Home » Big Brother roept de groep bij elkaar: Ashley, Tom, Ronahi, Alice, Lenie, Tyron en Doriana zijn genomineerd?!

Big Brother roept de groep bij elkaar: Ashley, Tom, Ronahi, Alice, Lenie, Tyron en Doriana zijn genomineerd?!

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond besloot Big Brother de groep bij elkaar te roepen. Iedereen moet op de bank plaatsnemen. Al snel wordt duidelijk wat de bedoeling is. De nominaties van deze week worden bekendgemaakt.

Er klinkt een muziekje en de bewoners weten al genoeg. De nominatie uitslag wordt bekendgemaakt. Oh my god wordt er gezegd. Doriana slaat haar hand voor haar mond.  Alice denkt dat de kijkers besloten hebben wie er genomineerd is. Op het scherm komen maar liefst zeven bewoners in beeld: Ashley, Tom, Ronahi, Alice, Lenie, Tyron en Doriana. Huh wordt er verbaasd geroepen Sh*t zegt Tyron. Zoveel zegt Karen, dan gaan er wel twee naar huis denk ik. Ariana denkt dat er misschien ook meerdere bewoners naar huis moeten Daarna komen er vraagtekens  te staan op het tv scherm. Ronahi denkt dat de kijkers dan gaat kiezen. Dilano denkt dat de kijker mag beslissen wie er genomineerd wordt en daarna wie er naar huis gaat.

Daarna flikkeren de lichten bij de draaideur. Het zijn de nominatie pinnen. Er wordt volop gespeculeerd over wat er nu gaat gebeuren. Volgens de meeste bewoners gaat er morgen nog iets gebeuren. En het lijkt erop dat er nog  wel iets gaat gebeuren. Fans kunnen namelijk nog niet stemmen op de bekende stem linkjes… Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 5]

Ook interessant:

6 Reacties

Gezina 25 januari 2024 - 07:35

Van mij mogen Lenie en Alice eruit. Lenie denkt dat hij de baas is en Alice iedere keer met haar schat.

Beantwoord
Eric 25 januari 2024 - 08:04

Degene die voor mij al van de eerste week eruit mocht is er jammergenoeg niet bij, zou er direct uitliggen, erger er mij al van de eerste dag aan, en ik ben niet alleen denk ik

Beantwoord
Alex 25 januari 2024 - 08:23

Tom of Lenie mag er uit.

Beantwoord
Van de Vondel Marina 25 januari 2024 - 08:25

Benieuwd wat er gaar gebeuren en of wij er ook iets mee kunnen aan doen..
Big Brother show us.😃👍❤️

Beantwoord
jan 25 januari 2024 - 08:26

lenie enalce eruit

Beantwoord
Maikel 25 januari 2024 - 09:11

7 genomineerden! Ben nu wel benieuwd hoeveel bewoners er zaterdag daadwerkelijk naar huis moeten. Mijn gevoel zegt dan minimaal 2, of misschien wel 3.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page