Home » Doriana over haar verblijf in Big Brother: soms voelde ik mij minderwaardig

Doriana over haar verblijf in Big Brother: soms voelde ik mij minderwaardig

Door BigBrotherNederland

Doriana moest afgelopen zaterdag Big Brother definitief verlaten. Maar hoe heeft zij haar tijd in het Big Brother huis ervaren?

Het is raar om in de studio te staan zegt Doriana, maar tegelijkertijd ook heel mooi. Ik ben wel een beetje teleurgesteld in de bewoners toen ze ons niet vrijgesteld hadden. Natuurlijk hoop je dat ze je gaan kiezen. Maar de speech van Jimmy was mooi en vond ik dat hij dat verdient had. Het is een spel, het hoort erbij. Toen ik het huis erin ging wist ik het is een spel en daar heb je winnaars en verliezers. Ik heb het avontuur positief ervaren, natuurlijk wel een rollercoaster met emoties. Over het algemeen was het leuk. Soms voelde ik mij wat minder, onzeker, mij een beetje minderwaardig. Een slechte positie in de groep. Ik heb ook mooie momenten meegemaakt, leuke spellen mogen spelen. Heel veel gelachen, ik heb daar vrienden voor het leven leren kennen. Ik had het misschien moeilijker met Tom, ik weet niet hoe dat komt. Als je de klik niet voelt moet je dat ook niet forceren. Met Ashley had ik ook een ander gevoel maar dat werd wel beter. Het blijft het spel, buiten zijn we vrienden maar tijdens het spel voel je de spanning. Ik heb mijn hart gevolgd, elke beslissing die ik gemaakt heb was op dat moment voor mij de juiste beslissing. Ik ben trots op mijzelf, doe maar mee aan een programma. De twee kampen in het huis is niet leuk maar onbewust is dat gecreëerd. Tyron en Randy ga ik het meeste missen. Ik hoop oprecht dat Tyron en Ronahi de volgende power of nomination gaat winnen, of Sabeau en Dilano. Ik wil aan iedereen meegeven dat je altijd je droom moet volgen. Leef je leven, ga ervoor. Je kunt meer bereiken dan je denkt.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.4]

Ook interessant:

17 Reacties

joost 26 februari 2024 - 08:09

Goed dat zij weg is , zulke enorme zaag zeg. En wat die 2 kampen betreft, daar geeft ze zéér flink aan meegewerkt, ook het roddelen over anderen is zo erg wat ze deed. Volgende keer moeten Ty een die andere Limburgse weggestemd worden. Dan zijn de meeste negatieve elementen al flink uitgedund. Dan Delano weg, hopla;

Beantwoord
Collie haas 26 februari 2024 - 09:06

Opgeruimd staat netjes, op naar de volgende

Beantwoord
Xxx 26 februari 2024 - 09:44

Van je genoten meis en veel geluk gewenst
Mogen jiu fans uit huis voor roany een steun zijn in t huis en tyron en randy

Beantwoord
chris 26 februari 2024 - 09:47

Blij dat ze weg is Doriana.
boontje komt om ze loontje.
En nu die valse vriendin van haar

Beantwoord
Anne 26 februari 2024 - 09:50

“Onbewust gecreëerd?” Jij en je vriendin deden niets anders dan roddelen. Hoop voor jouw welzijn dat je de commentaren leest en daar lering uit trekt. Je bent nog jong dus je kunt nog veranderen. Wens je het allerbeste en een stukje zelfkennis.

Beantwoord
M 26 februari 2024 - 10:00

Je hart gevolgd …heb je dat wel

Beantwoord
Elly 26 februari 2024 - 10:04

Hopelijk wordt de volgende Ashley. Zodra die haar grote mond open trekt is het geroddel en manipuleren. Mensen, doe je ogen open. Het staat zelfs bij haar profiel. En in ieder ze gezicht schatje voor en schatje na. Dit is niet het spel ,dit is gemeen. Lekker voorbeeld voor haar kinderen.

Beantwoord
MXX 26 februari 2024 - 11:15

Hartje voor Doriana!

Beantwoord
Elly 26 februari 2024 - 11:23

@Elly….stop met dat gezeur over Ashley, we weten het nu wel onderhand, je hebt n zwarte bril op Ashley doet t goed en is n voorbeeld voor haar kids, eerlijk ….voor haar mening uitkomen en het is n SPEL

En waarom post je met dezelfde naam als ik …ik doe dat al hier vanaf minuut 1 en jij ineens sinds n paar dagen, heel verwarrend en not done zeker niet omdat je n andere mening hebt dan ik, dus verander hem ff wil je ….thxx

Beantwoord
Alex 26 februari 2024 - 11:49

Ze was zeker niet de ergste roddelaar.

Beantwoord
Brie 26 februari 2024 - 17:32

Elly ik ben het met je eens!

Beantwoord
Elly A 26 februari 2024 - 19:34

Toevallig hebben wij dezelfde naam. Maar oké ik maak er wel Elly A van. En misschien mojij je ogen ff open doen.

Beantwoord
Manuella 26 februari 2024 - 19:49

Nu zaterdag nog Ronahi eruit en dan kan het plezier tenminste beginnen en hoeven wij die zever niet meer te horen.

Beantwoord
Elly 26 februari 2024 - 19:58

@alex…niet in de uitzendingen maar live wel samen met haar Limburgse vriendin

Beantwoord
Elly 26 februari 2024 - 21:00

@ELLY A….thx raar dat BB niet zulke problenen ziet en Ow geloof me mijn ogen zijn open hoor….zonder haar is er geen donder meer aan…bovendien vind ik het onnodig en onder de gordel haar kinderen er bij te betrekken….haar oudste zoon is 15 jaar en kan dit ook lezen hè

Beantwoord
Susanne 26 februari 2024 - 21:07

Ik hoop toch zo dat er een paar uit dat groepje van Ashley zullen vertrekken. Ik vind haar een vrij onaardige manier van spelen hebben. Niet leuk om naar te kijken. Danny daarentegen lijkt me een aardige man. Nu is er iemand uit het ene groepje weg. Hopelijk de volgende keer iemand uit Ashley’s groepje.

Beantwoord
Tonny 27 februari 2024 - 12:27

Nee hoop tyron en ronahi er uit dan randy

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page