Home » Rob staat weer op met pijn en de bewoners spelen een spel in de gameroom

Rob staat weer op met pijn en de bewoners spelen een spel in de gameroom

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. Na het feestje van vannacht zijn de bewoners iets later uit hun bed. Deze morgen heeft Rob weer pijn. Hij strompelt door het huis en klaagt er flink over. Big Brother laat al snel weten dat de voorraadkamer open is. Er staan weer krukken klaar voor Rob. Wat later laat Big Brother weer weten dat de voorraadkamer geopend is. Er liggen weekly basics klaar.

Big Brother roept daarna de bewoners naar de woonkamer waar hij het woord neemt. Bewoners, ik hou van het thema van deze week. Alles of niks. Het hoort bij mijn experiment. Het nemen van risico’s, moeilijk en recht naar de finish. Want alleen daar blinkt de overwinning. Ter zaken nu, voor het volgende spel zoek ik één persoon die een bijzondere positie zal innemen. Deze persoon heeft een bepalende rol in de uitkomst van het spel. Deze bewoner kan niets winnen maar ook niets verliezen. Wie deze persoon wordt bepalen jullie samen. Jullie mogen nu overleggen. De bewoners overleggen. Chiara, Michelangelo, Chayron en Charlotte willen deze rol wel op zich nemen. Bart vult buisjes met water diegene die het buisje met het meeste water kiest krijgt uiteindelijk de rol. Chayron trekt uiteindelijk het buisje met het meeste water en krijgt de rol. Chayron mag als eerste naar de gameroom. Wat daar gebeurt is buiten beeld.

Ondertussen roept Bart dat de bewoners bij elkaar moeten komen. Chayron is nu binnen, niemand weet wat we moeten doen. Ik zou zeggen we kiezen nu de volgorde zodat er achteraf niet geroddeld kan worden. Dan kun je achteraf niet zeggen het is favoritisme. Dan kan er niet gezegd worden hij heeft dit of dat want hij wist de volgorde. Jason denkt dat Chayron de volgorde al niet meer weet. Chiara vindt het wel een punt wat Bart benoemd. De groep discussieert verder maar iedereen besluit het zo te laten. Mocht je willen ruilen mag dat wel gewoon. De volgorde gaat waarschijnlijk het volgende zijn: Chiara, Jolien, Michelangelo, Lindsey, Charlotte, Rob, Bart, Jason, Ali en Ias zijn. Het is nu afwachten wat het spel gaat zijn, wordt vervolgd…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.3]

Ook interessant:

17 Reacties

Lydia 12 februari 2023 - 11:42

Het echte spel is begonnen!.
Vlug weten wie gewonnen heeft nu!

Beantwoord
Gerard 12 februari 2023 - 12:24

Sorry hoor maar Rob heeft wel altijd wat als de uitzending is geweest op zaterdag avond en na het feestje is er veel gedronken toen had hij geen last. NU EEN NIEUWE week om iets te spelen heeft hij ineens weer pijn…meneer kan weer de gehele week weer op de bank gaan zitten/liggen…..dus dan vinden mensen/hij het gek dat ie steeds wordt genomineerd

Beantwoord
Yvonne kerssens 12 februari 2023 - 12:44

Wat voor pijn heeft rob ou weer ?

Beantwoord
Alex 12 februari 2023 - 12:56

Misschien bepaalt big brother de volgorde.

Beantwoord
Thea 12 februari 2023 - 15:29

Achhh jeetje die arme Rob.
Hij wil zo graag meedoen.
Word hij weer op die rotbank gezet

Beantwoord
Claudia 12 februari 2023 - 17:37

Rob iets met altijd is kortjakje ziek elke dag behalve live show dag

Beantwoord
Anne 12 februari 2023 - 17:41

Het zal eens niet. Ik word zo moe van die man . Er is een liedje wat bij hem past.
Altijd is Kortjakje ziek,
midden in de week maar ’s zondags niet
Wie trapt hier nog in? Waarschijnlijk nog veel mensen.

Beantwoord
Marlene 12 februari 2023 - 20:24

Wordt het niet tijd dat jullie je verantwoording nemen en Rob naar huis sturen zodat hij naar een ziekenhuis kan .

Beantwoord
Mandy 12 februari 2023 - 20:46

Kan rob niet gewoon naar huis. Hoeft nooit challenges mee te doen. Zit op de bank en moppert.. maar voor koffie is ie rap zat.

Beantwoord
Drikus 13 februari 2023 - 06:07

ga naar huis roddel koning haha

Beantwoord
Gezina 13 februari 2023 - 08:49

Word niemand wakker? Rob is door en nu heeft hij weer last van zijn knie. Zo kan hij de week weer door zonder een spel te doen. En dan vind hij het gek dat de mensen hem beoordelen op zijn pijntjes. Dus Rob lekker naar huis en daar herkauwen op zijn tong.

Beantwoord
Zon 13 februari 2023 - 12:19

Ik zie Rob alleen maar in de hoek van de bank zitten! Zo is er voor hem en ons toch niets aan?

Beantwoord
Nellie 14 februari 2023 - 22:25

Wat een zeikerd die Rob, dagenlang in zijn badjas, op de bank liggen, hangen, slapen, vreten, zuur kijken, racistich, roddelend. BAH

Beantwoord
Chelly 15 februari 2023 - 14:10

Zo gaat een zgn zieke Rob fluitend naar de finale
Stuur die man toch zaterdag naar huis.Dit is een actieve spel en hij zit zijn tijd uit.Ik trap er niet in
Weg ermee

Beantwoord
Naat 15 februari 2023 - 14:10

Gun ieder zijn plezier maar als je steeds wat mankeert en actief nergens aan mee kan doen(behalve roddelen) hou de eer aan jezelf en stap op. Jammer dat je niet kan stemmen op wie je graag zie vertrekken, denk dat de meeste kijkers wel klaar zijn met Rob.

Beantwoord
Ben 15 februari 2023 - 22:20

Ik vind rob moet er uit want doe nergens aan mee en zit alleen maar op de bank koffie te drinken

Beantwoord
anna 16 februari 2023 - 16:15

Big Brother
Dit zou een oneerlijk spel zijn met die Rob die niks kan . [ik betwijfel of hij daad werkelijk iets mankeert]
Iedereen moet opdrachten doen dit moet gelden voor Rob. En anders gewoon uit het huis dan maar .

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page