent echt iemand die iets teweeg kan brengen. Je bent sterk. Jij zou eruit kunnen blinken en mij eruit kunnen spelen. Daarna vraagt hij aan Rob of hij het ook wil weten. Zeg het maar antwoordt Rob. Ik heb niks tegen je zegt Chayron. Ik denk dat je een slow starter bent maar je bent een fijne vent. Hoe verder jij komt, hoe groter je populariteit gaat stijgen. De mensen gaan je omarmen. Je zou een winnaar kunnen zijn, daarom heb ik jou daarom gekozen. Dank je voor je uitleg zegt Rob, het maakt niets uit. Ik vind het top dat je dit zegt, dit doet mij goed. We gaan het zaterdag zien, ik ben er klaar voor! Jason had verwacht genomineerd te worden omdat hij later aansloot omdat hij in de locker room zat. Liever zo dan dat je zegt we kunnen het niet vinden. Chayron herhaald nog eens dat hij het erg moeilijk vond om te doen en Rob denkt dat er nu een last van zijn schouders afvalt. Chayron antwoordt van wel en Rob zegt dat hij het zaterdag wel ziet. Jason richt zich op Judy, jij was aan het juichen. Judy antwoordt dat haar avontuur beëindigd kon worden door hem. Dus voor mij is het ik wil liever met jou erop staan. Ik vind het zeker niet jammer, daar ga ik niet om liegen. Ik had niet verwacht dat je zou juichen zegt Jason. Judy herhaald dat ze blij is om met hem erop te staan. Dat mag zegt Jason, daarom was het voor mij nadelig om dat spel te spelen. Volgens de groep is dat niet zo. Later gaat het alarm van de brievenbus af. De genomineerden krijgen allemaal een pin…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.4]

Ook interessant:

11 Reacties

CLARA Hollander 12 januari 2023 - 13:37

Wat een muts die rooie. Jeson kan hier toch niets aan doen. Ze heeft zelf gekozen. 🙄

Beantwoord
Alex 12 januari 2023 - 13:40

Dus nu kunnen we gaan stemmen. Moeilijk, we kennen ze nog nauwelijks. De eerste stemming komt eigenlijk te vroeg.

Beantwoord
Gerard 12 januari 2023 - 14:07

Maar jason heeft toch ook nog een vrijstelling verdient met zijn opdracht of niet.
Maar dat Judy de zo laat kennen met het juichen dat Jason ook genomeerd is vind ik kinderachtig….zo is het speel gewoon Nu iedereen voor zich zelf.

Beantwoord
Van Meensel marc 12 januari 2023 - 14:20

Dat vindt ik niet eerlijk

Beantwoord
Lydia lepee 12 januari 2023 - 14:46

Arme Rob!

Beantwoord
Chelly 12 januari 2023 - 15:05

Wanneer gaan ze doorhebben dat ze in een spel zitten?Dat moet keihard worden gespeeld,klaar!

Beantwoord
Yvonne kerssens 12 januari 2023 - 17:20

Nu al mensen genomineerd,sat is snel zaterdag de live uitzending maar wie is de mol is er ook op npo 1 dat volg ik ook met mijn mol boekje en ik volg big Brother alleen op tv ?

Beantwoord
blubbertje 13 januari 2023 - 09:51

precies dat, domme muts mag er van mij wel uit, ze mogen in de ochtend ook wel vroeger opstaan, in t echte leven moeten ze er toch ook uit om te gaan werken, lijkt zo wel n vakantieparadijs

Beantwoord
Luna 13 januari 2023 - 13:54

Ik vind het leuk om naar big brother kijken 😁😄

Beantwoord
Laura 13 januari 2023 - 15:50

Die Judy mag er van mij heel snel uit beetje kinderachtig gedoe juichen als een andere deelnemer word genomineerd en terwijl Jason eerst uren heeft gedaan om de opdracht te voltooien maar er eigenlijk niks voor terug heeft gekregen ( dan een nominatie)

Beantwoord
CLARA Hollander 13 januari 2023 - 20:46

Weg wezen. Wat een kinderachtig kind. Bah

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page