Big Brother heeft een leuke mededeling voor de bewoners, er is geen nominatie deze week!

Big Brother heeft een leuke mededeling voor de bewoners, er is geen nominatie deze week!

Big Brother roept de bewoners naar de woonkamer. Het duurt even voordat iedereen er is, een enkeling zit in de hottub. Als iedereen zit wordt de huidige stand van de jackpot bekend. Het bedrag staat nu op 36.477 euro. Dit komt door jackpot challenge van vanmorgen en de dansmarathon. De bewoners reageren enthousiast en verwachten dat ze vandaag moeten nomineren. Hanne merkt op dat de kijkers misschien ook iets besloten hebben.

Het nominatie alarm gaat niet veel later af en Big Brother zegt kom naar de woonkamer. De bewoners roepen al de kijker heeft misschien wel beslist? Dat zou echt bruut zijn merkt Nouchine op. Bewoners, jullie hebben al geweldig genoten van love week begint Big Brother zijn verhaal. En daarom heb ik nog meer goed nieuws voor jullie, deze week hoeven jullie niet te nomineren! De bewoners juichen van vreugde. Dus houdt deze goede spirit vast gaat Big Brother verder. Geniet van de sauna en van de hottub, en geniet van elkaar. Salar denkt dat er sowieso een addertje onder het gras zit. De groep klapt en Tobias weet zeker dat er genomineerd gaat worden. Door de kijkers wordt er al geroepen. En dat klopt, eerder konden de kijkers een bewoners nomineren. Maar wanneer dit bekend wordt? Waarschijnlijk morgen…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 46 Average: 4.3]
Er zijn 17 reacties op dit artikel
  • Anita at 10:34

   Kijkers hebben niet genomineerd, maar een ranking gemaakt. De laatste vijf zijn genomineerd waaronder ook Salar én hij mocht als “little brother” één iemand vrijwaren en dat werd Kristof

 1. Helma at 14:00

  Ben benieuwd naar de uitslag….echter op 1 punt ben ik t niet eens en niet eerlijk tegenover …SALAR…hij draagt de pin dus moet vrijstelling hebben..!!! Dat heeft de rest ook gehad…en lulletje leroy al 3 weken….ik hoop zo dat t publiek t hier mee eens is

  • Anita at 10:38

   Salar droeg de pin, dus die viel al af van de vijf laatsten uit de ranki g van de kijkers, vervolgens Kristof gevrijwaard dus blijven er drie over waar we zaterdag nog één mogen “thuishouden” en tusen twee is het dan spannend.
   Nawel en Leroy…..

 2. Hans s at 14:33

  Ik heb Leroy genomineerd wat een raar mannetje is dat hij haalt iedereen door mangel niet dat daar iets mis mee is , maar hij zeg ook dingen die je gewoon niet zeg als je respect heb voor anderen.
  Dus daarom eruit liever vandaag nog dan zaterdag.

  • Jongen at 19:58

   Klopt sinds peter weg is gaat het allemaal bergaf , een echte kleuterklas aan het worden met jongetjes die pingpongen en zichzelf geweldig vinden

 3. Jongen at 18:36

  En nu maar hopen dat kristof en vera zeker genomineerd zijn , als derde zou ik zeggen tobias , die 3 denken al in de finale te zitten en vera is zooo saai moeten we daar echt tot de laatste dagen naar kijken? Pff lijkt op vorig jaar toen zaten we ook op het einde met een michel , hele dag lag die te sporten en te hijgen op de livestream , de leuke mensen waren toen ook al weg

 4. frank at 08:08

  Wordt echt tijd dat Salar eruit gaat. Wat een egoistische, gluiperige engerd is dat zeg..nu hij zijn pinnetje heeft is hij zogenaamd vriendelijk maar hij blijft manipuleren. En dan die ijdelheid…om te kotsen.

 5. Marco at 12:56

  Nawell is de enige die eerlijk oprecht is ,los van het feit dat ze een prachtige verschijning is ,waardeer ik ook heel erg haar eerlijkheid ,Kristof is samen met Salah de gluiperds ,grote bek en vieze afspraken maken ,moet zeggen dat Tobias ze te makkelijk laat mee slepen door die gluiperd van een Kristof.

 6. Jongen at 13:19

  Jezus kristof niet eens genomineerd , schande en nawel alweer terwijl ze de leukste oprechtste diepgaanste persoon in het huis is , hopelijk vera eruit dan is er tenminste iemand van het ‘ kliekje ‘ eruit , heel jammer hoe de mensen stemmen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *