Rob staat weer op met pijn en de bewoners spelen een spel in de gameroom

Rob staat weer op met pijn en de bewoners spelen een spel in de gameroom

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. Na het feestje van vannacht zijn de bewoners iets later uit hun bed. Deze morgen heeft Rob weer pijn. Hij strompelt door het huis en klaagt er flink over. Big Brother laat al snel weten dat de voorraadkamer open is. Er staan weer krukken klaar voor Rob. Wat later laat Big Brother weer weten dat de voorraadkamer geopend is. Er liggen weekly basics klaar.

Big Brother roept daarna de bewoners naar de woonkamer waar hij het woord neemt. Bewoners, ik hou van het thema van deze week. Alles of niks. Het hoort bij mijn experiment. Het nemen van risico’s, moeilijk en recht naar de finish. Want alleen daar blinkt de overwinning. Ter zaken nu, voor het volgende spel zoek ik één persoon die een bijzondere positie zal innemen. Deze persoon heeft een bepalende rol in de uitkomst van het spel. Deze bewoner kan niets winnen maar ook niets verliezen. Wie deze persoon wordt bepalen jullie samen. Jullie mogen nu overleggen. De bewoners overleggen. Chiara, Michelangelo, Chayron en Charlotte willen deze rol wel op zich nemen. Bart vult buisjes met water diegene die het buisje met het meeste water kiest krijgt uiteindelijk de rol. Chayron trekt uiteindelijk het buisje met het meeste water en krijgt de rol. Chayron mag als eerste naar de gameroom. Wat daar gebeurt is buiten beeld.

Ondertussen roept Bart dat de bewoners bij elkaar moeten komen. Chayron is nu binnen, niemand weet wat we moeten doen. Ik zou zeggen we kiezen nu de volgorde zodat er achteraf niet geroddeld kan worden. Dan kun je achteraf niet zeggen het is favoritisme. Dan kan er niet gezegd worden hij heeft dit of dat want hij wist de volgorde. Jason denkt dat Chayron de volgorde al niet meer weet. Chiara vindt het wel een punt wat Bart benoemd. De groep discussieert verder maar iedereen besluit het zo te laten. Mocht je willen ruilen mag dat wel gewoon. De volgorde gaat waarschijnlijk het volgende zijn: Chiara, Jolien, Michelangelo, Lindsey, Charlotte, Rob, Bart, Jason, Ali en Ias zijn. Het is nu afwachten wat het spel gaat zijn, wordt vervolgd…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.3]
Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. Anne at 17:41

  Het zal eens niet. Ik word zo moe van die man . Er is een liedje wat bij hem past.
  Altijd is Kortjakje ziek,
  midden in de week maar ’s zondags niet
  Wie trapt hier nog in? Waarschijnlijk nog veel mensen.

 2. Gezina at 08:49

  Word niemand wakker? Rob is door en nu heeft hij weer last van zijn knie. Zo kan hij de week weer door zonder een spel te doen. En dan vind hij het gek dat de mensen hem beoordelen op zijn pijntjes. Dus Rob lekker naar huis en daar herkauwen op zijn tong.

 3. Nellie at 22:25

  Wat een zeikerd die Rob, dagenlang in zijn badjas, op de bank liggen, hangen, slapen, vreten, zuur kijken, racistich, roddelend. BAH

 4. Chelly at 14:10

  Zo gaat een zgn zieke Rob fluitend naar de finale
  Stuur die man toch zaterdag naar huis.Dit is een actieve spel en hij zit zijn tijd uit.Ik trap er niet in
  Weg ermee

 5. Naat at 14:10

  Gun ieder zijn plezier maar als je steeds wat mankeert en actief nergens aan mee kan doen(behalve roddelen) hou de eer aan jezelf en stap op. Jammer dat je niet kan stemmen op wie je graag zie vertrekken, denk dat de meeste kijkers wel klaar zijn met Rob.

 6. anna at 16:15

  Big Brother
  Dit zou een oneerlijk spel zijn met die Rob die niks kan . [ik betwijfel of hij daad werkelijk iets mankeert]
  Iedereen moet opdrachten doen dit moet gelden voor Rob. En anders gewoon uit het huis dan maar .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *