Home » Rob gaat vandaag nog lang door over Ali en de natte handdoeken

Rob gaat vandaag nog lang door over Ali en de natte handdoeken

Door BigBrotherNederland

Gisteren hadden Ali en Rob een flinke ruzie over natte handdoeken die in de wasmand gestopt waren. En inmiddels is een nieuwe dag aangebroken in het Big Brother huis. Ook vandaag begint Rob alweer snel over de handdoeken. Het zit me niet lekker zegt hij tegen Jacqueline. Jacqueline voelt ook de spanningen, ik zeg er niks van maar je weet hoe ik erover denk. Rob gaat daarna op de bank zitten, Chiara komt erbij zitten en Rob klaagt verder. Het zit me allemaal niet zo lekker. Die grote smoel ben ik helemaal zat met zijn mooie praatjes. Maar we hebben het uitgepraat en ik heb het er niet meer over. Hij komt met dingen die niet waar zijn, laat het maar zo. Eerst een grote bek geven en later toch toegeven dat hij een zeiknat washandje erin gegooid heeft. Ik hoop dat iedereen het weet nu, het is gewoon smerig. Maar ik bepaal hier niet, dat is niet zo en dan moet je dat niet gaan zeggen.

Maar ondanks de woorden dat hij er niet meer over gaat praten bespreekt Rob het voorval ook nog eens met Danny. Ik had het achterlijke ook niet moeten zeggen, dat heb ik ook gezegd. En niemand durft zijn mond over te doen om toe te geven wie het was. Hij bood ook zijn excuses aan maar er is wel wat gebroken. De nominatie games komen eraan en je snapt natuurlijk wel he… Dat is niet zo moeilijk. Ik ben een beetje klaar met zijn verhalen. Ik ook hoor antwoordt Danny. Hij heeft het nul over jou gehad maar meer over het gevoel dat hij had naar jou. Dat hij te ver was gegaan. Volgens Danny was het actie reactie en jullie zijn er nu uitgekomen. Dat mag ook antwoordt Rob maar je moet elkaar wel uit laten praten. Hij was echt van slag benadrukt Danny. Maar het levert wel leuke tv op denk ik merkt Rob op. Maar ik ben er klaar mee.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 3.9]

Ook interessant:

15 Reacties

M 3 februari 2023 - 12:52

Die rob zuurt over alles en houd van negatieve commentaar hij mag nu eruit

Beantwoord
Alex 3 februari 2023 - 12:55

Ja, Ali begint ook met anderen te ruziën.

Beantwoord
Gerard 3 februari 2023 - 13:01

Rob wordt echt een ouwe zeurpiet een klacht hij over Jason en tegen Ali wie wordt de volgende persoon…

Beantwoord
Jongen 3 februari 2023 - 14:45

Leuke tv? Ze hebben de livestream afgezet net toen het spannend werd , zijn ze goed in , of ‘reclame ‘ of ‘wij komen zo terug ‘ of ‘sorry an error ‘ , een ramp die livestream , in belgie toch , ik vind het wel irritant worden dat roddelen op de bank , chiara is er ook goed in , mensen vies bekijken

Beantwoord
joost vrints 3 februari 2023 - 14:54

Rob is een oude knar met al zijn knorrige en dwarse uitspraken over alles en iedereen. Hij zit er echt niet op zijn plaats. Misschien moet die in zijn leven ook es wat meer leren genieten in plaats van ongezouten dwarse uitspraken te doen over anderen. Ali is een eenvoudige toffe pee die een handleiding meedraagt, maar is uiteindelijk wel een toffe gast. Ik begrijp dat hij wel es uit zijn krammen schoot…

Beantwoord
Barbara 3 februari 2023 - 15:16

Rob is juist degene die Ali niet laat uitspreken. Hij draait het nu om.
Is altijd al aan het klagen over Ali.
Zit de hele dag op de bank te zeuren deze oude man.

Beantwoord
Cynthia 3 februari 2023 - 15:20

Het levert helemaal geen leuke tv op, wordt het gezeur van Rob best goed zat, nomineer hem maar en hij wordt er denk direct uitgestemt.

Beantwoord
A 3 februari 2023 - 15:39

Ik ben Rob een beetje zat. Vorige week nog op hem gestemd om er in te blijven maar zo ga je toch niet tekeer. Als of hij alles bepaalt.
Echt zo ’n conciërge die iedereen tot de orde roept.

Beantwoord
Brigitte 3 februari 2023 - 16:08

Rob is een oude zeurpiet die niet thuis hoort in het huis kan heel weinig verdragen van de bewoners!!!!

Beantwoord
Hans 3 februari 2023 - 16:30

Leuk feestje in het huis dat moet Big Brother veel meer doen en dan als ze helemaal bezopen zijn NOMINEREN was een goed plan verleden keer 🙂

Beantwoord
mim 3 februari 2023 - 17:00

ik vind dat rob een zeurpiet wordt…. of al is

Beantwoord
Pauline 3 februari 2023 - 17:01

Ruzie maken over een wasbak, rare vogeltjes, tweettweet

Beantwoord
Chelly 4 februari 2023 - 05:50

Rob moet er zo gauw mogelijk eruit
Roddelkoning eerste klas.

Beantwoord
Agnes schepers 4 februari 2023 - 11:24

Hij is de grootste roddelkoning in het huis er uit nu

Beantwoord
Mirjam Vork 4 februari 2023 - 12:04

Wat een moeimaker die Rob atijd ziek of onderweg, lekker opzouten,

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page