Home » Er komen binnenkort twee nieuwe bewoners en Basiri moet nieuwe duo’s vormen

Er komen binnenkort twee nieuwe bewoners en Basiri moet nieuwe duo’s vormen

Door BigBrotherNederland

Basiri verblijft momenteel met Ronahi en Dilano in de mirror room, een tweede “huis” naast het Big Brother huis. Het drietal krijgt verschillende opdrachten die ze moeten uitvoeren. Maar nu heeft Big Brother een volgende twist, een heel verrassende twist met grote gevolgen.

Want binnenkort kunnen we twee nieuwe bewoners verwachten. Ook de duo’s of de teams worden veranderd. In de mirror room spreekt Big Brother Basiri toe. Luister goed want ik ga je vertellen over je opdracht. Jij gaat nieuwe duo’s vormen, iedereen moet van partner wisselen. Je moet dus goed nadenken over wie de nieuwe duo’s worden. En zie je de telefoon staan? Die zal op een gegeven moment rinkelen, dan zullen twee nieuwe bewoners zich voorstellen. Ook zij moeten in een duo, en niet samen. Ronahi en Dilano worden ook deel van een duo, niet samen. Je zal rekening moeten houden met wie er aan het eind van de week het huis moet verlaten. Je moet verschillende opties maken. Jijzelf vormt ook met iemand anders een duo. Dit is dus een zeer belangrijke opdracht met zeer grote gevolgen. Ik verwacht dan ook dat je hier goed en rustig over nadenkt en alle opties overweegt.

Wanneer dit gaat gebeuren is nog even afwachten, misschien gebeurt dit na de liveshow of dit weekend. Kortom er gaat binnenkort veel gebeuren in het huis… Hou deze website dus zeker in de gaten voor het laatste nieuws!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 5]

Ook interessant:

7 Reacties

Erwin 19 januari 2024 - 19:35

Waarom is er geen ondertiteling bij 24/7 ?

Beantwoord
Yvonne 19 januari 2024 - 20:28

Ik ben erg benieuwd,en jullie ?

Beantwoord
Agnes Schepers 19 januari 2024 - 20:29

Da ga spanning geven

Beantwoord
William 19 januari 2024 - 21:22

grote verwonderingen

Beantwoord
Alex 20 januari 2024 - 00:46

Er blijft in elk geval een even aantal over.

Beantwoord
Gerard 20 januari 2024 - 11:23

Leuk juist de groep verandere

Beantwoord
Marie-Claire 20 januari 2024 - 11:28

Ik kijk er naar uit !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page