Home » Ashley verblijft in het Big Brother kasteel met een nieuwe bewoner: Glenn

Ashley verblijft in het Big Brother kasteel met een nieuwe bewoner: Glenn

Door BigBrotherNederland

Ashley is na de live show niet teruggekeerd naar het Big Brother huis. De groep was verbijsterd en het lijkt erop dat de meeste denken dat Ashley en Lenie beide vertrokken zijn. Wat zij niet weten is dat Ashley ergens anders verblijft.

De mirror room is namelijk omgebouwd tot kasteel. En afgelopen avond kwam Ashley aan in het kasteel. Ashley sleept haar koffer naar binnen kijkt eens rond en zegt oh my god wat eng. Dit is mijn grootste nachtmerrie zucht ze. Daarna kijkt ze de kasteel kamer eens goed. Ze zegt het freaky te vinden. Big Brother spreekt haar al snel toe als Ashley onder een van de twee bedden kijkt. Nee Ashley daar ligt niemand onder. En er zit ook niemand in het ridder pak. Ashley lacht, dit is wel spannend hoor zegt ze. Wat een eng kamertje. Big Brother heet Ashley welkom in het Big Brother kasteel. Jij hebt tot nu toe, tot twee keer toe, een nominatie overleefd. En daarom kroon ik jou nu tot queen. Dat bevalt me wel zegt Ashley. Dat vermoede ik al zegt Big Brother. Je vind dit toch niet werkelijk een enge ruimte? Ashley zegt dat ze het spannend vind. Uniek, wie kan zeggen dat ie hier gezeten heeft? Dit is inderdaad jouw kasteel laat Big Brother weten. En het mooie is, queen Ashley, de king is onderweg. Oh my god zegt Ashley, serieus? Heeft ie ook een naam? King antwoordt Big Brother. Ashley vraagt of dat alles is en vraagt of Big Brother er nog is als ze geen antwoord krijgt maar het blijft verder stil.

Ashley gaat daarna nog maar eens op onderzoek uit. Uiteindelijk stapt er een man binnen in het Big Brother kasteel. Dag Ashley zegt de nieuweling. En stelt zich voor als Glenn. Je bent mijn koning laat Ashley weten en zet een kroon op zijn hoofd. Dit is echt bizar laat Glen weten. Ik ken je al maar jij mij niet voegt hij eraan toe. Je komt uit België vraagt Ashley. Ja antwoordt Glen. Ik dacht al dat ik jou samen zou moeten. Dit is wel vet benadrukt hij. Ashley verteld dat ze dacht hier alleen te moeten zitten. Glen vraagt vervolgens wie er uit het spel ligt. Lenie laat Ashley weten. Big Brother heet daarna Glenn welkom in het Big Brother kasteel. Je hebt al kennis kunnen maken met Ashley. Deze week is het King & Queen week. En jullie zijn de king en queen. En zolang jullie hier zijn zijn jullie veilig en kunnen jullie niet genomineerd worden. Maar Glenn en Ashley jullie zullen je kroon en troon moeten verdedigen. Ashley weet niet wat ze hoort en gaat met Glenn aan de tafel zitten waar een flesje wijn en lekkers staat. De twee gaan een gesprekje aan. Glenn verteld dat hij uit Oost-Vlaanderen komt. Hij woont in Stekene. En wordt 33 jaar, aanstaande woensdag.

Big Brother spreekt de twee dan weer toe. Ashley en Glenn, jullie bepalen van hier uit, het kasteel, de producten in de wall. Jullie bepalen ook de prijs van de producten. En die prijs is belangrijk, want als er producten gekocht worden krijgen jullie dat bedrag zelf ook in coins. En die coins kunnen jullie later in het huis als duo goed gebruiken. Ashley vindt dat echt heel leuk. En wil overleggen. Big Brother laat weten dat het maar beter is om te overleggen. Hij wil later weten welke producten er in de wall moeten en voor welke prijs.  Ze moeten drie producten kiezen. Ze kiezen voor koffie, blokjes kaas en eieren.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.3]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 28 januari 2024 - 10:29

Misschien wordt de koffie nu betaalbaar.

Beantwoord
Van de Vondel Marina 28 januari 2024 - 10:35

Wat een leuke kamer is dat. Ik vind het wel jammer enigszins dat Ashley hiervan mag genieten. Zij is al eens thuisgeweest en heeft even wat Luxe gehad.. Maar ja ze zal haar plaatsje moeten verdedigen. Weer een onverwachte leuke twis van BB.

Beantwoord
Yvonne 28 januari 2024 - 10:46

Toch weer een nieuwe bewooner,hadden jullie dat verwacht ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page