Home » Danny verstopt mysterieuze enveloppen, heeft hij een secret mission?

Danny verstopt mysterieuze enveloppen, heeft hij een secret mission?

Door BigBrotherNederland

Nadat enkele bewoners speltickets hebben gekocht is er niet heel veel meer gebeurt in het Big Brother huis. Wel lijkt het erop dat Danny een secret mission heeft. Danny haalt namelijk 3 enveloppen uit de brievenbus. Hij stopt deze in zijn jas en gaat het huis weer in. Daarna loopt hij naar een slaapkamer en stopt er 1 onder het kussen van Charlotte en daarna 1 enveloppe in de kledingkast. Vervolgens loopt hij met een enveloppe naar de wc. Hij lijkt deze, buiten beeld te lezen en spoelt deze daarna door. Maar wat er in die enveloppen zit lijkt wordt totaal niet duidelijk. Daarna is het tijd voor het avondeten. Na het avondeten is het weer tijd voor een spelletje en is het wachten of Big Brother vanavond nog iets in petto heeft. Jason heeft vanmorgen het huis verlaten maar of hij definitief vertrokken is blijft ook nog even de vraag. Wellicht zit hij in een andere ruimte zonder dat de rest hier vanaf weet en heeft hij nog invloed op de spellen die komende week gespeeld worden? Uiteraard houden we het in de gaten en komen daar op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.5]

Ook interessant:

1 Reactie

Hans 30 januari 2023 - 08:26

Ik vind wel dat Big Brother ze heel weinig te eten geeft even is wel leuk maar om het zolang te doen is minder.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page