Home » Drie duo’s spelen voor vrijstelling in een spel waarbij je niet duizelig moet worden, tactisch bent en goed kan mikken

Drie duo’s spelen voor vrijstelling in een spel waarbij je niet duizelig moet worden, tactisch bent en goed kan mikken

Door BigBrotherNederland

De bewoners verwachten dat er vandaag een power of nomination spel gespeeld moet worden. Uiteindelijk laat Big Brother zich horen. Iedereen moet naar de bank in de woonkamer komen en gaan, de duo’s moeten naast elkaar gaan zitten. Zodra iedereen zit neemt Big Brother het woord.

Beste bewoners begint Big Brother. Een vrijstelling, dat is zeer waardevol. Want dan ben je door naar een nieuwe week in mijn fantastische huis. En in het spel wat nu volgt valt een zo’n vrijstelling te winnen. Een vrijstelling die geldt voor een duo. Alleen diegene die nog geen vrijstelling of nominatie hebben spelen dit spel. De duo’s die spelen kiezen allemaal één iemand die het spel daadwerkelijk gaat spelen. Drie tips bij de keuze: het is mega handig als diegene die speelt niet te snel duizelig wordt, goed kan mikken en tactisch kan denken. Jullie mogen nu overleggen wie van de duo’s die gaat spelen daadwerkelijk gaat spelen.

De duo’s gaan in overleg. Uiteindelijk wordt er besproken dat Tyron, Randy en Alice gaan spelen. Big Brother verteld dat Tyron, Randy en Alice sportkleren aan mogen en zich klaar mogen maken. Uiteindelijk gaan ze naar de gameroom om het spel te spelen. In het Big Brother huis wordt er al snel gespeculeerd over de verloop van de week. Zo bespreken de bewoners of er nog een power of nomination game komt. En er dan vier genomineerden komen. En dat er misschien zelfs twee bewoners het huis moeten verlaten? Het is allemaal afwachten, niets is immers zeker in het Big Brother huis. welk duo zou er vrijstelling winnen in dit spel? We komen er uiteraard op terug…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 24 januari 2024 - 23:27

Er zijn er al 3 genomineerd en daar komt niemand meer bij.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page